Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Svobodu pro tyrany bychom zajišťovat neměli, protože oni nám tu naši pak seberou." - naprostý souhlas...a proto u nás například islám nemá co dělat. Ten je totiž tyranie král.

1 0
možnosti

Škoda, že Babiš neumí na počítači. Ten jediný by vás snad v blábolení pokořil - pokud by to psal osobně on sám. :-)

Jinak do seznamu absurdních sousloví si připište také kulturní rasismus. :-)

0 0
možnosti
Foto

A multikulturní rasismus - tuto nálepku jsem jednou dostal. ;-D

0 0
možnosti

Pane Hornere, píšete například, cituji: "Tyranie o sobě dobře ví, že je tyranií".

Jenže to je omyl. Tyranie většinou sama sebe považuje za spasitele celého světa nebo alespoň té části světa, které vládne. Proto na světě bylo a je tolik tyranií. Vy si o sobě také evidentně myslíte, že jste esencí dobra a morální autorita. To je vidět ze stylu, kterým píšete.

Máme vlastně veliké štěstí, že nám nevládnou lidé jako Vy. Zatím. Protože takový typ lidí by byl ochoten prosadit své "veliké pravdy" klidně i prostřednictvím tyranie.

Lidé, kteří Vám tleskají, pane Hornere, nosí na tričku nápis "na černých životech záleží". Jakmile se ale objeví někdo, do tvrdí, že "na všech životech záleží", udělají z něj v lepším případě nechápavce, který odmítá pokroková hesla, v horším případě vyvrhele, který si nezaslouží být občanem.

Právě Vy, pane Hornere, jste mistrem nálepek, kterými označujete oponenty svých názorů. A jsou to nálepky, kterými se snažíte své oponenty doslova kriminalizovat.

6 0
možnosti
Foto

"Rasismus není alternativa humanismu. Rasismus je mezilidskou tyranií, která nakonec vede vždy k agresivní eliminaci a genocidě. "

Tak to řeknėte tėm, co mají plnou hubu BLM.

9 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,54
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik