Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Teď mi není jasné, na koho cílíte. Máte tím na mysli aktivistky z metoo? Nebo snad genderfašofemist(ky/y)? Nebo snad převadečské piráty typu Racketeová?

2 0
možnosti
Foto

Kdo určí hranice, kde je svoboda jednotlivců prospěšná? Bude to nějaký vůdce, parlament, stranický sjezd? Ne svoboda se neurčuje, svoboda buďto je nebo není. Být svobodný znamená - mít možnost použít své znalosti pro své vlastní potřeby s výjimkou agrese. Jakmile tato premisa přestává platit, žijete v nějaké nesvobodné společnosti.

0 0
možnosti
RJ

Já teda nevím v jakém světě žijete ale hlasy volající po svobodě se ozývají právě proto že ta svoboda je postupně likvidována.

Nemáte správný názor tak Vás demagog.cz označí za špatného a následně Vás Facebook i google zablokují.

Zkuste přijít s trikem "heterosexuální běloch" na prague pride a uvidíte jak můžete svobodně vyjádřit Vaši orientaci.

Pomiňme me too kde se ukazuje že z většiny to byl hoax a navíc i největší metoo fanatici a fanatičky to propagují jen když se jim to hodí (Kavanagh vs Biden třeba).

A zkuste říct že existují jen 2 pohlaví někde veřejně, třeba na demonstraci milionu chvilek, a je z vás rázem nacista.

A dneska? Zkuste mít jiný názor na současná opatření proti koronaviru a jste označen za šiřitele falešných zpráv. Co na tom že ani doktoři nejsou zajedno v tom jak na virus.

K tomu vašemu případu prostituce, právě zákazy způsobily kuplířství, vydírání a tak. Naopak ochrana pracovnic aby mohly svoje řemeslo vykonávat legálně a v co největší svobodě by pomohla proti těm problémům. Copak žena která buď chce nebo jí nic jiného nezbývá se musí obrátit na pasáky protože stát a zákon jí háže klacky pod nohy.

A já chci mít právo říct C slovo a N slovo, vidíte ani napsat to nemůžu. A mít možnost říct white lives matter, protože na všech životech záleží,ale jen black lives matter jsou propagovány.

Menšiny s podporou médií a jejich nátlaku dneska připravují tu genocidu jak vy píšete.

A ano,svoboda nezodpovědnosti, je velice důležitá. Vždyť přece jíst bůček,pít pivo, jezdit autem, je nebezpečné a tím i nezodpovědné a tak je potřeba aby to stát potlačil. není možné se chovat nezodpovědně ke svému zdraví že ne?

6 0
možnosti
RJ

Jak by řekl klasik z roku 1993 který nějakým způsobem předvídal současnou civilizaci a tak předpověď přetavil ve film:You see, according to Cocteau's plan I'm the enemy, 'cause I like to think; I like to read. I'm into freedom of speech and freedom of choice. I'm the kind of guy likes to sit in a greasy spoon and wonder - "Gee, should I have the T-bone steak or the jumbo rack of barbecued ribs with the side order of gravy fries?" I WANT high cholesterol. I wanna eat bacon and butter and BUCKETS of cheese, okay? I want to smoke Cuban cigar the size of Cincinnati in the non-smoking section. I want to run through the streets naked with green jello all over my body reading playboy magazine. Why? Because I suddenly might feel the need to, okay, pal? I've SEEN the future. Do you know what it is? It's a 47-year-old virgin sitting around in his beige pajamas, drinking a banana-broccoli shake, singing "I'm an Oscar Meyer Wiener".

1 0
možnosti
SB

Opět narážíte na migranty?

V historii lidstva bylo už hodně genocid, ale já jsem ještě z žádné učebnice dějepisu nezaznamenal, že by některá genocida byla realizována tak, že by se lidé, na nichž byla páchána, násilně drali tam, kde mají být zgenocidováni. Že by za účelem vlastního zgenocidování platili převaděčům velké peníze, jen aby je převedl tam, kde je čeká ta genocida, že by ničili ploty nebo jiné zátarasy jen proto, aby se dostali tam, kde budou zgenocidováni, že by házeli kameny na policisty nebo vojáky, kteří jim brání jít do místa předpokládané genocidy.

Pokud já vím, tak například před Hitlerem a jeho genocidou Židé z Německa utíkali. Nevzpomínám si, že bych někde četl, že naopak by se Židé třeba z neobsazených jihoevropských zemí Španělska nebo Portugalska hartusili přes obsazenou Francii jen proto, aby se dostali do vysněného Německa, které je obratem pošle na smrt do koncentráku.

13 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik