Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Volný trh pro všechny, včetně kultury. Jedině ten by byl spravedlivý.

0 0
možnosti

Odmítání imigrace není projev vlastenectví ale projevem zájmu o bezpečnost v zemi. Kolikrát jsme to tu řešili. Musíte být úplně vygumovaný

8 1
možnosti

P46e39t49r 51T21o44m31e19k

11. 4. 2020 8:48

Já myslím, že kdyby byl jen vygumovaný, bylo by to ještě dobré.

1 0
možnosti
Foto

Vy si pletete pojmy. Socialismus a kapitalismus jsou jen ekonomické systémy. Zatím co socialismus potřebuje nutně stát jako násilnou organizaci, která produktivně činným lidem pod pohrůžkou násilí odebírá nově vytvořené zdroje a pak je přerozděluje dle představ vládnoucí kasty, kapitalismus nic takového nepotřebuje, protože je založený na svobodě podnikání a svobodě přivlastňovat si plody své práce a nikým nevlastněné zdroje.

To co tu porovnáváte je totalitární socialismus a demokratický socialismus.

1 2
možnosti

Při vší úctě k čistotě vašeho anarchismu se prostě pletete. Oba systémy jsou současně politické a ani jeden se bez státu neobejde. :-)

1 0
možnosti

Chápu.. Stát by žádném případě neměl podporovat kulturu, protože by byla možnost, že by si získal monopol na podporu té " správné"... Ostatně to všichni svobodní umělci velmi dobře vědí.

1 0
možnosti

Chcete tvrdit, že stát by neměl finančně podporovat např. hrady a zámky, které si na sebe jinak nevydělají? Co z nich chcete mít? Moderní hotely nebo Disneylandy?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS