Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem si vědom toho, že mě nenávidíte. A také vím, proč. Protože vám bez obalu vracím váš skutečný obraz - jste pomlouvač.

Už vícekrát jsem vám psal, že nemáte komentovat blogy jiných, protože jim nerozumíte. Ale vy jste nepoučitelný a opět komentujete něco, co jste ani zbla nepochopil. Fakt, nechte toho a když vás budou svrbět prsty (něco napsat), praštěte se do nich raději nějakým velkým kladivem. Uděláte tak dobře nejen ostatním, ale i sobě - budete muset řešit nějaký reálný, ne fiktivní problém.

1 0
možnosti
Foto

To je sranda? Kolik jste četl blogů tohoto autora? Je to jako házet hrách na zeď.

0 0
možnosti

Jde-li navrhovateli o exekuce, které nebyly již po tři léta vymoženy a jsou na hranici promlčení,

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=748795

Exekuce nelze promlčet, je nepromlčitelná.

0 0
možnosti

Proces u ústavního soudu dosud neskončil. Jinak máte pravdu, dosud nepodléhá exekuce promlčení, nicméně měla by být ze zákona zastavena v případě nemožného vymáhání. Vedle toho běží lhůty promlčení dluhu.

0 0
možnosti

"svoboda alias spravedlnos" - to naprosto stačí aby aby si čtenář udělal jasnou představu o autorově schopnosti pochopit a zpracovat složitější téma.

1 0
možnosti

Měl jste si napřed přečíst článek, s nímž se polemizuje, pak byste se nezesměšňoval neuchopením problému.

0 1
možnosti

Když pominu to, že se neumíte chovat (pokusy o homur formou rádoby vtipných přívlatků, čoz je tak na úrovni prvního stupně ZŠ), tak s tím, co je řečeno v názvu blogu, by měl každý čloběk začít především sám u sebe.

0 0
možnosti
Foto

Takhle to bohužel vypadá, když začne psát levicově zaměřený filozof o ekonomice založené na kapitálu...8-o

6 0
možnosti

J41a13k84u23b 74H91o90z38a

2. 4. 2020 17:29

Teolog, sociolog, filosof a teď i ekonom. Trubač je prostě renesanční člověk. Dovolím si citovat z jedné knihy Andrzeje Sapkowskiho:

"U nás v Crinfridu takové zavíráme do klecí. Když jim dáte kus uhlu, kreslí pak úžasné věci."

1 0
možnosti

Jen poznámka - paní Šichtařová ve svém textu nevolá po zrušení starých exekucí - to je jen citace z jí kritizovaného zdroje, se kterým právě polemizuje, a naopak upozorňuje na to, že zrušit exekutory je špatně.

Dále mám pocit, že špatně chápete pojem ekonomická spravedlnost. Pojem "Ekonomická" spravedlnost nemá nic společného s právem a dodržováním zákonů, ale jde o spravedlnost v rozdělování ekonomických zdrojů mezi ekonomickými subjekty, tedy např. když 2 lidé pracují zcela stejně, mají být zcela stejně ohodnoceni. Pokud s tímto nesouhlasím, tak to neznamená, že souhlasím s tím, pokud jeden okrade druhého, ale chci tím říci, že existují i další jevy, díky kterým žádný výkon není zcela identický a i zdánlivě stejný výkon může být různě ohodnocen. Čili autorka poukazuje na to, že buď budeme rovně odměňováni, potom to ale není spravedlnost, protože naše výkony jsou jiné, anebo budeme odměňováni ekonomicky spravedlivě, potom si ale nebudeme rovni. protože naše odměna bude různá.

6 0
možnosti
Foto

Také jsem si řekl, že asi pan autor paní Šichtařovou vůbec nepochopil...

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS