Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen přemýšlím, co by organizátoři dělali, kdyby nenapadl sníh. Taky by chtěli odškodnění?

Btw, tak hloupý blog jsem dlouho nečetl.

3 0
možnosti
VM

Do přečtení článku jsem netušil že je dnes již úspěšně zvládnuta technologie transplantace mozku a to dokonce ze slepice na člověka8-o

2 0
možnosti
ZH

Občas pozoruji naše slepice - ty jsou kvůli červíkovi či žížale ochotné nechat si useknout hlavu rýčem.

Jinak pro autora - existuje pojištění podnikání, rizika tohoto typu je snad také možné si pojistit. Tedy, pořádám-li hromadné akce, pak je riziko, že z akce sejde právě z důvodů nějaké epidemie nemalé. Tedy buďto se pojistím, nebo musím vydělat na ostatních akcích tak, abych takový výpadek přežil. Jinak šíření nakažlivé nemoci je trestné, a to i když jen vytvořím podmínky pro takové šíření.

1 0
možnosti
Foto

K16a69r61e16l 15C77a94c71h

3. 3. 2020 13:51

Stát jsme si zřídili proto, aby zajišťoval věci, které jednotlivci zajišťovat dost dobře nemohou. Musíme tedy strpět i to, že v případech, které mohou ohrozit větší množství příslušníků státu, jeho vláda učiní i nějaká mimořádná omezující opatření ke zmírnění následků tohoto ohrožení. Vyžadovat na státu kompenzace za každé takové omezení je nehoráznost. Pokud se někomu zdá, že tato omezení nemůže snášet, měl by uvažovat o tom, zda by neměl žít jinde, kde žádná omezení nejsou. Jen nevím, kde se takové místo dnes na světě najde. Že by to bylo v Německu, když se tam chtějí všichni migranti z Afriky a Asie nacpat?

4 1
možnosti
MP

Stát jsme si zřídili i k tomu, aby se lidé v podobných situací nemuseli jít pást či oběsit

0 0
možnosti
LP

Z ceho usuzujete, ze je karantena potesenim mocnych ? Jak a kde se zacina ukazovat karantena coby mocensky nastroj ? V cem se lide neumi zorientovat ? Ktery globalni hrac obchoduje se strachem, s cilem ohlupovat obycejne lidi ? diky.

1 0
možnosti
MP

Mocné vždy potěší, mohou li svou moc dát najevo. Ve jménu civilizace samosebou!

0 0
možnosti
Foto

Vůbec nechápu, jak si někdo může myslet, že je pořádání nějakého hloupého světového poháru v nějakém sportovním klání důležitější, než zdraví a životy lidí...

7 1
možnosti
MP

takže ať se jdou pořadatelé oběsit, dpbře jim tak...

0 0
možnosti
MS

Naprosto souhlasím. Proto budu tvrdě ( i soudně vymáhat) odškodné za ušlý zisk 40% mzdy po každém, kdo mě nezodpovědně nakazí covidem. Nemocenskou stát platí pouze v 60%. Jak bych k té ztrátě potom přišel, kdyby se každý nemocný nezodpovědně producíroval v mé blízkosti?

Jinak nechápu, kde pan Hamza bere výdaje ve výši 60 - 70 milionů jestli stadion v Novém městě stojí už cca od roku 2013? To tam stavěli nové tribuny? Myslím si, že výdaje na závod by měly být pod stejně důslednou veřejnou kontrolou jako karanténa a její efektivnost.

2 0
možnosti
JH

Autor dokazuje, že lidská hloupost může být nejen směšná, ale v některých případech i nebezpečná....

12 1
možnosti
JK

Vytrvale - bych si dovolil dodat.

6 0
možnosti

Občas je to užitečné, když se člověk poučí, jak také může vypadat svobodně projevený názor. :-P

4 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,22
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik