Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Naše zdejší pravice nedokáže překročit svůj stín a je donekonečna zarputile připravena do krve, fanaticky hájit politické křesťanství či politické židovství.

Ne, my jsme přece vyvolení židokřesťanští vládci země, a nějací vyznavači islámu nám nebudou vyslovovat žádné podobné myšlenky.

To je podstat obecného rasismu, cloumající většinou pravé přirozené pravice. Běda, když vyslovíš: dodržovat mezinárodní právo, dodržovat nezadatelná univerzální lidská práva.

-----------------

Něco tak agresivně útočného, lživě odporného a přitom primitivně stupidního může číst člověk fakt jenom od vás. Jste ostudou našeho vysokoškolského vzdělávacího systému v přímém přenosu.

4 0
možnosti
ZH

"Odmítnutím uznání rovnosti náboženství a jeho velmi podobných problémů ..."

;-D Náboženství by si teoreticky mohla být rovna pouze v případě, že by byla všechna falešná. Ale i tak by to bylo snadno zpochybnitelné. Protože má každé náboženství jiného boha, a ti si rozhodně rovni nejsou. I jednotlivá učení jsou diametrálně odlišná. Od pravověrného muslima by vám za takové rouhání hrozilo podříznutí krku, od pravověrného křesťana nějaká citace z Bible. Už tyto dva odlišné postoje ukazují, jak nerovná si náboženství jsou.

3 0
možnosti

Není ta zarputilost spíše od staročeského slova rput nebo rputiti se? Tedy zloba, tvrdost? Viz Josef Jungmann 1837 v česko-německém slovníku. To reptání mi tam trochu nesedí.

2 0
možnosti
ZH

Může být, nemám doma Jungmanna, ale jen běžný etymologický slovník. I tak ten praslovanský rpet ve vašem podání je současně reptáním. Jaké konotace to slovo tenkrát mělo je částečně v mlze.

0 0
možnosti
Foto

J56a67n 66Š71i73k

5. 1. 2020 12:05

Aha. Takže kdyby ho zabil někdo jiný, třeba jiný terorista nebo jiná organizace či jiný stát, tak to by Vám nevadilo. Najednou by Vám nevadilo, že by nebyl soud? Že by to dle Vašich slov byla vražda? Myslím, že se tomuto postoji říká pokrytectví. Nelíbí se mi, že píšete, že pravice mluví o prasatech a psech. Jde o ojedinělé výkřiky a Vy se snažíte paušalizovat. To není správné pane Hornere, protože druhá strana, kam patříte i Vy, kvičí taky, alespoň to tak vnímám z diskuzí. Zásadně s Vaším článkem nesouhlasím. Hezký den

2 0
možnosti
ZH

Zkreslujete dosti hrubě co jsem napsal, jak a proč jsem to napsal. Ale tak znovu. zabití bez soudu je vražda, ať to spáchá kdokoli. Nicméně, když to spáchá stát a povýší to na mezinárodní politiku, je to tragédie větší, než když selžou nějací jednotlivci. Jinak, pokud byste mne četl, pak byste věděl, že mám daleko k nějakým kolektivistickým vinám. Velmi rád uvítám moderní pravicové názory, které nebudou s lidstvem zacházet jako s dobytkem a budou respektovat zákony, fakta a morálku.

0 0
možnosti
PT

P18e26t14r 79T61o12m68e30k

5. 1. 2020 10:44

Žijeme tady a teď. Vaše snaha dělat rovnítko mezi tím co se děje teď a co se dělo před půl tisíciletím je směšná a ubohá. Jde o to co se děje teď. Političtí křesťané, jsou-li jací, páchají po celém světě teror? Styďte se Hornere za to, čeho jste schopen v souvislosti s vaší rodinkou.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS