Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem naprosto pro zvýšení platů učitelům, o jakékoli procento si řeknou. V evropském finančním žebříčku jsme tradičně zase na jednom z nejhorších míst. Neměli bychom chtít udržovat obyvatelstvo vzdělané? Co je to za zastupitele (zas tupitel), kterému lidé svěří mandát, a on jim pak odpírá vzdělání nebo třeba zdravotní péči? Jména mě nezajímají, ale děkujeme, odejděte.

0 0
možnosti

R^

Babiš jede úspěšně v tom, že vyhlásí přidání peněz komukoliv, ale pak na to nedá peníze. A tak se mediální chvála Babiše převrátí v nenávist skupiny, které bylo slíbeno přidání! Platí to o lékařích i o učitelích!

Ale pozor! Došlo ke změně! Lékaři stávkují za to, aby zde vůbec někdo mohl ošetřovat občany! A učitelé stávkují za to, aby měl kdo učit naše děti!

:-)

1 0
možnosti
Foto

;-D vždyť to dělají všichni politici... A úplně nejradši v době, kdy nemají reálnou šanci něco ze svých slibů prosadit

0 0
možnosti
Foto

Jasně, hlavně knihovníci a archiváři potřebují přidat. Minimálně tak, aby jejich plat dosahoval 150% průměru mzdy vysokoškoláků, podobně jak slibuje Fiala z ODS učitelům ;-D

2 1
možnosti

..nevím to přesně, ale pan Fiala moc učitelům za dobu svého ministrování nepřál až nyni v opozici změnil názor...

2 0
možnosti

Objevil jste zřejmě Ameriku svým blogem. Dovolte jen prosím připomenout, že ač se vám to nezdá,právě podnikatel a to i ten v zemědělství generuje většinu prostředků na financování st.zaměstnanců, můžete si to jít na den zkusit na pole,v létě i v zimě .vyberte si . A pak snad už nebudete psát hlouposti viz níže... Desetiletí zde sledujeme odškodnění podnikatelů za kdejakou turbulenci počasí nebo politiky.

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=734589

7 1
možnosti

Dobře chápu váš modrý marxleninismus. Podnikatel generuje, zaměstnanec je jen gorila, která vlastně překáží nebo nanejvýš přenáší podnikatele z hromádky na hromádku. Zkoušejte svoje pohádky na někoho jiného ;-D

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS