Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Prosím Vás, buď se české přechodníky řádně naučte, nebo je nepoužívejte.

0 0
možnosti

Prý myšlenkový posun. Už se můžu smát, nebo ještě dorazí finální pointa?

Volby vyhráli lidovci díky tomu, že Kurz je obratny politik, který cili na více skupin a krom jiného zastává protiimigracni postoje.(osobně dost pochybuji, že je to od srdce) Svobodní se zdiskreditovali v korupční aféře a celkově platí, že nejlepší způsob, jak se zbavit takové strany, je pustit ji do vlady(teda nesmí mít většinu) a o zbytek se pak už postará sama. No a zelení jsou v Rakousku zavedení a když teď par roku nebyli vidět lidi zapomněli, že to ve skutečnosti není nic extra. Prostě jen další otacka politického orloje nic víc.

1 0
možnosti
PB

P72e49t37r 51B28u77r68i19a19n

30. 9. 2019 13:35

Jestliže odpůrci migrace našli jediný recept na její řešení v posunech k zákazům,.... a nedokázali tyto problémy obrátit v novou investiční příležitost a rozšíření teritoria prosperity,

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=729713

;-D;-D;-D prosperita začleňování ...bomba!!

0 0
možnosti
JS

Opět píšete o "kulturních rasistech". To je totiž zbožné přání lidí jako Vy, aby mohli každého, kdo kritizuje nějakou kulturu, označit za rasistu. Co je na tom optimistického? Co je optimistického na tom, že pojmy získávají tak neurčitý obsah, aby se mohly stát bičem na každého, kdo projeví kritický názor k nějaké kultuře? Ano, "kulturní rasismus" je opravdu "směšně iracionální", ale nikoli v tom smyslu, jak to píšete Vy.

Je také velice poučné pozorovat, jak se lidé jako Vy stylizují do rolí samozvaných morálních autorit a sami sobě si dávají lichotivá jména. Jednou si říkají "hlídací psi demokracie", podruhé si říkají "elfové" a potřetí například "zen-sokratici". Ještě malou chvilku a budou to andělé Boží, bez jejichž souhlasu se nikdo do nebe nedostane.

6 0
možnosti
Foto

„To je totiž zbožné přání lidí jako Vy“ – ve skutečnosti je to přání naveskrz BEZBOŽNÉ! Navýsost nemravné.

1 0
možnosti
PS

Takže vyhrál Kurz tedy jasný a usvědčený odpůrce migrace a vy tvrdíte že "Rozumné Evropany jistě už nudí neustále stát na stráži proti migrantům"

To už je opravdu moc. Normálně se lidé jako vy snaží odvést pozornost jinam a situaci zlehčit popřípadě ukázat lepší zítřky. Tedy něco jako sice vyhrál Kurz ale lidé se zajímají i o ekologii což je vidět na výsledku zelených. Možná jednou téma ekologie převáží nad migrací. Budiž toto je slušná propaganda která by možná pár slabomyslných oblbla. Ale vy tvrdíte že vyhrál proti-imigrační Kurz protože migrace už nikoho nezajímá. V tom bude asi Ruská stopa ne? Ne v tom budou nevzdělaní vidláci s nízkým přijmem a důchodci.

9 0
možnosti
ZH

No ne, vy jste tu chytrej, já jsem jen takovej bloger do počtu. ;-D

0 3
možnosti
PK

Nenávist je vaše hlavní krédo, ten kdo s vámi nesouhlasí je odsouzenRv

A mýlíte se i v případě Rakouských výsledků voleb, sice stoupají zelení, ale Sebastian Kurz se vždy velmi jasně vyjadřoval proti nelegální migraci a myslim, že ho to nepřestalo nudit viz níže

Současnou evropskou uprchlickou politiku Sebastian Kurz ostře kritizuje: „Nejenom, že mám pocit, že se něco společně v Evropě vaří. Ale také cítím, že Evropa má částečnou vinu.“

„Pokud jsou lidé ve Středozemním moři zachráněni, měli bychom udělat vše, co je v našich silách, abychom je vrátili zpět do země původu,“ uvedl Kurz v rozhovoru pro BILD.

11 0
možnosti
ZH

;-D K čemu jsou odsouzeni? K čemu jsem odsoudil vás, že se nebojíte zde hrdinsky napsat svůj názor? A máte samozřejmě pravdu, nenávidím to neustálé podsouvání lží, že si někdo rozumný myslí, že by se neměli nelegální migranti vracet do země původu. Jde o to je nevraždit na moři porušováním mezinárodního práva. Přiznat jim právo na soud.

0 6
možnosti
Foto

Tomu přece sám nevěříte;-D Umíte i lepší blogy;-)

1 0
možnosti
IS

To je spíše přání otcem myšlenky. Salviniho Liga má v italských průzkumech přes 30 procent a ještě radikálnější strana dosáhla 7,5 procenta a roste. Vládní levicové strany mají v součtu 40 procent. Takže zatím to vypadá, že příští volby rozhodne Berlusconiho středově pravicová strana svými pár procenty.

2 0
možnosti
JK

Radikálové dostanou na frak stejně jako teď dostali v Rakousku a vlastně všude.

0 3
možnosti
  • Počet článků 824
  • Celková karma 22,15
  • Průměrná čtenost 972x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik