Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Konzervativně liberální ... to je něco jako kulatý čtverec.

0 0
možnosti
DR

Ano, Salvini padl. Ale jen dočasně, poněvadž pokud nová vládní koalice opět otevře své přístavy dalším a dalším plaváčkům jak vyhlašuje, tak jeho preference směrem k dalším volbám poletí dál vzhůru.

1 0
možnosti
ZH

Vstanou noví bojovníci ;-D

0 0
možnosti
Foto

Přibližně v době, kdy nastupoval Salvini k moci, mi telefonoval jeden kamarád z Itálie. Bavili jsme se samozřejmě o úplně jiných věcech než o politice. Na konci rozhovoru si však neušetřil aktuální poznámku na adresu Salviniho a jeho strany: "Da questi Dio ci salvi" ("Chraň nás Bůh před nimi!")

0 0
možnosti
RH

R50e59n54é 75H84a10l32l80a

5. 9. 2019 8:34

Vůbec se mi nechce věřit, že člověk, který chová sympatie a je empatický k migrantům, je zároveň schopný takto urážet někoho, kdo tyto socialistické experimenty platí. Jedna hláška nám říká: "Ukažte mi mladého konzervativce a já vám řeknu, že nemá srdce. Ukažte mi starého liberála a já vám řeknu, že nemá mozek". Takže Vaše názory bych pochopil u studenta VŠ, ale u Vás jsou pouze 2 možnosti, buď opravdu nemáte mozek a nebo jste přisátý na nějakou neziskovku.

7 0
možnosti
PS

Váš multikulti ráj už existuje. Ten ráj se jmenuje Švédsko tam jsou tak daleko že ani navrátilce z IS nezavřou. Naopak dostanou psychologa neziskovky jim zajistí zaměstnání. Prostě pro vás vlhký sen který předbíhá vaše současné požadavky. Nedávno tam zaměstnanci magistrátu dostali pokyny jak se dostat ve zdravý do práce:

......Naplánujte si cestu – poznejte danou oblast

.......minimalizujte čas mezi zaparkováním svého kola / auta a vstupem do objektu

.......před odchodem z budovy nejprve obhlédněte okolí, abyste se nedostali do nežádoucí situace

https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/svedsko-zeme-je-ve-valce.A190902_234408_p_zahranici_wag

Ne to nejsou pokyny pro přežití někde postapokalyptickém světě kde platí právo silnějšího. Toto jsou pravidla všedního dne. Víme tedy jak to dopadne pokud poslechneme lidi jako vy. Většina asi uzná že to je katastrofa a vy? Buď nechcete chápat nebo nechápete nebo vám jde o váš osobní prospěch kdy razíte heslo "po mě potopa".

9 0
možnosti
ZH

Je vidět,že jste toho moc nezcestoval a moc se nezajímáte.Slyšel jste někdy o přelidněných slumech? Víte jak dlouho existují u největších velkoměst? Myslíte, že ten návod je světové novum? Klidně by mohl platit i u nás i bez migrantů.

0 1
možnosti
SM

Aká "agresívna" obrana pred migráciou sa kde v Európe praktikuje? Veď to je nezmysel. Agresívna je práve migrácia, nie obrana pred ňou. Tá prakticky neexistuje, bohužiaľ. A migrácia eskaluje, hoci tvrdíte opak. Vidno to na gréckych ostrovoch, kam znovu plávajú stovky a stovky agresívnych nelegálnych migrantov. Ich agresivitu sme krásne videli na ostrove Lesbos. Agresívne sú aj NeZiskovky, ktoré zvýšili frekvenciu vylovu a dovozu do Talianska - a ako Conte oznámil Merkelovej, bude ich voziť hoci aj lietadlami. Do Španielska tiež prúdia voľne rovnako agresívni nelegálni migranti. A vy v tom vidíte nejakú racionalitu? Veď je to šialenstvo, ktoré Európu zničí!

6 0
možnosti
ZH

Statistiky zcela vyvracejí vaše tvrzení. Od roku 2015 se každý rok četnost migrace snižuje, protože se uzavřely humanitární dohody. Evropa si za omezení migrace platí tribut.

0 5
možnosti
Foto

Co kdybyste, pane Hornere, začal u sebe a svůj hněv "nasměroval do nějaké bohulibé aktivity" vy sám. :-)

2 0
možnosti
ZH

Já jsem v pohodě, o mě strach mít nemusíte. :-)

0 0
možnosti
PK

Nebráním zcela zásadně nikomu ve studii a diskusi nad Islamem, můj názor je, že to co tak sveřepě obhajujete je totalitní ideologie, která se nedá revidovat ..v minulém století se o to pokusil turecký prezident MGA s mnoha reformami,ale neuspěl, jeho výrok o této ideologii je známý .. Islám, tato absurdní teologie nemorálního beduína, je mršinou, která otravuje naše životy

Tvrzení, že lze mírovým způsobem integrovat komunitu imigrantů, muslimů, věrnou teokratickému monoteismu, která odmítá akceptovat separaci politické a náboženské moci – katastrofální iluze. Právo Šaria je vždy nadřazeno demokracii.

Z dějin křestanství plyne také mnoho nehezkého, například Inkvizice, to byla tragedií, ale toto fanatické období západ před staletími překonal. Ne tak islám.

Není schopen evoluce. Je to svět bez pohybu, nikdy nevstoupil do industriálního věku, ani ty nebohatší muslimské země. Mají obrovské bohatství v ropě, ale nic nejsou schopni vyrobit, všechno musí dovážet. Symbolem jejich civilizace je bazar.

O čem tedy máme na vaše doporučení vlastně diskutovat pane autore?

14 0
možnosti
ZH

Měli bychom diskutovat o tom, kde berete tak nesmyslné informace. Kdo vám je pumpuje do hlavy a proč ignorujete zjevná fakta o progresivních trendech v islámu. Abyste se z toho účelově nezbláznil ;-D

1 8
možnosti

Dnes byla v Česku tropy? Jinak než přehřátím mozku není možné tento blog vysvětlit.

7 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,36
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik