Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Njn, rozum postupuje dopředu pomaleji, než by se na Evropu 21. století slušelo. Skoro se až začínám obávat, že se své konečné prohry ani nedožijete;-(

0 0
možnosti
Foto

Problém muslimů v evropské společnosti je fakt, že se neustále dožadují tolerance, která jim samotným zcela chybí

7 0
možnosti

L11u74k44a28s 37F82i14k21r

3. 9. 2019 17:52

Stejne je to s komunisty.

0 0
možnosti

Takže jediným správnym prejavom humanizmu podľa Hornera nie je "pomoc k svojpomoci", ale bezvýhradne presťahovanie všetkých, čo si to želajú, do Európy, aby mohli bez akejkoľvek vlastnej snahy plne užívať civilizačný komfort, ktorý nevybudovali. Popri tom im ešte chce umožniť, aby plne rozvinuli svoj odveký odpor proti západnej civilizácii a hlásali na našej pôde nenávisť voči nám a občas ju aj krvavo uplatnili. Pán Horner úplne popiera humanizmus k vlastným. K cudzím, to áno, toho má plné ústa. K vlastným nikdy.

10 0
možnosti

Někdy není na škodu si článek pozorně přečíst:

Jistě lze AfD pochválit za jejich tezi o „pomoci k svépomoci“. Dávno se tak samozřejmě děje. Tento požadavek mají již desítky let všechny humanitární sponzoři.

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=726620

0 5
možnosti

Já jsem se v tom přestala orientovat po pár řádcích. Nevím, proč se tam plete NDR, když ta už nějakých 30 let neexistuje. Nechápu, proč se příznivcům AFD ve vašem blogu říká soudruzi, když média a hyperkorektní politici, kteří sami netuší, kam patří, je nazývají populisty, a pravicovými extrémisty... Nejsou soudruzi spíš levičáci? Jo, tak ti také volby nevyhráli. Die Linke, Zelení, socialisté, ( tak ti možná trochu ano, je to taková - řečeno slovy klasika - nevýhra) :-P. Váš blog je ve stylu vařil pejsek s kočičkou, a vzniklo cosi nepoživatelného.

5 0
možnosti

Jako se u nás u sochy Koněva schází extra levice s pravicí tak se scházejí soudruzi soukmenovci v AfD.

0 6
možnosti

Opět prezentujete svůj mylný názor týkající se islámu. Náboženská neutralita je nesmysl. Kdosi moudrý řekl, že když zasednu ke společnému stolu s kanibalem, je naprosto příhodné se ptát, zda náhodou nejsem na jídelním lístku. Náboženský neutrál skončí na rožni těch, kdo na nějakou neutralitu kašlou. A islám rozhodně neutrální není a naše pojetí sekularity považuje za slabost.

Charakter islámu určují jeho věroučné prameny, které jsou celkem tři – Korán, Sunna (sbírka výroků Proroka) a Síra (životopis Proroka). Žádné jiné věroučné zdroje islám nemá, a tohle jsou zároveň jediné a zároveň závazné zdroje, k nimž se může jakýkoli muslim (umírněný i radikální) obracet.

To, že jsou muslimové většinou mírumilovní, není díky islámu (spíše navzdory islámu), ale právě díky tomu, že islám vnímají vlažně, tedy díky tomu, že jsou pouze formálními muslimy a svoji víru znají jen povrchně. Což plyne mimo jiné z toho, že negramotnost v muslimských zemích se pohybuje průměrně v desítkách procent. Funkční negramotnost (umí číst, ale nerozumí tomu, co čtou) se týká dalších desítek procent muslimů. Nebezpečím jsou právě muslimové, kteří principy své víry znají dobře a chtějí je důsledně následovat. Nejvyšším morálním vzorem islámu je Prorok Muhammad a vedle něj byste se svým multikulturalismem a neutralitou rozhodně neobstál. Neutrály si Muhammad takříkajíc mazal na chleba.

Islám je neslučitelný s moderním pojetím lidských práv, a to tak zásadním způsobem, že dát mu rovné možnosti v demokratickém prostředí může mít jen jediný výsledek – konec demokracie.

10 0
možnosti

Popište nám prosím, jak se vaše pravdy zjevují v Albánii. Jak tam končí demokracie? Končí i v Bosně? A co v Tunisu? Ó proroku našich slepých dní. ;-D

0 5
možnosti

:-) Strana soudruhů v NDR si říká Linke a tentokrát těžce ztratila.

A co se AfD týká, ta v Braniborsku a Sasku, oproti minulým volbám zdvojnásobila, respektive ztrojnásobila počet získaných hlasů....

Tímhle způsobem bych chtěl také "prohrávat":-)

12 0
možnosti

R91e56n95é 17H27a38l47l52a

3. 9. 2019 13:47

Překvapivě jste ani jednou nepoužil slovo holocaust. Nicméně je to opět snůška keců z klávesnice extrémisty. Já sice nechápu myšlení levicového fanatika, ale můžete mi prosím ukázat, kde na světě vládnou muslimové a zároveň tam není válka nebo totalita. Alespoň jeden příklad, prosím.

7 0
možnosti

Albánie, Indonézie, Malajsie, Omán ...

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS