Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ve svém článku mimo jiné píšete, o "historickém zavlečení druhé největší islámské komunity do Evropy, Turků, již v padesátých letech minulého století, jež bylo podstatou německého hospodářského zázraku".

O žádné "zavlečení" nešlo. Příliv Turků do Německa odstartovala smlouva, která byla mezi Německem a Tureckem podepsána v roce 1961. Nešlo o "podstatu" německého hospodářského zázraku, ale o jeho DŮSLEDEK. Hospodářství Německa v té době raketově rostlo a Německo potřebovalo pracovní síly. Nejprve byly do země pozváni pracovníci z Itálie, Španělska a Řecka. Teprvé poté bylo osloveno Turecko. Turky do Německa nikdo nezavlekl, přišli si do bohatnoucí země vydělat peníze.

Přesně kvůli způsobu, kterým manipulujete s fakty i se slovy (např. nesmysly typu antimigrantský hyperantiislamismus) se Vašim úvahám vůbec nedá věřit.

1 0
možnosti

Omlouvám se za chybu týkající se shody podmětu s přísudkem (...byli do země pozváni pracovníci...).

0 0
možnosti

R86e57n34é 28H52a56l91l28a

1. 9. 2019 21:12

Je naprosto neuvěřitelné, že prakticky všude dokážete narvat holocaust. Vy jste fanatik nejhrubšího zrna. A právě lidé jako Vy posunují normálně uvažující a mlčící většinu na stranu těch druhých fanatiků. Protože normální člověk nechce válku ani holocaust, ale chce se projít po zasněženém náměstí bez rizika znásilnění nebo ubodání a jediné, co pro to stačí udělat je, aby naše hranice byly chráněny a neprocházely se nám tady tisíce vojáků IS. A to je to, co Vy a Vám podobní a hlavně současní politici nechtějí dělat.

7 0
možnosti

R20e37n92é 39H67a97l79l46a

1. 9. 2019 21:16

Ještě bych doplnil, že historie nám říká, že každý stát, který nedostatečně chránil své hranice, zanikl. A že všude, kde vládne musulman jsou války nebo totalita.

3 0
možnosti

Mýlíte se. "Soudruzi" jsou příznivci Merkelové, Macrona etc.

0 0
možnosti

P47e87t29r 61T73o46m26e78k

1. 9. 2019 19:15

Úžasně inspirativní.R^RvR^RvR^RvR^Rv

0 0
možnosti

To z AfD děláte levičáky nebo co?

Oni jsou asi stejní levičáci jako náckové...

0 0
možnosti

Já si zase tolik na levici či pravici nehraji, spíše vidím strany totalitní - uzavřené a redukující, a strany otevřené a respektující.

1 0
možnosti
Foto

pláčete hezky, ale na špatném hrobě.

Příčinou vítězství soudruhů v NDR jsou lidé vašeho ražení

8 0
možnosti

Jen se předvádějte. Je jasné, že proti fanatikovi nic nenadělám. Bez argumentace, bez sebeúcty, člověče, já jsem příčinou všeho, vždyť beze mne by nai té AfD nebylo ;-D

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS