Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J51i85r36i 28T55i73c95h29y

18. 8. 2019 18:08

Je to utrpeni cist ty slataniny a lzi autora blogu.

5 0
možnosti
Foto

Máte divný smysl pro humor

0 0
možnosti

No... S posledními dvěma odstavci lze souhlasit, ale to před tím je jen další vaše tragédie.

Takž máme situaci: lidi z různých zemí se stáhnou do Libye, protože kalkulují s tím, že Libye není bezpečná země, tedy jim roste šance na vstup do Evropy. Z Libye se pak prostřednictvím místních pašeráků z Afriky vypraví na moře a doufají, že další pašeráci z Evropy je nalodí a dovezou do Evropy. Tohle není stav nouze, ale zcela obyčejné vydírání. A protože vydírání je trestný čin, jedná se o kriminální živly. Proto patří hezky zpět do Libye. Zkrátka je třeba ty lidi donutit, aby přestali EU vydírat a tedy i cestovat do Libye. A zdá se, že první úspěchy tu jsou - nyní létají do Mexika s nadějí, že se dostanou do USA.

5 0
možnosti

L23u59b12o91š 64K10r31i51m85l

18. 8. 2019 12:03

Chtěl jsem začít slovy “Važený pane Hornere”, ale nemohu je použít, protože jste hloupý demagog, který ignoruje fakta a chcete zánik křesťanské Euro-Atlantické civilizace.

10 0
možnosti

A nějaký příkladný faktický argument by nebyl? Jeden mi níže vytýká nenávist k jiným názorům, a pak mi vy, další jeho kamarád přijdete nenávistně spílat, že jsem hloupý demagog, protože mám jiný názor. Vot eto děmográcia pa něonarcisticku. ;-D

0 6
možnosti
Foto

pane Hornere, říkáte li A, musíte říci i B. Co dál s těmito lidmi???

Vzdělání mají obvykle mizivé, pracovní návyky žádné, jejich kultura a zvyky jsou na hony vzdáleny kultuře evropské s snaha začlenit se je nulová.

A pokud se do Evropy jednou dostanou, je prakticky nemožné je vrátit zpátky, mimo její hranice. Vždyť ani nevíme koho s kam je vrátit.

A co tedy chcete s touto masou lidí, která bude stále narůstat, do budoucna dělat???

2 0
možnosti

Vy to přeci víte a strana a vláda též. Pomáháme jim tam u nich doma, aby vůbec neměli důvod přijet. Děláme to už staletí různými způsoby a tady máme výsledek. Dostáváme se do nesnadno řešitelné situace. Můžeme třeba požádat země odkud migrují, aby o svých obyvatelích zajistili biometrická data. Třeba to i zaplatit. Paradoxní je, že se něčemu takovému divíte a stavíte se, že je nemožné migranty vracet. Samozřejmě, že to není pravda. Určitá část no- name může uspět, ale většina případů je úřední šlendrián podfinancované politiky deportací.

0 3
možnosti

P10e30t36r 64B53u11r77i18a69n

18. 8. 2019 10:01

Salvini je Mussoliny, Itálie je fašistická, polovina evropanů taky a 3/4 obyvatel Evropy jsou tupí primitivové nevidíce si na špičku nosu. A jinak klasika, čtyři fašismy, jeden odkaz na nacismus a všichni jsou xenofobové, jen Horner je kružítko. Obvyklé nenávistné hnusy.

21 0
možnosti

Jak vidno, nijak si se mnou nezadáte. Stokrát vás někdo slušně požádá, nechoďte se rozčilovat pod moje příspěvky. A vy? Samý útočný forčeking a samozřejmě "milující" poznámky.

0 6
možnosti

Pouze drobná poznámka. Dříve platilo, že za bezpečnost v zemi odpovídá vítěz války nebo agrese. Tedy v Libyji to je Francie a Itálie.

1 0
možnosti
Foto

Máte v tom zeměpise docela hokej. Třeba Vám pomůže podívat se na mapu: https://goo.gl/maps/BxhYGvgS4YUN1D9J9 (Lampedusa vyznačena). OPravdu neplatí, že "Lampedusa je rozhodně blíže většině Libyjských břehů než třeba břehy Tuniska," jak chrabře tvrdíte

3 0
možnosti

Mluvím o většině Libyjského břehu, v tom případě to platí. Samozřejmě asi třetina břehu je blíže Tunisku.

1 2
možnosti

Vás musí někdo ale moc dobře platit, když jste tu ochotný psát takové ... no články. Jinak si neumím vysvětlit Vaši neustálou potřebu urážet každého, kdo myslí jinak než Vy?

16 0
možnosti

Tak jste pane vrchní katecheto přišel urazit vy mě, jsme si kvit.

0 7
možnosti

Nikdo je do Libye neposílá. Oni se tam hrnou sami se sta tisíci v kapsách. Trochu divné, že, když podle vás je to prakticky válečná zóna.

16 0
možnosti

sice se mi nazory pana Hornera zdají příliš radiální a kontraproduktivní a s jeho nálepkováním nesouhlasím, ale zase když Vy tady napíšete něco o statisících v kapsách...no nevím, připomíná mi to Jakešovy miliony berou...což je paradox, protože vím, že komunisty nemáte rád

0 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS