Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R82e97n98é 92H78a35l20l35a

20. 7. 2019 19:44

Vážený pane, doporučuji se podívat do Německa nebo Rakouska a uvidíte spoustu náboženských fanatiků. Jak jinak nazvat muslima v kraťasech a tričku, kteří nechají tahat zavazadla svůj majetek zahalený od hlavy až k patě do černého hábitu. Tito lidé nepřijeli budovat Evropu, ale předělat ji na Evropistán. Neuznávají naše hodnoty, zákony, nic. A my jsme pro ně plebs. Sundejte si ty růžové brýle.

1 0
možnosti

Tak to Nemecko co se pamatuju krachuje uz od nejmene roku 1948. Teda to revansistike. To lidove demokraticke slo ale od uspechu k uspechu, az usty svych komunistickach vudcu pozadalo o pripojeni k BRD.;-D

0 0
možnosti

P24e70t21r 82T69o64m18e20k

19. 7. 2019 16:53

Já si začínám myslet, že ty dvě dcerunky pana Hornera, které se za ním bojí přijet jsou muslimky a on se za ně stydí.

0 0
možnosti

V45á12c69l94a40v 74M51a91c48h

19. 7. 2019 12:57

ve zdejší soutěži komiků nebezpečně vytěsňujete Turnera a dotahujete se na p. Trčálka

3 0
možnosti

Spíš bych k nim přidal ještě dva další a podstatně větší kandidáty na titul komik roku, než jsou ti dva Vámi zmínění.

0 0
možnosti

P11e29t30r 23B56u77r45i68a37n

19. 7. 2019 11:49

Ryzí Češství jsou u nás všichni schopni běžně prokázat již před nájezdy Avarů, potom Hunů, Germánů, Tatarů. (Pokud někdo nemáte certifikát, pomohu vám trochu zištně s jeho sestavením.)

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=721403

Hunská říše se rozpadla ještě před stěhováním národů a Avaři přišli až po nich, vy genealogu...

Stále se držíte svého hesla: když něčemu nerozumíš, lži. A proto je váš článek prolhaný doslova ve všem. Na úvod si vezmete záhlaví mého blogu, ve kterém finanční rozvahou vyvracím nesmysl, že investicí xx bilionů do migrantů se Němcům ona částka výhodně vrátí na důchodech, a uděláte z něj nacistickou bramboračku.

Ačkoliv se v článku naprosto nezabývám původem migranta, ani jeho barvou kůže či náboženstvím, vy v tom vidíme jasnou propagaci etnika, barvy, islamismu, násilí, bílého Ježíše, nacismu a kdoví co ještě.A to vše zakončíte zvoláním:rasovému odboji zdar!

Už delší dobu vás podezírám z používání reverzní ideologie, kdy jakože naivní parodií a ironickým odsudkem ve skutečnosti propagujete neonacistické cítění. Protože tolik mechanického zdůrazňování a poukazování na barvu kůže, islámu, bílé rasy, křesťanství a nenávisti vůči přistěhovalcům nepoužívá žádný bloger, a dokonce ani my všichni dohromady ne. Není možné, aby jakýkoliv vysokoškolák psal až tak naprosto průhledně hloupé články. Leda by to záměr, podsouvání a manipulace oklikou.

4 1
možnosti

P87e19t19r 69B11u25r94i85a57n

19. 7. 2019 11:53

Můj původní blog, který pana Hornera rozjuchal jak bezdomovce u výkupny lahví:

https://petrpetrburian.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=721334

1 1
možnosti

Lžete, až se vám od klávesnice práší. Důkazem vašeho lhaní jsou Vietnamci. Zatímco tzv. vstřícné Německo se jich zbavilo, tzv. xenofobní Česko je přijalo (i ty vyhnané z Němec). Z čehož plyne, že Češi nemají obavy o čistě bílé národní hodnoty DNA, jak se snažíte lživě podsouvat. Problém je úplně jinde, to ale odmítáte ve své ideologické zaslepenosti vidět.

13 1
možnosti

Citace: Navzdory výsledkům evropských voleb naši zdejší neonarcisté vidí....

kdo je neonarcista? ;-D

Článek je jeden velký blábol, jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Vy máte nějaký psychický problém, že?

9 0
možnosti
Foto

Problémem Evropy nejsou ani tak migranti, jako socialistické vlády včetně institucí z Bruselu. Nedůsledná ochrana soukromého majetku, vysávání rozprostřeného bohatství z lidí a regulace všeho druhu, nás dostává do pasti závislosti na státu a zároveň nás činí bezbrannými vůči nepřizpůsobivým lidem, jejichž cílem je participovat na nastaveném socialismu.

Také způsoby, jakým státy řeší nastalou migrační vlnu z Afriky je směšná. Naženou je do sběrných táborů a protože nikdo neví co dál, drží je tam pod ostnatými dráty v neustále se zhoršujících podmínkách. Tím dávají prostor pro všelijaké náboženské fanatiky, kteří pak dokáží radikalizovat utečence v těchto táborech a místo vděčnosti, že je o ně postaráno, v nich vzbuzují vztek proti všemu tradičnímu.

3 0
možnosti

Máte pravdu, že Německo zanedlouho zkrachuje. Kvalita obyvatelstva klesá, protože ať se vám to líbí nebo ne, tak migranti z muslimských a jiných, kulturně, ale především pracovně, jiných zvyklostí, nemůžou nahradit kvalitní pečlivý, svědomitý německý dělníky, kteří svou zručnost získávali po několik generací. Bohužel nic není tak jednoduchý jak to vidíte vy.

10 0
možnosti

fakt nevidíte ten rozdíl? Pokud emigroval čech (nebo jiný evropan), pak asi nechtěl měnit kulturní a náboženské zvyky. Ale imigrace není jen kuchyně, oblékání nebo kultura. je to hlavně mísení světonázoru. A opravdu chcete, aby do evropy 21. století byl zavlékán pohled na náboženská, menšinová a sociální práva poplatný středověku?

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS