Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Popírání vlivu genetické výbavy na schopnosti člověka je jedna z nejvíc fascinujících novolevičáckých lží. Vy jste dokázal zajít ještě dál a rovnou popíráte i význam nebo snad i samotnou existenci něčeho, jako je IQ. Svým způsobem jste vlastně vizionář. Vizionář moderní demagogie a propagandy.

2 0
možnosti
JG

..posíláte lidi na kontrolu, a vy už jste prosím pěkně byl? Z vás lezou jenom samé nesmysly a slátaniny, bohužel

0 0
možnosti
PS

P81e86t71r 48S41u56s27k82e

8. 7. 2019 11:06

Nějak jsem ve zmíněném článku nenašel nic o tom, že by některá rasa byla méněcenná. Podle autora bude rasismus i to, když bude někdo tvrdit, že černoši mají geneticky lepší předpoklady pro rychlostní a vytrvalostní běh (podle toho, ze které části Afriky pocházejí). A kupodivu to funguje i na Afroameričanech, evidentně to zdědili se svými geny.

Už se těším, až vyjdou v autorově duchu do ulic s transparenty proti "rasismu" kynologové a budou protestovat vůči některým tvrzením, která kladou inteligenci prasete před inteligenci psí :-P. Nebo by měli pro jistotu zakázat i výzkumy v oblasti inteligence zvířat? Schválně jsem neuváděl jako příklad opice, protože tím bych si naběhl.

3 0
možnosti
JH

J60a95k89u20b 90H20o79z21a

8. 7. 2019 7:49

Na IQ vážně moc nesejde, pokud se třeba nějaká skupina vyjadřuje slovy jako "Zabíju tě! Krumpáčem do hlavi!", jako to bývalo běžné v diskuzích na nejrasističtějším webu u nás (pro nechápavé - romea.cz).

4 1
možnosti
JH

J75a16k57u72b 86H94o86z46a

8. 7. 2019 9:41

Copak poličan, neznaj Romeu? A to jsou takovej zapálenej SJW. Že se nestyděj.

2 1
možnosti
MK

RvRvRv Míchat IQ s genetikou, na to už musí být formát. Ten, kdo míchá svíčkovou s vápnem a hlínou na luxusní omítání, je proti Vám břídil.

2 2
možnosti
ZH

IQ je jakési měřítko, které říká, jak je daný jedinec schopný řešit logické problémy. Z logiky věci pak plyne, že IQ nevypovídá nic o emocionální inteligenci, sociální inteligenci atp. A protože vám se logika vyhýbá velikým obloukem, bylo by nanejvýš vhodné, abyste se i vy co největším obloukem vyhýbal všemu, co nějakým způsobem souvisí s IQ (tedy s logickým uvažováním). Protože prostě problém nechápete.

19 1
možnosti
Foto

Vy rozhodně něčí iQ neposuzujte, vy ne;-DRv

0 10
možnosti
Foto

Vybavila se mi otázka na to, jestli je při sexu důležitá velikost penisu. A na odpověď , že není, se odpovídalo, zase jeden s malým.

7 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,54
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik