Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajimal by me nazor pana Zemana na to, ze podle Ustavy i ustavnich pravniku by mel na navrh (zadost, doporuceni) premiera automaticky odvolavat, jmenovat ministry, cili ze se dopousti poruseni Ustavy. Jak to vidi on, proc dela, co dela, v cem vidi dodrzeni Ustavy, nebo proc ji vedome porusuje.

Na to, ze to je prezident, by to snad melo byt ve vsech mediich, zatim si nevybavuji ani jeden clanek, kde by na to odpovidal. Soudit neco na zaklade reakce jeho oponentu, ktera ve vsech mediich je, asi neni uplne spravne. Cetl jsem clanek odbornika na ustavni pravo, ktery to podle me tak jednoznacne neodsoudil jako poruseni ustavy.

0 2
možnosti
VV

Budete si muset pockat. Mluvci Ovcacek prave tuto otazku preposlal do Moskvy. Az dorazi odpoved, ozve se.

2 3
možnosti
Foto

Váš apel je sice logický a realistický, nikoliv však reálný, neboť MZ nevyhoví. A já se obávám, že už toho není ani schopen a pokud byste se dostal do kontaktu s některým z řidičů Hradu, tak byste věděl proč. Velmi smutné.

Ať si o něm myslím cokoliv, tak se mu podařilo zachránit socany a vytáhnout je na špičku naší politiky ... Příroděžel. Ale teď už výrazně směřuje do vegetativního stavu a nejspíš je na svém postu držen v čímsi zájmu jako figurka.

2 2
možnosti

Však už kolují jména ministrů, pokud by z vlády odešla ČSSD. Třeba prozápadního Petříčka by na ministerstvu zahraničí nahradil čínský poskok Kohout. Ten sice již ministrem zahraničí byl, ale mezití se také stal představitelem České-čínské smíšené obchodní a průmyslové komory a Institutu Nové Hedvábné stezky, což jsou čínské vlivové organizace. Jednou jsem ho poslouchal v rádiu. Byl pozván jako odborník na Čínu. Pořád opakoval, že ta země se úžasně rozvíjí a my bychom měli být u toho. A že čínskou realitu nechápeme. Když byl několikráte tázán, zda jsou v Číně porušována lidská práva, opakovaně se snažil odvést pozornost. Poukazoval na to, že Čína přece podepsala chartu o lidských právech. Pouze prý má vzhledem ke své odlišné historii a kultuře "jiný pohled" na některá lidská práva než Středoevropané. Ale rozhodně to prý neznamená, že by lidská práva porušovala. Možná o tohle kruhům okolo Hradu jde: dál posunout naši zahraniční politiku pěkně na východ. Petříček jim to kazí.

3 3
možnosti
AF

A19l43e22š 30F16r38ý38b66a

5. 7. 2019 10:16

Zeman je svéprávný určitě mnohem a mnohem víc, než autor paskvilu který jsem teď zahlédl.

Zeman chce zachránit soc. dem., a pro nic za nic neustoupí blbečkům a jejich dost nenávistné propagandě.

Also: Nazdar!

2 5
možnosti
Foto

Obávám se, že sám jste se stal tím, koho v textu jmenujete.

5 3
možnosti
MB

Nekonečně připomínám bonmot páně Zemana - "AB jmenuji zejména proto, aby nebyl vydiratelný" ! + Přátelé z ČSSD, přicházím vás pozdravit a máte můj hlas v EU volbách + Milý Andreji, přeji tobě a Vládě, všeho dobrého - Had škrtič i mluví lidskou řečí ...! :-)

5 2
možnosti
AR

Už i některé své staré fanoušky začal Zeman svým chováním ...xyz;-D;-D

9 1
možnosti
JV

Ta tragédie, která přišla na hrad společně s Milošem Zemanem jakoby neměla konce. Ten člověk vždy dokáže najít nové dno.

I na tomto případu se ukazuje, jak obrovskou chybou je Andrej Babiš v pozici premiéra - je vydíratelný. Miloš Zeman si toho je dobře vědom a také toho beze zbytku využívá ve svůj prospěch.

Miloš Zeman škodí ČR a už to ani nijak neskrývá. Je až s podviem, že se pořád nejde nezandbatelná část voličů, kteří tomu dokonce tleskají.

15 1
možnosti
VV

Bohuzel ovsem takto skodi i 51,36% opravnenych volicu kteri se volby prezidenta zucastnil.

Takze se tento pan ve svem vyroku o obcanech moc nemylil. Takze se naskyta otazka kterou vyjadril president USA pri jednanich s Tomasem Garrigue Masarykem, zda jsou Cesi schopni si sami vladnout.

8 2
možnosti
DR

A proč nesvéprávný? Právě naopak, velmi mistrně pouze využívá naprosto děravé Ústavy.

Co tak tudíž kdyby ti političtí křiklouni kteří ho dennodenně kritizují, poněvadž na víc se nezmůžou, raději zaměřili své úsilí na zahájení široké politické debaty o jejím zpřesnění? Nebylo by to rozumnější než to současné mlácení prázdné slámy?

5 12
možnosti
PT

P15e61t75r 33T14o31m71e22k

4. 7. 2019 19:51

Slušný člověk nedělá to, co Zeman. Je to bohužel ubohý a pomstychtivý stařec, kterému dělá radost, když může škodit.

15 1
možnosti
Foto

Je to úděsné, kam může člověk dospět. R^

19 2
možnosti
VV

Je. Ale udesne je, ze se v ceske jurisdikci nenajde reseni jak ho presunout nekam, kde se o jeho zdravi budou starat.

10 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik