Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Jestli se chcete v generování blábolů aspoň trochu přiblížit Babišovi, budete muset ještě hodně přidat. On je prostě šikovnější než vy. Však se podívejte, kam až to na rozdíl od vás dotáhl. :-)

3 0
možnosti
Foto

Teda, chlape, Vy ale máte fakt dost! RvRvRvRv

5 0
možnosti
MV

V pevnosti Česko bude lépe. měl jsem za to, že tuhle perlu z perexu nic neprekona. A vono jo... Vaše myšlenky nemá cenu komentovat. Ale ty slovní obraty... to je fakt karneval marnosti.

8 0
možnosti
ZH

Kdepak perly. Potom, co vyperlil nedávno Babiš, je Horner hotovým lůzrem. Tedy mám na mysli v ronění perel, samozřejmě.

0 0
možnosti
PB

Můžete mi Hornere laskavě říct, co já mám společného s tím, že si někde dva lidé udělají spolu dítě a pak nežádají o adopci?

Vy jste nejenže navýsost hloupý človíček, a z vašich blogů je hodně znát, že nerozumíte naprosto ničemu, ale i velmi nenávistný exemplář. Ke všemu a ke všem. Právě na takových lidech jako jste vy stavělo Gestapo a StB své úspěchy v rozvracení a zastrašování většinové společnosti. Takoví lidé se neštítili pro ukojení vlastního ega likvidovat celé rodiny ve svém okolí lživým udáváním.

7 0
možnosti
MB

Hádejme se, přeme se, bavme se. Třeba, že Zeman Ovčáčkovi nepodepíše Zákon a tak se nebude moci vdát. Podstatné ovšem je :

Schodek Státného rozpočtu - k 31.05.2019 = 50.9 miliard Kč! K 30.04. - to bylo 29.7 mld. Zřejmě je již lépe ! AB stále bloudí po chodnících a hledá miliardové úspory! Nic nenašel, pouze tašku EET odloženou k vyhození! Nevyhodilk jhi - naopak šije další ! Chvála, z této zemi zaplavil těmi školami - školkami. Vážně, rosteme + 2.6% HDP - Co to je ? .... :-)

3 1
možnosti
Foto

Vidím, že ta hromada sklenek se sektem, kterou jste si na srazu blogerů celý večer nanášel ke svému stolu, ještě stále nevyprchala...

5 0
možnosti
OT

On tam Horner pařil s Bangou?

0 0
možnosti
PK

Česká ekonomika klepne, až klepne škodovka a německá eko půjde down, to je jistá věc pane ekonome;-D;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

Dalo by se dodat, že do kopru půjde česká ekonomika brzy potom, až na alpských loukách chcípnou fialové krávy firmy Milka.;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,59
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik