Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to je dobré. Takže potom, co jste tady v zoufalosti vlastní nabubřelosti urazil kde koho, ať už plošně, to když jste slušným lidem nadával do fašistů, xenofobů a rasistů, katolíky posměšně nazýval křesťánky, nebo osobně, jenom mně jste věnoval dva blogy plné zvratků a lží, paní Šichtářové minimálně tři a jiným deseti blogerům taky svůj díl, tak teď tady budete štkát, škemrat a cvičit ostatní ve slušnosti? Vaše karma, jak si lze všimnout, padla z nějakých 18 na tragických 7-8 a karmuje vás očividně už jen nepatrná hrstka stejně postižených. Chcete skutečně upřímný názor, po kterém tak licoměrně voláte? Dobrá tedy. Tak podle mne jste ten nejzákeřnější, nejhloupější a nejnávistnější bloger ze všech.

P.S. kde zmizel váš blog, ve kterém lživě tvrdíte, že si věřitel může svou pohledávku odečíst z daní, a tedy vůbec nic netratí, a kteréžto jsem vám jako stupiditu vyvrátil na dvě doby?

2 0
možnosti

Vy byste myslím ještě raději než prezidenta podřezal mě. To se vám to hřímá někde za bukem, když víte, že se na vás vykašlu a zdejší admini asi rovněž. Hrdino! ;-D

0 0
možnosti
Foto

;-D Toliko člověk, považující se, či se snažící tak alespoń působit, tedy coby dokonalost sama, prezentuje vize o dokonalém světě. Někteří je pak nejen prezentují, ale pod onou ,,hlavičkou" dokonalosti se snaží jej i k dokonalosti až přivést. Jak to vždy končí, je známo, jak z minulosti dávné, tak i nedávné, ba i ze současnosti. A pak nastupují i řeči o ,,kolektivní vině". Vždy pak posuzované prizmatem současnosti hodnotitele/,,soudce", nikoli prizmatem té, či oné doby:-/

0 0
možnosti

Vrchní vynálezce nálepek na idnes se svými "kulturními rasami" si bude stěžovat na nálepky? Který například svého času označoval všechny své oponenty v diskuzi jako "Daliborky"?

6 0
možnosti

Kulturní rasismus jsem nevymyslel, citoval jsem obhájenou práci na toto téma z jisté univerzity. Ale vy si můžete zde beztrestně naplkat mnoho dalších lží, všichni "vaši" vás pochválí ;-DSměle do toho. Netroškařte.

0 1
možnosti

"Například názor, že sluníčkáři či vítači chtějí nekontrolovaný přísun imigrantů bez jakékoli bezpečnostní kontroly, je zcela nesmyslný. Jakživ jsem nikoho takového nepotkal"...................Potkal jsem jich mnoho, kteří tvrdili, že musíme pomoci všem, kteří přijdou. Takže zase lžete Hornere.

8 2
možnosti

Vy nikdy nezklamete ;-Dkrokodýl je ryba, že ?

0 2
možnosti

J76i71ř43í 28H76o83l90ý

2. 6. 2019 6:26

Cituji:

"...kolektivní vina není objektivní pravdivý lidský soud...."

Není. Ale někdy je jediným náhledem jak můžeme o lidech v dané události soudit.

Vezměte si např. Hitlera a fašismus, Církev a inkvizice, nebo Stalin-Lenin a bolševici,........

Ve všech těchto a mnoha dalších případech je zcela nepochybná kolektivní odpovědnost. Mýlím se snad?

0 0
možnosti

Tady jde o to, že jistá skupina slunečných lidí si osobuje právo rozhodnout, kdy kolektivní vina ano a kdy ne.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS