Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ano bludy jsou IN-všimněte si u zde na idnes kdo má nejvyšší karmu a čtenost-;-D

0 0
možnosti
JP

O špatném stavu naší společnosti svědčí tento blog. Začíná sprostým posměchem na prezidenta a pomlouváním církve, která hájí celou pravdu o člověku a mravnosti. S evropskou unií to začalo jít s kopce již před 25ti lety, kdy evropský parlament vyzval státy k legitimizaci morálního nepořádku. Dali neoprávněně právní schválení aktivní homosexualitě, která je deviantním chováním a neodpovídá Božímu plánu. Důsledky i příčiny homosexuality jsou dobře uvedeny také v Bibli.

6 0
možnosti
JN

Vy máte s panem Turnerem nějakou soutěž?

5 0
možnosti
JK

Nehledě na tragikomické figurky na Hradě, smyslem společného soužití je vzájemný respekt, důvěra a láska. Smyslem manželství, jako instituce státu, je podpora nárůstu populace, tedy plození dětí, stát totiž bez občanů státem není. Obdobně stát podporuje podnikání, kde je smyslem tvorba zisku a tím i odevzdávání daní státu. Měřítkem vyspělosti státu je pak to, jak dokáže podporovat potřebné. Stát jsme my, my chceme a potřebujeme aby se rodili děti, abychom prosperovali a mohli pomáhat doma i ve světě.

Homosexuálové plodit děti nemohou a pokud tedy neplní základní funkci rodiny nemohou se včlenit do státní instituce manželství. Jejich vztah je pro náš právní řád cosi nového, něco s čím zákonodárce nepočítal a bylo by tedy vhodné toto nové soužití zakotvit v našem právu jako instituci. Novou instituci. Název si klidně může zvolit komunita homosexuálů a přesto, že mohou mít práva shodná, nebo téměř shodná (je tu ta nemožnost plození), není možné nabourat instituci rodiny a zpochybnit tak její základní funkci.

Cca 5000 lidí žije u nás jako registrované páry, z toho cca 1/3 požaduje instituci manželství to je cca 1700 lidí, proč by se měla měnit tak zásadní instituce jako je manželství, když jde jen o pár lidí. Ať mi to prominou, ale když bude protestovat vesnice, že chtějí změnit zákon a chtějí status města, tak se jen zasmějeme dobrému vtipu.

2 1
možnosti
ZH

Vážený pane, můžeme klidně diskutovat o manželství a těch 1700 nubožáků to může i prohrát. Taková je politika a je to v podstatě demokratické. I vás názor je v pořádku a demokratický, ale článek je o tom, že v diskuzi o problému zcela neškodné menšiny je někdo smí veřejně nařknout z tendencí ovládnutí světa. Podobně se tak dělo před poslední světovou válkou vůči Židům. Já na rozdíl od vás si nemyslím, že je v demokratické společnosti vůči slabším nebo bezmocným všechno povoleno. Zdá se mi navíc zcela nemístné, aby toto takřka kriminální chování glorifikoval prezident vyznamenáním.

0 0
možnosti
KT

A Vám už jenom té poslední z KPZ.

1 1
možnosti
MK

Myslel jsem, že autor již dosáhl svého morálního dna, ale mýlil jsem se. :-/

8 1
možnosti
Foto

Co je na jeho článku NEMORÁLNÍHO? Znáte vůbec význam toho slova?

4 1
možnosti
ES

Vaše útoky na doktora Piťhu jsou projevem ubohosti.

12 1
možnosti
PB

Povídejte nám Hornere o tom, jak je přidávání metylalkoholu do kořalky pravičácké. Minule se u toho bavili všichni. I nezúčastnění archiváři.

12 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,54
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik