Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co vlastně chceme po homosexuálech? Aby mi dali pokoj. Já jim taky svou orientaci necpu a nevyžaduji po nich respekt.

Ale co vy očekáváte od homosexuála, pane Hornere, to opravdu netuším a snad mi to ani neříkejte.

2 0
možnosti

Už sa vašich táranín, pán Horner, zastal len ďalší zúfalec, pán Polický. Ak by mne deväť ľudí z desiatich povedalo, že táram, mne osobne by to za zamyslenie stálo. Ale možno len netrpím syndrómom absolútnej pravdy.

2 1
možnosti

Ooops, zabudol som na pána Zátureckého.;-)

0 0
možnosti

Nejsem si jistý, ale je ještě nějaký jiný bloger, který je ještě více než pan Horner osobně napadán za své názory bez pokusu o protiargumentaci?

2 1
možnosti

Jak chcete argumentovat proti něčemu, co je argumentů prosto? Tedy mám na mysli racionální argumenty, hysterické výkřiky za argumenty nepovažuji.

5 1
možnosti
Foto

Ze své praxe vím, že homosexuálové vydrží s jedním partnerem, tak tři roky a pak si najdou jiného. Pak začne hádka, kdo bude co vlastnit a jsou ochotni se hádat do krve, kdo bude vlastnit do té doby společného psíka. Za svůj život, pokud neumřou na AIDS vystřídají nepřeberné množství partnerů, víc jak heterosexuální páry .Homosexuálové jako jednotlivci totiž můžou děti adoptovat od nepaměti, prakticky nikdo se o to ale nezajímal. Nepředpokládám, že z jejich strany bude velký zájem o adopci dětí. Možná u lesbiček, ale ty mají možnost si pořídit dítě sami. Jsem přesvědčen, že pro vývoj a výchovu dítě je nejlepší stabilní rodina. Role mámy a táty není identická, ale vzájemně se při výchově dítěte doplňují a pokud jedna z rolí chybí je dítě po celý život ve svém vývoji ochuzené.

4 1
možnosti

No, ze své praxe... to je ten problém. Vlastní zkušenost je jistě neocenitelná věc, ovšem nelze ji zobecňovat na objektivní vysvětlení nějakého jevu, že ano. Z vlastní praxe můžeme všichni vyvozovat všelijaké výroky o světě, které ovšem nelze nijak dokázat, protože vyplývají pouze z vlastní praxe, kterou nelze nikomu předat...

2 0
možnosti

Homosexuálové mi naprosto nevadí, naopak soucítím s jejich osudem. Ale aby měli možnost adoptovat cizí děti, to je nefér. Oni sami do svých vztahů vstupují naprosto dobrovolně, kdežto co to dítě? Jakou možnost má to dítě vyjádřit svůj nesouhlas ???

Dítě má právo na otce a matku, dokonce je to pro jeho vývoj velmi potřebné, ovšem homopár si zaplatí za pronájem cizí dělohy a nakoupí si dítě. Nový byznys.

Dítě, vychované v normální a funkční rodině, má od mala možnost učit se od obou pohlaví a soužít s nimi. Učí se nápodobou, i tomu soužití.

.................

2 ženy nejsou ani biologicky, ani psychologicky schopny vychovat v budoucím muži chlapácké mužské vlastnosti. A totéž opačně - jak mohou 2 muži vychovat z děvčátka něžnou citlivou tolerantní ženu, budoucí matku..?

Ono stačí, že už dnes, díky rozpadajícím se vztahům, máme čím dál víc mamánků a zuřivých feministek.

A že homosexuálové tak usilují o "Manželství", to s jejich snahou o adopce souvisí až až.

8 1
možnosti

Proč by žena nebyla schopna předat dítěti mužské vlastnosti? Pokud tedy odhlédneme od problému vrozených a získaných vlastností (tedy třeba toho, zda má nějaké pohlaví vlastnosti vrozené, nebo jen získané a proč by mu měl nějaké vlastnosti dát jen člověk stejného pohlaví), pak mravní hodnoty a kulturní chování může přece dítěti předat jakýkoli člověk, pokud mu je předá správně.

1 0
možnosti
Foto

Co dá homosexuální manželství státu ???

0 1
možnosti

Poctivé a čestné lidi dodržující zákony. Tedy to, co každé jiné manželství, v nejlepším případě.

1 0
možnosti
Foto

No, nevím jak kdo, ale já od homosexuálů vůbec nic nechci, stejně, jako nechci nic po cizích heterosexuálech, bisexuálech, antisexuálech, a co já vím po jakých všech "sexuálech". Ať si každý spí s kým chce, pokud to není protizákonné. Takže netuším, co řešíte, zase jen ve své hlavě fabulujete problém, z kterého následně osočujete ostatní lidi. To už je tak průhledný, až se musím smát. A co mě ve vašem článku opravdu dostalo? Váš termín (ten jsem od vás ještě nečetl) - totalitní heterobělouštví. Teda to vám povím, to by jeden fakt nevymyslel.

16 1
možnosti
Foto

Ten problém není v hlavě pana Hornera, ale realně v našich zákonech.

Problém v hlavěmají spíš ti kdo nějaké formě osvojení homosexualním párem brání-faktem totiž je, že pro dítě jsou v prvé řadě důkežití milující rodiče a stabilní prostředí-to jakémají rodiče pohlaví pro ty děti fakt podstané není

0 7
možnosti

Kdybyste ubral na hysterii, kterou prezentujete jako humor (na cestách?), možná by se několik málo homobijců i zamyslelo. Ale takhle ..

0 0
možnosti

Autore.

Doplňte informace, které o sobě uvádíte.

Čím se živíte. Respektive, kdo Vás platí.

Co užitečného jste v životě udělal.

Aby bylo vidět, kde se ta moudra berou.

3 2
možnosti
Foto

Pánbůh ztratil vliv

Svět není jako dřív

Lidi nebaví

Opačné pohlaví

Chlap má chlapa rád

A baba babě dává

Jedni křičí hanba, hanba

Druzí zase sláva, sláva

(z písně J.N. s názvem HANBA SLÁVAR^);-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik