Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P53e36t15r 27T39o17m16e91k

14. 1. 2019 10:54

Pane Hornere, ani náhodou nejsem příznivec prezidenta Zemana. Vy mu tímto blogem dáváte do úst něco, co neřekl a šíříte tím paniku z jeho působení. Ve které minutě vašeho odkazu na Týden s prezidentem ty hrůzy to řekl?

1 0
možnosti

Ale nepovídejte, paniku? Asi tak jako páter Piťha viděl homosexuální gulagy. ;-D

0 3
možnosti

P26e87t30r 52T69o40m19e74k

14. 1. 2019 11:11

Teď jsem si tu kraťoučkou zmínku o tom, že bude vetovat zákon o registrovaném manželství, protože si myslí, že manželství je určeno k tomu aby rodina vychovávala děti a toho jednopohlavní vztah nemůže dosáhnout. Vy jste mu ale vložil do úst toto."Prezident v Soukupově BarrandovskémTýdnu s prezidentem 10.1.2019jasně vyjádřil názor, že jediným smyslem manželství je plodit děti. V důsledku tohoto důsledného postoje se změní manželství neplodných párů na pouhé registrované partnerství. Pochopitelně se to týká především i budoucích tzv. manželských sňatků seniorů, u nichž je jasné předem, že již dítě nezplodí. Není to žádné manželství, a proto se bude nadále jmenovat registrované partnerství. Pochopitelně se všemi právními omezeními, které poskytuje tato forma evidence obyvatel homosexuálním párům. Proti sexuální orientaci a svévolné neplodnosti občanů nikdo nic nemá, ale nemohou se divit, ti neplodní, že stát to odmítá donekonečna podporovat.

Podobně bude do budoucna zacházeno i s málo plodnými manželstvími. Pokud po 20 letech manželství nebudou mít manželé spolu tři děti, bude jejich manželství přejmenováno na manželství druhé kategorie. Dvoudětná a jednodětná manželství nepřinášejí našífirmězemi žádný užitek. Jenom nahrazují přirozenou mortalitu a my potřebujeme hlavně pracovní síly.

Máme v prezidentu Zemanovi velký národní poklad. Proti fašizujícím lepšolidem se dokáže odvážně postavit a vymezit lidový génius, který si s čučkaři snadno poradí. Demaskuje jejich podstatu jejich narušovánífiremnínárodní vlastenecké kultury. Na jeho počest by se ty TGM řády měly přejmenovat na řády MZ. On snad je doopravdy pan prezident skutečný svatý mimozemšťan."

Je to odporná pomluva a přesně dokazuje jak křivé individuum vy jste.

8 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, ten článek pana Hornera také (málem) považuji za šíření poplašné zprávy. Co si dnes ještě někdo na M.Z. nevymyslí? Nejsem jeho umanutou příznivkyní, ale ještě víc se mi protiví pomluva a lež... Rv

0 0
možnosti

A jak to, že pomluva homosexuálů vám nevadí? Selektivní mozek.:-/

1 1
možnosti

P57e74t33r 33T83o45m86e29k

14. 1. 2019 18:02

Kdo tady pomlouvá homosexuály? Zeman? Já? Kdo? Proč pořád lžete? Styďte se.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS