Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OT

A ještě něco. Myslím, že vy nejste slušný člověk, že vaše zájmy nejsou čisté a že před námi něco tajíte.

4 1
možnosti
OT

Píšete: Proč by s námi měla západní Evropa dál těsně spolupracovat,

když jsme nekonstruktivně proti všemu humánnímu v soudobé politice."

A proč bychom měli my spolupracovat se západní Evropou, když ona nezvládla

migraci muslimů, kteří se nepřizpůsobí ani v dalších generacích, jak je nyní

vidět ve Štrasburku? Vám to zjevně nevadí. V se na islamizaci Evropy zjevně

těšíte. Chtěl bych vědět proč? Co je humánního na tom přijímat své vrahy?

6 1
možnosti
LB

Pana Hornera zachvátila panika a hysterie jako všechny z jeho světonázorové skupiny, když s realitou a většinovým názorem prohrávají na celé čáře.

Z nesouvislého lamentování pana Hornera se snažím vybrat alespoň několik částečně konkrétních tvrzení:

1. Pan Horner se uchyluje k hloupoučkým lžím jako kupříkladu:

"V této zemi se již tak bojíme znění dokumentu, že je pro veřejnost raději utajíme"

- plné znění lze pochopitelně vyhledat a stáhnout si v pédéefku během pár sekund, kupříkladu z linku na této stránce: https://cs.gatestoneinstitute.org/13325/osn-migrace-lidske-pravo

Pane Hornere, kdo v naší zemi tají znění onoho dokumentu? Jaké konkrétní skutečnosti v rozporu s podstatou dokumentu jsou do češtiny přeloženy tak výběrově, že mění jeho smysl?

2. Pan Horner si vymýšlí a opět lže v dalším výroku: "Spadneme na úroveň Maďarska, kde se vládní tiskový konglomerát postará o vládu jedné strany pod zdáním demokracie".

- ať už je pojmem "vládní tiskový konglomerát" myšleno cokoli, objektivním faktem je, že současná vláda byla v Maďarsku ustavena zcela demokraticky na základě demokratických voleb, stejně jako že v Maďarsku vychází bezpočet tiskovin a elektronických médií všech názorových směrů

3. Pan Horner tvrdí, že "Jsme nekonstruktivně proti všemu humánnímu v soudobé politice". Z tohoto stejně absolutního jako hysterického tvrzení vysvítá, že si pan Horner osobuje výklad pojmu "humánní" stejně jako pojmu "konstruktivní". Abych to odlehčil, připomíná mi letitou reportáž s jakýmsi protestujícím skinheadem, kterého se reportér ptal: "Proti čemu protestujete?" a ten hlupáček mu vmetl do tváře "Proti všemu!".

Tak pane Hornere, nyní jste byl "kontaminován věděním a vlastním uvažováním", byť patrně od "kulturního rasisty". Blbej den, co?

15 0
možnosti
KT

No tak je pravda, že na Protiproudu jeho plné znění nezveřejnili.

1 0
možnosti
Foto

J88i63ř97í 21K88i66n38d22l

12. 12. 2018 10:01

U nás bez problému žije kolem půl milionů cizinců. Jsou to ti o kterých se naše země rozhodla, že je pustí na naše území a umožní jim žít u nás. U nás žijí bez problému, přizpůsobili se a integrovali se bez problému do naší společnosti. Pak je další část migrantů, které naše země odmítá se zkušenostmi z jiných zemí pustit na naše území, protože dílem představují bezpečnostní riziko, odmítají se integrovat do hostitelské země, ale naopak žádají, aby hostitelská země přijala jejich zvyky a kulturu. K nám utíkají hlavně za lepším, které podle jejich mínění získají automaticky, bez přičinění.

4 0
možnosti
Foto

pokud někdo zaklepe na mé dveře a požádá o pomoc, zvážím jeho situaci, svoje možnosti a přiměřeně pomohu.

Jestliže však někdo vylomí dveře mého bytu, usadí se v křesle a zneužívá moji pomoc, tak se s ním hodně rychle rozloučím.

A koho vpustím do svého bytu, o tom budu rozhodovat pouze já sám.

12 0
možnosti
PB

P59e85t25r 16B46u46r94i31a16n

12. 12. 2018 9:30

Bojíme se paktu o migraci, usilovně ze sebe děláme bolestínskou východní Evropu, až nám zbudou jen oči pro pláč. Tak to máte u vás doma blbý. My se nebojíme, na nic si nehrajem a nebulíme pro každou blbost.

4 0
možnosti
Foto

Musí předeslat, že nevím téměř nic o tom, o čem zde píšete, nečetl jsem nic, neslyšel ani Vodičku atd. - přesto vám chci pane Hornere poděkovat a dát vám karmu; za to, jak zde po celou dobu přinášíte jiný pohled, jak píšete i o věcech, které mne míjejí zcela a kterým možná ani nerozumím, a to především proto, že pluralita názorů je velmi nutná, a vždy když vidím, jak někoho obklopí přesila, jak ho okopává, probouzí se ve mne to, co mám od mala ... potřebu se zastat toho kdo je v nevýhodě, proti těm, co jsou v přesile, jedno, zda-li má či nemá pravdu, jedno jakého je vyznání, jakou má barvu kůže, jedno, zda-li něco provedl. Nesnáším lynčování, nesnáším hrdiny v té skupině, kteří si dovolují jen proto, že jsou v přesile. Držte se a mějte se fajn. ;-)R^R^

2 2
možnosti
PB

P47e41t83r 47B97u27r43i57a79n

12. 12. 2018 9:33

Nechci rejpat, pane Ábelovský, ale váš text se hodí i na kdejakého neonacistu. Jsou v menšině, společnost jimi pohrdá a pluralita názorů je nutná. Velká gratulace.

9 0
možnosti
JS

Pane Hornere, na anglicky psaných webových stránkách Deutsche Welle se můžete dočíst o aktivistické skupině "německých umělců", kteří se rozhodli "registrovat" takzvané "problémové Němce", kteří někdy někde vyjádřili odpor k migraci. Za tuto "registraci" zmíněná skupina umělců nabízí uvědomělým občanům dokonce finanční odměnu. Deklarovaným cílem této umělecké skupiny je dosáhnout toho, aby tito "problémoví Němci" přišli o práci a byli úplně vyřazeni ze společnosti. Zatím zveřejnili fotografie sedmi tisíc "problémových lidí".

Zde je zmíněný článek:

https://www.dw.com/en/german-artists-launch-doxing-campaign-against-far-right-chemnitz-protesters/a-46569573

Měl byste něco podobného založit tady u nás v České republice. Nedovedu si představit nikoho lepšího, kdo by se na to hodil.

9 0
možnosti
PB

P34e71t92r 47B88u71r27i36a36n

12. 12. 2018 9:55

Seznamy politicky nepohodlných určených k likvidaci nejsou u militantních levičáků ničím novým. Měli je nacisté i komunisté. Taktéž newspeak, kterým halí své zrůdné činy do líbivého pláštíku. Zde je to Centrum pro politickou krásu. Hrozný paskvil. Díky za odkaz. Je vidět, že máme být vůči těmto extrémistům stále ve střehu.

2 0
možnosti

Doufám, že naše země bude důsledně pokračovat v nastoleném kurzu, a že se jednou podaří vytrhat plevel(rozuměj : pátou kolonu) i s kořeny.

3 0
možnosti
Foto

Analýzy pana Vodičky jsou obvykle velmi kvalitní. Jako jeho dlouholetá čtenářka vím, že bývá odvážný a objektivní. Hádejte, komu věřím více. Vám nebo panu Vodičkovi?

6 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,95
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik