Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P44e79t20r 73S38k90á96c31e52l

27. 11. 2018 23:12

Text Globálních paktů není třeba překládat, on pan Chytra a další si je nastudovali a není důvod jim nevěřit. Kdo nevěří, ať běží do Olomouce a jinam s nimi diskutovat. Více viz:

http://www.nastvanematky.cz/

0 0
možnosti
PS

P81e40t25r 74S59k53á17c68e44l

27. 11. 2018 23:07

Zdravého rozumu je nám třeba, tak jak ho mají ženy z Olomouce. Viz:

http://www.nastvanematky.cz/

0 0
možnosti
JS

J88a37n 83S21o47u11č86e31k

22. 11. 2018 9:50

No víte ono po tom multikulturním šílenství, které zavládlo v Evropě na západ od nás a které přineslo hodně trpké plody, jsou Češi oprávněně opatrní a hákliví na všechno, co vyjadřuje slovíčko migrace. A zvláště na to, aby se nás kdokoli snažil poučovat, že migranty ve všech zemí světa prostě přijmout musíme, jinak jsme nelidové a nepatříme do té liberální západní společnost. Apropo zvláštní pozor je třeba si dávat na vše, co nese přívlastek globální, protože globalizace je jedním z největších nebezpečí naší civilizace.

1 0
možnosti
OM

Teda tahle česká trojka (Horner, Palková a Kielbergerová) to jsou profíci, vždy mě "donutí" k smíchu. Dobře vím že ty svoje perly nemyslí vážně, že to je pro pobavení nás ostatních. Moc Vám děkuji ;-D

1 0
možnosti
VM

Tak za mě. Ano, pokud probíhá o něčem diskuse, mělo by být jasné, o čem ta diskuse je a ne jenom o číchsi domněnkách.

Co se Izraele týká, nebudu se vyjadřovat, protože sleduji informace oboustranné a odpověď tedy není jednoznačná.

Odstopím-li od vlastního migračního paktu jako takového a nahlédnu na současnou vlnu migrace vidím z mého úhlu pohledu nevědomé užívání mysli, tedy přijímání za každou cenu a vědomé užívání mysli, tedy nepřijímání za každou cenu a hodnocení dle podmínek, zkušeností a možností jednotlivých zemí.

0 0
možnosti
Foto

Ten článek se musel administraci jo hodně zalíbit, že je ve výběru hned dvakrát po sobě.

4 0
možnosti
Foto

...a to je přesně to, kdy se jeden pousměje - zvlášť nad nějakým tím vaším troubou v textu pro mne, co to tady bere vážně;-D a řekne si - nemá cenu číst, nemá cenu cokoliv. Malý muž, je ten pan Braun, sledovat, kde co kdy kdo vyhrál... bohužel. Na věčné časy.

0 0
možnosti
DK

"krátkozrakost nebo řízená slepota?"

Prozřetelnost, nic víc.

2 0
možnosti
Foto

:-) nechápu to srocení vos... blog mi nepřijde nijak útočný. Nějak věci vysvětlujete..vidíte.Tak jinak.. ono čeho je prostě moc, toho je příliš. Všem bijcům, kteří vpodstě jako s klapkami na očích taky už bez pardonu řečeno, neumějí psát naprosto o ničem jiném než plamenné blogy o Izraeli -o neustálém ohrožení - přečíst si E.E.Schmitta Noemovo dítě. A... víte, to je fakt jedno, o čem Zdenku píšete. Jak to píšete. Stačí , že jste Horner. Připadá mi to tak...jako kdysi stačilo..myslím, že doříkávat to nemusím... s tímto všechny zdravím:-/

3 7
možnosti
JU

J67o46s12e10f 14U98l86m34a18n

21. 11. 2018 22:33

Ano, zasedli jsme si na něj. Chudák píše strašně rozumně, žádná demagogie, všude opravdu vládne kulturní rasismus, v lepším případě měkký rasismus, stát, který vystoupí z nadnárodní organizace, tak vždycky jen z důvodu, že se považuje za nadřazený...to jsou všechno rozumná slova, která jednou možná vstoupí do dějin jako ta od Senecy, Voltairea, Platóna či Sokrata...

8 0
možnosti
JH

Pane Hornere, kolik jste ve svém domě či bytě přijal bezdomovců, samoživitelek a nemocných starých lidí, kteří také na to mají právo přijít do vašeho obydlí a vzít si vše na co mají nárok.... proč nebojujete za vlastní lidi, kteří tu pomoc potřebují taky....??

Kolik jich máte ve svém obydlí??? O kolik se jich Vy a Vaše rodina stará....??

10 1
možnosti
TB

"Když někdo vystoupí z nějaké nadnárodní organizace nebo zásadně odmítne nějaký globální dokument, znamená to, že deklaruje svůj národ jako nadřazený ostatním." - prosím??? Narážíte například na vystoupení z Varšavské smlouvy, odmítnutí Mnichovské dohody...???

10 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,31
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik