Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

S paktem OSN o migraci souhlasí například Pákistán, kde momentálně probíhají masové demonstrace, jejichž účastníci požadují popravu místní křesťanky, která si dovolila urazit Korán. Soudy ji propustili, ale zatím je ve vězení, protože se očekává, že venku nepřežije ani pět minut. Opravdu tento svět potřebuje zakotvit právo na migraci jako "lidské právo", když nejsme schopni členy OSN donutit ani k tomu, aby jejich občané dodržovali základní právo na život a osobní názor?

Většinu členů OSN tvoří země, kde vládnou různé diktatury a režimy, které mají k demokracii daleko. Ale pro Vás je zřejmě největším nebezpečím světového míru Česká republika se svým odmítavým postojem k migračnímu paktu. Stačí se podívat, co se pod vlivem členských zemí OSN děje s "Organizací OSN pro vzdělání, vědu a kulturu" (zkráceně UNESCO). UNESCO má v současnosti těžký protiizraelský (spíše antisemitský) charakter, což názorně ukázala rezoluce UNESCO k Jeruzalému, která upírá historickou vazbu mezi židovským národem, Chrámovou horou, Zdí nářků a dalšími okolními židovskými památkami. Rezoluce je formulována tak, jako kdyby celý prostor byl pouze islámským kulturním prostorem. Země, které zmíněnou rezoluci prosadily, samozřejmě pakt o migraci vítají. Ale to Vás evidentně neznepokojuje. Vás znepokojuje Česká republika.

3 0
možnosti
PB

P37e62t77r 37B58u54r64i55a27n

4. 11. 2018 17:23

Tak tohle už musí i fyzicky bolet ;-D

1 0
možnosti
Foto

:-)R^karma a dík za pobavení;-)

0 2
možnosti
JU

J85i62ř96í 19U42r55b29a21n

4. 11. 2018 11:39

To musel být včera mejdan... Akorát si nedovedu představit tu sešlost... Rv

3 1
možnosti
Foto

Jako byste lidem nepřál ani trochu zábavy .

0 0
možnosti
PT

P35e21t24r 70T84o95m78e47k

4. 11. 2018 11:06

To způsobila tráva nebo něco jiného?

3 1
možnosti
Foto

Po vysazení trollik, ať už jste je získal jakkoli, shledáte, že textu rozumíte i Vy.

0 0
možnosti
Foto

R^ Karma. Text se pohybuje v břitkých sarkazmech a ironiích, ale míří k jádru některých úplně zásadních problémů a otázek: Jak jsme na tom ve skutečnosti se svojí civilizovaností? Nemluvě o křesťanských hodnotách, jimiž se spousta lidí zaštiťuje a horlivě mluví o nutnosti jejich obrany...

Vzpomněl jsem si na (rovněž velmi břitká, i když ne ironická, ale vážně míněná) slova z evangelia: "Celníci a nevěstky vás předcházejí do Božího království" (Nutno přečíst kontext, v jakém slova zazněla v evangeliu sv. Matouše:

http://www.biblenet.cz/app/bible/passage?passagePath.path=matous%2021,23-46)

1 4
možnosti
ZH

Antikarma. Pan Horner se sice pokouší o ironii a sarkazmus, ale ani omylem bych se neodvážil dát jim přídomek břitký. Je to spíš splácanina všeho možného - podle toho, jak si pan Horner myslí, že jiní lidé uvažují. A věřte mi, mám přímou zkušenost s tím, jak si pan Horner představuje, co si dle něj představuju já. Zkrátka vymyslel si nehorázné nesmysly a bláboly, s těmi svými výmysly pak polemizoval, aby ukázal, co jsem to za zvráceného člověka.

Nevím, co Horner hulí, ale je evidentní, že to má velmi destruktivní účinky.

8 1
možnosti
ZV

Niekedy Vás, pán Horner podozrievam, že schválne píšete takéto miš-maš guláše a zlátaniny, aby ste sa mohli naparovať pred zrkadlom, aký ste strašne inteligentný.

9 0
možnosti
Foto

vy si naopak myslíte že jste svým komentářem projevila vaší inteligenci ale je to právě naopak;-)

0 1
možnosti
Foto

Byt každého občana je takový malý stát. Soukromí je chráněno zákony a stejně zamykáme dveře, aby do něj nevnikl nežádoucí jedinec, nerespektující paragrafy. Dovnitř si pustíme jen pozvaného hosta a i u něj platí, že stejně jako ryba, třetí den smrdí. Nelíbilo by se sdílet s ním léta společné prostory, dělit se s ním o výdělek, zatímco on by žádný do rodiny nepřinesl. A to by se jednalo ještě o slušňáka. Taky by se mohl do bytu nakvartýrovat grázl, který by kradl peníze z prasátka a chtěl se dělit s majitelem bytu o manželku nebo dceru.

5 0
možnosti
ZJ

Vám musí být krásně. Vše je Vám jasné.

2 0
možnosti
PK

..co na tuto směsku říci asi , když jste byl malý pacholíček,šlápl vám koniček na malíček a proto čteme co čteme...;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,01
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik