Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P92e81t52r 72B25u39r13i45a92n

25. 9. 2018 17:14

Argument typu: a opravdu všichni? patří k těm nejhloupějším. Vítací sluníčka ho naposledy používala před cca rokem. Koukám, že ze zoufalosti se dá sáhnout po čemkoliv.

Samozřejmě, že když někdo mluví o nějakém jevu, mluví o jeho většinové podstatě. Např. děti málo čtou knihy. Protože pokud bychom chtěli pojmenovat pouze to, co je "na 100%", nemohli bychom se bavit už vůbec o ničem. Namátkou: Češi jsou pivaři, psi štěkají, děti milují čokoláda...opravdu všichni? Bez výjimky?

Ostatně vy sám jste specialista na plošné negativní paušalizování a urážky celých obecných skupin obyvatel. Viz váš spravedlivý boj proti "křesťánkům".

Pokud by jízlivá podlost, lživá manipulace a sprostá licoměrnost měly mít společné jméno, tento fenomén by se jmenoval po vás.

4 1
možnosti

Bylo by napříště lepší, abyste moje články nenavštěvoval. Možná vaše nadávky někdo ocení, já vás ovšem přestávám vnímat.

2 2
možnosti

Skutečnost, že se integrace islámských běženců v Evropě nezdařila – to není generalizování (tedy zobecňování na základě jednotlivých případů), ale popis obecné reality, kterou lze pozorovat všude – na ulicích, ve školách a dokonce i ve věznicích. Muslimové vytvářejí v Evropě oddělené komunity, kde fungují vlastní pravidla, která jsou často v rozporu s právním pořádkem evropských zemí. Kdo tohle popírá, tak lže nejen druhým, ale obelhává i sám sebe. Nikdo také netvrdí, že ostatní národnosti (vy uvádíte Mongoly, Ukrajince a Vietnamce) "se integrují zcela všichni naprosto bez problémů". Podstatné je, že většinou se integrují velice dobře.

Ve svém článku také píšete, cituji: "Žádný vítač nikdy a nikde neříká: Přestěhujme sem bez rozmyslu Afriku a Asii." Tak jak byste zhodnotil vyjádření německé europoslankyně za stranu zelených (Ska Kellerová), která nejenže vytrvale kritizovala země V4 za odmítání kvót, ale navrhla, aby do východní Evropy nebyli posílání jednotliví uprchlíci, ale vždy celé vesnice? A odůvodnila to takto: "Lidé chodí rádi tam, kde už jsou jejich krajané, to činí integraci a přijetí jednodušším".

Níže uvedený článek byl minulý týden publikován na iDNES. Je o knize, jejíž autorkou je vídeňská učitelka a popisuje děsivou realitu ve vídeňských školách, kde začínají dominovat (doslova) muslimové. Autorka situaci charakterizuje dost jasně, cituji: "Jsme bezmocní. Často si pomyslím: oni vyhráli a my prohráli. Ve skutečnosti ale prohrály děti." Právě ta její kniha vystihuje obecnou realitu, která se dá jen těžko změnit.

https://zpravy.idnes.cz/rakousko-skolstvi-islam-knihy-ucitelka-f0g-/zahranicni.aspx?c=A180912_184428_zahranicni_luka

Jste schopen se nějak smysluplně vyjádřit k těmto naprosto konkrétním argumentům?

7 1
možnosti

Jak můžete za argument považovat nějaké pozorování po ulicích, kdo a jak náhodně? Uveďte nějakou veřejnou statistiku. A opět, celé vesnice nejsou zdaleka celá Afrika a Asie. Že jsou rozdílné názory na množství a způsob rozdělení běženců je zcela normální. K rakouské učitelce lze uvést, že o tom je můj článek. Aby někde vznikla převaha nějakého etnika nebo sociální skupiny musí nějaký lhostejný stát tuto chybu umožnit.

1 2
možnosti

Hloupé, hodně hloupé, nejhloupější.

2 2
možnosti

Antikarma, jako ostatně u každého vašeho článku.

4 2
možnosti

Meh.

Nechce se diskutovat...

Co kdyby jste ted vzal Braunuv blog a vytahl z nej vsechny body se kterymi souhlasite? nebo castecne souhlasite? nebo body ktere maji solidni zaklad?

Najit shody a pak zjistit co je mozne?

Sarkasmus a poukazovani jenom na ty extremni neshody diskuzi urcite nkam neposunou.

Jste tim vinen stejne R^

2 2
možnosti

No, my máme rádi jen sebe.Ať je to pán Horner, pán Polický nebo já.

Já jsem na tom nejlépe , poněvadž já mám ještě rád Apače, ačkoli jsem žádného neviděl. Nechávám si říkat Geronimo, pro svou skvělou orientaci v terénu.

O migranty se může postarat jen dobrý křesťan, snad MUDr.Šimek,ale ten už je

poněkud pokročilý věkem. My ostatní jen meleme hubou a děláme ze sebe dobráky.

Nemáme čas, peníze ani prostor se o migranty postarat. V televizi jsem viděl jednu

Afghanku, personalistku v nějaké firmě.To vám byla chytrá baba, kdybych byl mladší, hned ji požádám o ruku. Ale asi bych dostal košem.

Takže pánové, místo mlácení prázdné slámy, hurá ke strojům.Ať je na chleba pro naše děti a na pomoc migrantům.

P.S. Můžete mi říkat Geronimo.

1 0
možnosti
Foto

Karma!

Braun je takový ten typický vlastenec.

Není prý neonacista, ale posuzuje lidi na základě víry, národnosti a etnika. Není proti pomoci uprchlíkům, ale žádní uprchlíci dle něj nejsou, "bojuje" proti migrantům, ale sám je ekonomický mogrant, nemá rád cenzuru, ale sám maže nepohodlnné přísěvy pod svými blogy, volá po slušnosti, ale sám ostatní napadá a uráží,......

1 5
možnosti
Foto

"...nepohodlnné příspěvky..."

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS