Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nepřemýšlející křikloun jste tady leda tak vy. Umíte jen urážet lidi. Nejste v tom ovšem sám. Je vás takových mnohem víc.

1 0
možnosti

Naprosto souhlasim s panem Ulmanem, zatim asi nejrozumejsi blog...... Ale i tak spousta nesmyslu odporujicichzdravemu rozumu.....

Ocekavam od pana Hornera nebo pana Trcalka clanky ci blogy na tema "exodus krestanu" z muslimskych zemi....

Urcite to "vecne" zduvodni.....

0 0
možnosti

J98o37s81e20f 40U61l70m23a65n

23. 9. 2018 16:49

Jeden z vašich rozumnějších článků, ale přesto s mnoha věcmi nesouhlasím. Základ problémů v Sýrii bohužel není žádný zlý diktátor Assad, ostatně muslimové jsou různé formy totality zvyklí a (vím, že vůči tomuto tvrzení budete mít výhrady) žádná muslimská země není demokratická. Problém je ten, že Assad je Alavita. To je věc, se kterou se velká část Syřanů prostě není schopna smířit a kdyby místo něj byl jakýkoliv jiný Alavita, tak budou obyvatelé Sýrie proti němu úplně stejně. A je ÚPLNĚ JEDNO, jak by se jako prezident choval. Je to prostě nezajímá. Už jeho otec Háfiz čelil útokům Muslimského bratrstva, které se mu podařilo rozmetat. Ono se ale těžko bojuje, když Západ pod záminkou boje za lidská práva podporuje teroristy, které lživě nazývá "umírněnou opozicí".

8 0
možnosti

P15e35t89r 67A23g72u21l67á70r

23. 9. 2018 12:53

Ono to sice nemá smysl psát zrovna sem, ale co myslíte že má větší váhu z hlediska mezinárodních vztahů: 50 sirotků, kteří se možná naučí česky, nebo stovky studentů, kteří u nás chodí na vysoké školy a pak se vracejí domů s tím, že u nás prožili příjemný kus života a navázali přátelství? A to zcela pomíjím náš export težkého strojírenství, který má na blízký východ dlouhou tradici a je provázen zbližováním obchodníků i odborníků.

4 0
možnosti
Foto

Čím méně se bude EU, NATO a USA o Sýrii starat, tím lépe pro Sýrii. Proto rozumní lidé včetně A.Babiše paní Šojdrovou klidně, trpělivě, avšak tím důsledněji vyzývají, aby, až najde těch svých 50 sirotků, si je laskavě strčila za klobouk !

6 1
možnosti

Možná by nebylo od věci zjistit, proč uprchlící nesměřují do dalších bohatých, muslimských zemí. Předseda Ligy arabských zemí Ahmed Aboul Gheit čínskému kanálu Tian Wei řekl, že arabské země jsou imigrantům zcela otevřené , avšak imigrace má svá jasná pravidla. A to především v tom, že imigrantům nejsou přiznávány žádné výjimky a imigranti musí dodržovat zákony a podléhají trestnímu řádu v nezmešené míře jako místní občané. S požádáním o azyl musí v arabských zemích imigranti podepsat dokument, v němž se zavazují respektovat zákony a pravidla země a přijímají její kulturu a jurisdikci včetně trestního řádu, který podobně jako v USA, disponuje až trestem smrti. V případech mírnějších trestů jsou pak hned po jejich odpykání ze země odsunuti. Dále musí podepsat smlouvu, že veškerou poskytnutou materiální pomoc do dvou let splatí, jinak jim propadne veškerý majetek a budou rovněž deportováni. No a to je důvod, proč Evropa je daleko přijatelnější...bo, žádná imigrantská politika,žídné požadavky na dodržování zákonu, naopak No - go zony a policie mhouří oči atd...

17 1
možnosti

Pan Horner píše: " Řada nepřemýšlejících křiklounů volá po návratu všech syrských uprchlíků do Sýrie. Je ovšem nutné připomenout, že konflikt v Sýrii neskončil. Situaci lze nanejvýš označit za příměří před dalším konfliktem. Není to bezpečná země." No a já dodávám . Nepřemýšlející pan Horner neví, že pokles počtu migrantů do Evropy je jen dočasný a bude pokračovat.. A pak bude Evropa stále méně bezpečná až se stane nebezpečnou.

10 1
možnosti

V80á59c33l68a10v 87M77a32c70h

23. 9. 2018 11:09

Souhlas. Vracet všechny ty "Syřany" z Etiopie, Afgánistánu, iráku a Pobřeží slonoviny do Sýrie by byla blbost.

9 0
možnosti
Foto

I30v61a34n 20M13a33r49e50k

23. 9. 2018 10:50

Takže Britové a Francouzi "namalovali" hranice Sýrie p.Hornere, a postupně se v tomto slepenci vystřídaly různé velmoci?

Možná chybí v blogu dovětek, kdy jsme se angažovali v Sýrii my a co máme společného se stavem, který v ní už tak dlouho panuje. 8-o

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS