Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Hysterická předvolební kampaň.

Styděl bych se zneužívat sirotka k ovlivnění voleb, ale jak je vidět. Některé špičky KDU-ČSL tak zjevně činí. A nepoučí se z voleb minulých. A to v tom, že negativní kampaň k úspěchu nevede.

Vy v téhle tragédii opravdu vidíte boj o Syrské sirotky? Pak vám vaši naivitu docela i závidím.

5 1
možnosti
MK

RvRvRv Ti náctiletí už v Evropě vraždili; v 15 - 17 letech (ale asi trochu více) jsou hotoví muslimové a je to stejné jako u kvót. Muslimové do Evropy včetně ČR nepatří.

3 1
možnosti
Foto

přestaňte šířit tu směšnou hysterickou smyšlenku že co muslim to terorista-vzhledem k tomu kolik jich v Evropě je, tak už bychom byli všichni zmasakrovaní, pokud by skutečně jediná myšlenka každého muslima byla vyvraždit co nejvíc Evropanů .ty hrozné případy se bohužel stávají, to ano, ale statisticky vzhledem k počtu muslimů to není rozhodně pravidloRvRvRv

0 0
možnosti
Foto

R^je neuvěřitelné jakou hysterii dokáží někteří lidé vyvolávat-když si čtu diskuzi tak se nepřestávám divit8-ovám palec a karmaR^

1 1
možnosti
Foto

Podle ní by česká pomoc pěti desítkám dětí zlepšila vyjednávací pozice České republiky před podzimním jednáním o revizi celoevropské azylové a migrační politiky, takzvaném Dublinu IV

0 0
možnosti
JS

V Africe je priblizne nekolik milionu sirotku (valky, epidemie AIDS). Rozpocitano na evropske zeme by na nas vyslo asi 10 000 , mozna az 20 000 deti. Pokud je neprijmeme, jsme narod sobeckych, bezcitnych lidi. Odpovezte me,prosim, co je na teto me uvaze spatne.

4 1
možnosti
PB

P39e83t86r 91B29u42r32i36a77n

17. 9. 2018 20:46

Kampaň proti sirotkům ;-D;-D;-D tak toto mi stačilo...

5 1
možnosti
PN

Paní by se měla starat o syna, jakou sketu lichvarskoi vychovala a denně se za něj modlit. A tato rodina bude krestansky pečovat o siroty.

2 1
možnosti
JV

Ne slova, ale činy...

Tak doufám, že už jste na cestě k sirotkům.

3 1
možnosti
Foto

17 tiletí sirotci, u kterých by se mohlo, kdyby se chtělo, zjistit, že se narodili před čtvrtstoletím a v oděvu by se zjistily stopy po střelném prachu ze střel, které stříleli proti vládním vojskům. Je to stejné jako tyátr s utopeným chlapcem, kterého měl na svědomí, jak se později prokázalo, jeho nezodpovědný otec, který rodinu vytáhl v lodi na rozbouřené moře. Na netu putují záběry, jak se na pobřežní mělčině natáčí záběry tonoucích dětí. Lodě Frontexu nechrání za vynaložené miliardy Evropu, ale jezdí si pro migranty k pobřeží Libye. Všechno je veliká šaškárna a je moc dobře, že máme prezidenta a premiéra, kteří to prohlédli a svorně tomu čelí.

11 1
možnosti
JV

Některým sirotkům už raší knírek. R^;-D

1 0
možnosti
Foto

K52a14r51e15l 20C37a44c35h

17. 9. 2018 19:45

Aféra 50 ti odmítnutých syrských sirotků je přesně totéž, jako aféra nevyznamenaného strýčka Bradyho. Obojí z dílny KDU-ČSL. Nyní zaměřená na poškození premiéra Babiše, ta předchozí zaměřená na poškození presidenta Zemana. S lidskostí to nemá nic společného, je to jen podlý kalkul na negativní ovlivnění veřejného mínění o nějakém politikovi.

Jsem dost starý na to, abych tuto hru pochopil. Pokud jde o můj vztah k Sýrii, ten je takový, že tuto zemi mám rád, protože jsem ji poznal v době, kdy to byla šťastná země, i když byla vedena diktátorem - tehdy Háfizem Assadem (dle mého skromného názoru osvíceným). Byl jsem velmi nešťasten ze situace, kdy se jistá velmoc rozhodla, že Assadův režim (tentokráte již Bašár Assad) je této velmoci nepohodlný a podpořila nepřející sousedy ve snaze vyprovokovat v Sýrii nepokoje a občanskou válku. Cílem nepřejících sousedů bylo zlikvidovat státní sekulární (v regionu ojedinělý) režim a nahradit jej státním režimem islámským. Cílem velmoci bylo odstranit neposlušného Assada a nahradit jej povolnou loutkou, která by umožnila realizovat velmoci prospěšné politicko-ekonomické projekty. Z těchto důvodů zemřelo v Sýrii několik set tisíc lidí a mnoho dětí se stalo sirotky. Část občanů naší republiky tomu ještě tleskla, protože podlehla propagandě, že Assad je přece diktátor a proto tedy vrah vlastních lidí. Dnes je však situace taková, že většinu osídlených oblastí má již vláda Sýrie pod kontrolou a může nastat obnova země. Zbývá ještě Idlíb, kde je soustředěn zbytek - pro někoho povstalců, pro někoho teroristů, či džihádistů. Pro vládní jednotky by to neměl být problém, pokud se do toho opět nevloží velmoc po zinscenovaném chemickém útoku. Část Sýrie okupuje členský stát NATO - Turecko. Ale sirotci se již mohou vracet domů. Budou tam třeba, protože obnova válkou zničené země bude trvat mnoho let, takže se na ní ještě mohou podílet. My bychom je neměli používat v politických hrátkách k citovému vydírání. Je to z morálního hlediska odporné.

10 1
možnosti
BK

Těm,kdo to potřebují,pomáhat se má,je to jedno odkud pochází....R^

1 0
možnosti
Foto

Na světě žije 5 miliard lidí, kterým by bylo podle Vás záhodno pomáhat, protože jejich životní úroveň je ve srovnání s civilizovaným světem minimální. Jde o vývojovou fázi, kterou si prošli i naši předkové. Kdyby jim někdo před tisíciletím začal pomáhat, nenaučili by se během mnoha staletí pravidelně pracovat, neosvojili by si řemeslné zručnosti a nepřinutili by své mozky vytvořit synapse, které z primitivů udělali vnímavé jedince. Budeme-li těmto lidem pomáhat odsoudíme je i jejich potomky k životu věčných příživníků.

7 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,59
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik