Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vyjádřím se pouze k Prague Pride.

Jsem zásadně pro zrušení.

Pro info:

Prague Pride, z.s. realizuje projekt We are fair (č. 777228), financovaný z programu Evropské unie Práva, rovnost a občanství.

Nesouhlasím s tím, aby tato exhibice "odlišných" jedinců byla financována z vežejných financí a financí evropské unie. Leda by to vykompenzovali pochodem hrdosti tradiční rodiny, která by na svou realizaci dostala jako protipól stejné finance.

Spíš, pokud o tuto exhibici někdo stojí, by měla být financována z vlastních soukromých zdrojů pořadatelů.

Ale tak jako tak by mi to přišlo jako zbytečnost a plýtvání penězi.

Celá exhibice Prague Pride mi v konečném důsledku přijde postavená na hlavu a to hlavně z toho titulu, že přeci LGBT lidé usilují hlavně o to aby byly většinovou společností přijímání jako jakýkoliv jiný běžný "heterák", aby se za své orientace a odlišnosti nemuseli stydět a skrývat je. Ale myslím, že vyzdvihováním své odlišnosti na podobných akcích docílí akorát pravého opaku.

0 0
možnosti

Pane Hornere, používáte opravdu podivnou ironii. Děláte si legraci slovy o tancích na mohylách zavražděných aktivistek v Egyptě, Pákistánu, Maroku, Íránu a dalších islámských zemích. Evidentně vůbec netušíte, že Váš specifický humor má bohužel svou reálnou podobu. Mohu citovat například Farkander Iqbal, která se stala zástupkyní policejního superitendanta v pákistánském Láharu: "V dnešním Pákistánu se úcta k ženám vytratila a zločiny páchané na ženách se znásobily. Tvrdí se, že jsme byli islamizováni. Jak můžete islamizovat lidi, kteří už muslimové jsou? Od té doby, co Ziául Haq předal moc mulláhům, se zdá, že si všichni muži myslí, že se mohou zmocnit jakékoli ženy a roztrhat ji." Podle Vás je tato žena zřejmě jen islamofobní hysterka, že?

V 80. letech vznikla v Pákistánu organizace s názvem "War Against Rape" (Boj proti znásilňování). Členky této organizace si vytkly za cíl bojovat proti pouličním lynčům, kdy jsou ukamenovány dokonce i ženy, které se staly obětí znásilnění. Týká se to asi jednoho tisíce žen ročně. Výsledek? Těla většiny členek této organizace byla nalezena zmučena na smetištích a v příkopech. Některé byly ukřižovány, polity kyselinou nebo byly podříznuty. Organizace zanikla. Kamenuje se dál.

Zmiňujete pákistánskou političku Benázir Bhuttovou. A to nevíte, že při atentátech, které na ni byly spáchány, zahynulo přes dvě stě lidí? Nakonec ji pravověrní muslimové (korektně nazývaní islamisté) zabili.

V současnosti se celá Evropa potýká s gigantickým problémem selhávání tradiční (a jediné skutečně funkční) rodiny typu máma+táta=děti, ovšem největší debata se vede o právech vyznávat destruktivní kulty, o právech LGBT+ komunity adoptovat děti, o nutnosti zavedení třetího pohlaví a podobných nesmyslech.

To je přesně ten styl, který Vy reprezentujete. Opakovaně požadujete výčet "obětí LGBT+ komunity". A výčet obětí tradiční rodiny byste nechtěl? Oběti Vašeho stylu se bohužel počítají až na konci – když už je na všechno pozdě.

9 0
možnosti
Foto

P58e31t87r 85H88a16n88n56i49g

15. 8. 2018 11:40

Jsem rád, že pan Horner ohodnotil můj článek slovy: "Otevírá naprosto nově a originálně zásadní otázku". To jsem ani netušil, že jsem zatím jediný, kdo na tuto skutečnost ukazuje ve veřejném prostoru. Protože pan Horner neuvedl z jakého článku cituje, nebo bere poznatky, tak je to ten článek o pět článků níže s názvem:

"Jak spolu souvisí islám a Prague Pride – LGBT komunita?" Já jsem povolil pod mým článkem diskuzi, nevím, proč ji admini neotevřeli. Nechal jsem na počítači povolit diskuzi údaj ANO. Jinak ovšem autorovi tohoto článku vůbec nerozumím. Můj článek není nikterak nenávistný a v podstatě tak trochu vyjadřuje i obavy některých konzervativních příslušníků tradiční 4% procentní menšiny, že takové pochody jsou ve světle měnící se Evropy pro tuto jejich komunitu nebezpečné a odkládají svůj comming out právě z důvodů, o nichž píši.

12 0
možnosti

...taky bych se přimlouval za zrušení,protože nevím čeho by jsme se dočkali příští rok...;-D

2 0
možnosti
Foto

Neexistují žádná práva menšinové sexuální skupiny, protože VŠICHNI máme stejná práva.

9 0
možnosti

Paušalizující výkřiky o nenávisti bez uvedení zdrojů, mimózní polemika s článkem bez uvedení odkazu... Být to článek z opačného názorového spektra, takové prohřešky by zřejmě neprošly. To jsou paradoxy!

8 0
možnosti

Napište, kde polemizuji s článkem, to by mě mrzelo, vždyť já jej vítám. Otevírá naprosto nově a originálně zásadní otázku. A co seznam obětí aktérů LGBT+ komunity, máte?? Jinak bych si musel myslet, že jste mi přišel bezmyšlenkovitě vynadat.

0 0
možnosti

Asi vám nedochází že tu orodujete za dvě protichůdné věci. Vy jako milovník migrantů chcete přijímat, ukázat solidaritu. Migranti si sebou vezou své náboženství míru, ale toto náboženství homosexualitu trestá. Takže až vám to konečně dojde, nebo vám někdo bystřejší poradí, musíte si vybrat protože typický migrant s homosexuálem vedle sebe žít nemohou.

13 0
možnosti

No to je to teda... potouchlost, abych nebyl sprostej

0 5
možnosti

Kolego, stačilo by si ten článek pořádně přečíst, chvíli přemýšlet nad každým slovem a pokusit se ho pochopit. Vy, v honbě za dalším článkem, nemaje své vlastní téma, raději šířite nenávist vůči jednomu z mála politků, který má své zásady, ale není přitom "migrofob", jak rád značkujete ty, kdo s Vámi nesouzní.

Možná Vám ale křivdím, Vy jste ten článek četl, dokonce opakovaně, ale porozumění textu je nad možnosti Vašeho chápání. V tom případě se Vám omlouvm.

18 2
možnosti

Pane Vlastimile Fürste, děkuji za příspěvek. R^

---------------------------------------------------------------

1. Nedokázal bych se vyjádřit lépe.

2. Kdo zná osobně Petra Hanniga, tak ví, jak je to skvělý a čestný člověk.

3. Mně by za podobná slova, cenzor okamžitě smáznul.

------------------

Přeji Vám, autorovi i všem ostatním nádherný den.

:-)

3 1
možnosti

No, někdo čte Hannigův článek jako pojednání o "nutném zrušení LGBT+ komunity", někdo (jako třeba já) zase úplně jinak. Svedl bych to asi na rozdíly v hodnotách IQ.

9 0
možnosti

P23e33t41r 81S30k57á42c88e52l

14. 8. 2018 22:42

Pan Hannig ve svém článku žádnou nenávist nevzbuzuje, tolerantnějšího politika neznám. Jen nastavuje zrcadlo politikům a aktivistům s oportunistickými sklony. A v politice přeci platí především dodržování zásad. "Politika bez zásad" - jedna ze sedmi nectností člověka, proti kterým bojoval M.Gándhí.

Ke komunitě GLBT - nikdo se jich nebojí, spíše se věřící, kterých je mezi nimi polovina, bojí odplaty za svoje konání proti Desateru. Ale to je každého věc, jakou si zvolí cestu, co si zaseje, to taky sklidí. Všechna doporučení k odstranění jejich závislosti jsou jen vedena s pochopením k jejich slabosti, slabé vůli po změně. Pokud někdo chce tvrdit, že se nejedná o závislost (kompulsivní jednání). vězte:

Zkusíš to, zvykneš si a potom jsi na tom závislý. Za slova "to" a "na tom" si můžeme dosadit každou slabost člověka..kouření, užívání drog, nestřídmá konzumace lihovin, atp.

2 1
možnosti

To s tou závislosti na husitsky homosexualitě myslíte vážně, nebo jen tak melete?

0 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS