Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No jo, to je pak s vámi velký problém, pane Hornere, když na triviální a podstatnou otázku o ženevské konvenci nehodláte odpovídat. To je totiž oč tu běží. Ta konvence, a další navazující je totiž alfou a omegou celého dění. Nabízí se tedy jednoduchá odpověď. Nečetl jste jí a ani nechápete oč v ní jde. A asi vás to nezajímá. Což jste ovšem mohl napsat rovnou ve dvou větách a ušetřil byste si čas.

7 1
možnosti

Asi jste zvyklý vnucovat běžně svoje pojetí problému. Na moje otázky jste rovněž nikdy nic neodpověděl.

1 0
možnosti
Foto

"Žádné náboženství by nemělo regulovat státní politiku."

Jenže to právě islám dělá

13 0
možnosti
Foto

,,Troška do mlýna":Polemika (z řec. polemiké techné, válečnické umění) znamená původně umění sporu, později odborný, politický nebo umělecký spor vůbec. Na rozdíl od diskuse a dialogu, které hledají spíše shodu, cílem polemiky je vyvrátit názor protivníka, případně ho i odborně nebo lidsky zpochybnit. Polemiky se obvykle vedou písemně, v denním nebo odborném tisku. Prostředkem polemiky jsou především argumenty, mohou to však být i různé informace nebo domněnky a často se v polemikách užívaly a užívají též pomluvy, nepravdivá a zkreslená tvrzení atd. Protikladem polemiky jako útočné řeči je apologie jako řeč obranná, obhajoba.Polemika má protivníka připravit o klid duše, ne ho urážet (Karl Kraus) ;-)

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=429568

0 0
možnosti

P88e42t77r 56T44o46m73e81k

6. 8. 2018 12:00

Píšete "ani tzv. vítači nemají žádný zájem na proměně kulturní a etnické situace v evropských zemích" a jak to víte? A kdyby to byla pravda, myslíte, že tito vítači jsou schopni domyslet, že každé území se dá přelidnit? Že v okamžiku, kdy se jiná kultura procentualně dramaticky zvětší, začnou tady platit jiné zákony? Jste schopen to pochopit? Jestliže ano, jste ochoten připustit, že se tomu musí zabránit dřiv než to nastane? A to jakýmikoliv prostředky? Vy jen blafete Hornere, ale moc vám to nemyslí nebo jste normální Evropazrádce.

12 1
možnosti

Autor nesmyslných pojmů jako "kulturní rasismus" a "migrifobové" naříká nad nálepkováním. A vyvrací jakési tvrzení, které zřejmě nikdo neprohlásil. Vtipné.

20 1
možnosti

Ja si vôbec, ale vôbec nie som istá, že sa s niektorými ľuďmi dá nájsť spoločný základ. Že, pán autor.

4 0
možnosti
Foto

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný(!) rozhovor(!) několika osob nad určitým tématem, jehož cílem není rozhodovat, nýbrž věc pečlivě rozebrat z různých stránek, shromáždit argumenty a případně připravit půdu pro racionální rozhodnutí.R^ Vést diskuzi korespondenčně, ergo pod blogy(!), je poněkud nonsens. A to na jakékoli téma;-)

2 0
možnosti

D70a49v68i38d 22V11l39k

6. 8. 2018 11:05

Ani se Vám nedivímR^

0 0
možnosti

J18a97k22u77b 66Š83o88l17c

6. 8. 2018 11:02

Jste placený od slova? Vždyť stačilo jen napsat: Jen já mám pravdu!

12 0
možnosti

Diskuze nemá žádnou hodnotu, nemá-li nějaký společně uznaný základ. Zde na blogu se vede politika. Ideologie zastánců toho či onoho má navrch před jakoukoli koncepcí a logikou. Má přednost dokonce i před fakty.

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=673682

To jste trefil přesně. Teď se z toho jen musíte poučit. ;-)

3 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS