Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co z toho plyne?

Že jsou místní obyvatelé zcela zoufalí z neschopnosti politiků situaci řešit.

Jak jinak chcete netečného přimět k akci? Použitím expresivních výroků.

(Vynes koš, prosím....... zapomněl jsi na ten koš, vid........ kdy už ten koš vyneseš?...... koukej mazat s tím košem, než tě nečím praštím!!!!)

2 0
možnosti
VV

Prominte pani Moudra, ale jak by meli politici resit neco, co eexistuje? Nebo snad pozadujete aby na kazdem narodnim vyboru, pardon obecnim urade visel plan, A; B, C i Dco by se melo delt kdyby nahodou?

0 0
možnosti
Foto

R^palec a karma za odvahu-ale jinak je to házení hrachu na zeď-to o házení perel radši nebudu citovat celé aby to někdo nevzal doslovně a osobně a neurazil se;-)

0 3
možnosti

Zkuste pochopit rozdíl mezi:

1) chci ho zastřelit

a

2) chci mu zabránit v nezákonné činnosti, i kdyby to mělo být s použitím krajních prostředků, např. střelbou

5 0
možnosti
TB

Rozlišovat pouze, zda všichni vaši odpůrci (které vidíte jako souvislé spiknutí) chtějí střílet, nebo nechtějí střílet je známkou silně choré mysli. Mimochodem, hranice se odjakživa bránily se zbraní v ruce, tím spíše, když druhá strana měla plamenomety.

0 0
možnosti

Jděte nám příkladem pane Hornere a ubytuje si u sebe doma tak dva tři třeba z tábora u Calais. Na rok. A pak se pobavíme.

0 0
možnosti
JH

Jsem ráda, pane Hornere, že jsem dnes rozproudila váše mozkové závity :-) a téma mého, již adminy z hlavní stránky jen na můj osobní blog, přesunutého článku, vás zaujalo a donutilo napsat vzápětí dva články k migraci. Ubezpečuji Vás, že je střílet nebudu :-) a za svým článkem si stojím, ať se vám to i adminům líbí nebo ne. Přijímat tyto lidi je nebezpečné a nezodpovědné. Napsala jsem to, co si o nelegální migraci a migrantech konkrétně ze Subsaharské Afriky myslí většina lidí a řádně to ozdrojovala. P. S. i tu negramotnost jsem doplnila zdroji. R^ https://holotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=672666

5 0
možnosti

Proč utíkat ze země, kde můžete třikrát do roka sklízet rajčata? dvakrát vypěstovat a sklidit obilí ? Jen chtít pracovat. Toho asi nejsou schopni!

4 0
možnosti

P43e78t84r 23Č13e55j16k41a

3. 8. 2018 20:39

Dovolím si pár komentářů:

1.) pan Horner si vymyslel pár slov, které používá, jako kritickou nálepku (kulturní rasismus a "migrofob") vůči lidem s jiným názorem, ale vůbec není ochoten o názorech ostatních přemýšlet. Já se třeba za "migrofoba" nepovažuju, protože migraci považuju za POTŘEBNOU, ale za jedné zásadní a naprosto klíčové podmínky - ta migrace musí být státem kontrolovaná a řízená!!!! Jinak řečeno - musí dojít k setkání zájmů "obojího" - imigranta a země, tzn. imigrant musí do té země chtít přijít obvykle za účelem "zaplnění" trhu práce a země musí toho člověka prověřit, udělat vše pro to, aby zajistila minimalizaci rizika (nulové není nikdy) a pro ten stát jsou tito lidé prostě potřeba, protože je poptávka na pracovním trhu.... TAHLE migrace je žádoucí a osobně se domnívám, že proti ní má výhrady málokdo. A TOHLE je migrace v původním smyslu slova - dokonce je to ekonomická migrace. Tady jde o odpor (a naprosto oprávněný) vůči migraci živelné, kde náklady jsou jasné, přínosy pochybné a bezpečnostní riziko jemně řečeno "nemalé".

2.) Pan Horner je "expertem" v tom, co údajně vyčítá ostatním. Zatímco "kulturní rasisti" údajně generalizují lidi, kteří přísluší k islámu.... (což někdy pravda je, někdy není), tak on generalizuje obrovskou část obyvatelstva, která má zásadní problém s tím, co se děje poslední roky. Střílet? Rozhodně to nikdo nevidí jako prvotní řešení - hele někdo nám sem jde, vytáhneme samopaly a bude se střílet. Ale je třeba si uvědomit, že hranice se za extrémních situací opravdu mají bránit i silou - a v případě situací, jako byla nedávno v Ceutě, kde banda zločinců (mediálními lháři označena za uprchlíky!!!) pronikla do Evropy za použití násilí, vápna, Molotovů a výsledkem jsou desítky zraněných policistů (proti ohrožení Z VNĚJŠKU - tedy zpoza hranic je přitom armáda!), to jsou situace, kde bych střelbu ostrými jako krajní řešení nevylučoval.... To prostě nejsou uprchlíci přecházející z nouze hranici, to je útok na stát.

12 0
možnosti
JS

Při troše namáhání mozku byste možná pochopil, že tato velká averze vůči migrantům vznikla z jediné, ale zásadní příčiny.

Tou příčinou je dlouhodobé omezování pravdivých informací o problémech migrace v evropských zemích. Informační cenzura vynucovaná vládními úředníky byla kontraproduktivní a naopak způsobila ještě větší averzi proti migraci než by byla v případě uveřejňování pravdivých informací.

V dnešní době je už problém utajit všechny informace, přestože se o to vládami ovlivňovaná mainstreamová media snažila sebevíc, nakonec se tyto informace (někdy se zpožděním) dostaly na veřejnost.

Nastal prostor pro mnohé politiky, kteří využili přihlouplé autocenzury většiny novinářů a sami některé informace o řádění imigrantů ještě "přikrášlili".

V každém národě je značné procento ovcí, které není problém ovlivnit.

Tyto ovce se v případě migrace dělí na dvě části, jedna část by migranty střílela, druhá část ovcí jim chce pomáhat v neomezeném počtu na úkor původního obyvatelstva.

5 0
možnosti
VV

Pokud za jedinou evropskou zemi povazujete ceskou republiku mate asi pravdu. Ale temer vsechna anglicky ci nemecky pisici media informovala vzdy pravdive. Sice ne tak jak by si prala Moskva, ale rozhodne nelhala tak jako media jejich nohsledu.

0 5
možnosti
MS

Pan Horner si zase vybírá. Zde extrémní reakce, aby se měl do čeho trefovat. Závažné slušné argumenty ale raději ignoruje.

.

Podle jistých indicií těžko věřit, že někdo není střelený,

3 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,22
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik