Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Jestli to chápu, autorovi blogu se nelíbí, že nějaký politik řekl v televizi svůj názor. Tak to nechápu. Co jiného politici dělají, než že říkají nějaké názory? většinou nejsou jejich, ale říkají je pořád dokola, dokud se jim nehodí je změnit, pak zase říkají něco jiného.

2 0
možnosti
Foto

Tak, teď ještě ten žlutej prášeček a ono už to na rozum přijde...

0 0
možnosti
DR

"Šílencem jej nazývám proto, že pokud se politik takto názorově odkope, ukáže všem svou nesmlouvavě cynickou tvář, nemá v politice co pohledávat."

Upřímně, v politice nemá co dělat většina "politiků" SPD. Je to díky tématům které dneska hýbou lidmi pouze uměle vytvořená partaj jejímž cílem samozřejmě nejsou žádní migranti ani referenda ale pouze své vlastní peněžní účty. A protože ty témata dneska letí, tak těch naivů co jim ty nesmysly věří je zatím relativně dost.

0 1
možnosti
Foto

za SPD vystupují, zřejmě pro jistotu, pouze dva lidé - Okamura a Fiala.

A pokud je jim položena otázka, jak dělají omeletu, třetí větou jsou již u imigrantů.

0 0
možnosti
Foto

R^to že se lidé na ničem nedohodnou je zřejmé-proto to vypadá jako to vypadáR^

0 0
možnosti
VS

Pro SPD by byla největší tragédie kdy by se vyřešil problém migrace, protože tím by přišli o jediné téma, které je dostalo do parlamentu ;-D

3 2
možnosti
RK

Ono by skončila, případně ani nevznikla spousta jiných stran (včetně ANO), kdyby tradiční strany řešily problémy lidí. Takže ten přihlouplý smích není vůbec na místě.

0 0
možnosti
JM

Tak jsem se na to podíval a na rovinu, vaše blogy jsou asi tak 10x skandálnější. Proimigrační propaganda, šířená ze všech stran, a zejména v Německu naprosto neuvěřitelným způsobem, se začíná hroutit v základech, a tak není divu, že Hornerové kvičí jako pominutí.

15 1
možnosti
JZ

Já bych řekl, že Fiala prostě nechtěl komentovat čísla, kterým nevěřil. Nijak to nerozpitvával a nikoho se o svém názoru přesvědčit nesnažil. Koneckonců těch možností, proč by ta čísla nemusela být košer, je více, a on asi nemá křišťálovou kouli.

Co se mi líbilo, bylo, jak cca kolem 19:30 setřel ten dvojblok, co měl prosti sobě, upozorněním, že SPD nemá k podpoře nějakého nacismu o nic blíže, než čeští lidovci, kteří jezdí podporovat Sudetoněmecký landsmanšaft. Moderátor samozřejmě honem rychle otočil list, protože proti tomu nic moc ani namítnout nešlo:-)

10 3
možnosti
JZ

Mimochodem na tom pořadu mě zaujala ještě jedna věc - jak moderátor po snad každé jednotlivé Fialově odpovědi ještě musel mít poslední slovo, než přešel k dalšímu tématu. U druhého hosta z KDU samozřejmě nic takového nepraktikoval. O čem to asi svědčí?:-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik