Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

No jasně, do toho ledovce už jsme narazili, voda ale právě stoupá pomaleji. Sice se už nikam nepluje, ale v jídelně první třídy se ještě klidně může tančit a náklon lodi je jen minimální. Panikáři někde tam v podpalubí sice mluví o tom, že by se měly sundat záchranné čluny, ale my sluníčka jsme příliš cool. Budeme se jim radši pošklebovat. :-/

2 0
možnosti
Foto

Už mi to došlo! To jsem ale blondýna..... Autor článku "Počet migrantů klesá, agresivita panikářů stoupá" měl na mysli panikáře, co jsou zděšeni z poklesu přílivu ilegálů.

V tom případě samozřejmě nezbývá než souhlasit.

8 0
možnosti
MK

Vážený pane Hornere. Čím dál tím více jsem přesvědčen, že jste nestudoval žádnou školu. Natož vysokou.

Viz:

V Maďarsku zavádějí zákon proti soucitu a lidskosti. V Polsku likvidují nezávislost soudnictví. Někdejší totalitní praktiky zvedají hlavu. Stejně jako nacisté v Německu 30.-tých let se dnešní –fobové ohánějí demokracií, ba dokonce ochranou demokracie

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=669197

V Maďarsku nikdo nezavádí žádný zákon proti soucitu a lidskosti. Pouze jde o zákon o kontrole financování neziskových organizací ze zahraničí, stejný jako má Německo anebo Spojené státy. Tyto dvě země tyto zákony mají již několik desítek let a najednou u Maďarska problém. V Polsku se nelikviduje nezávislost soudnictví. Jde de facto o stejný zákon a volební model soudců, jaký je ve Francii, Itálii, Španělsku, Dánsku apod. Cílem polského zákona je navíc vyřadit polské soudce, kteří sloužili komunistickému režimu. Naivně jsem předpokládal, že zrovna vy byste mohl mít pochopení pro vyřazení komunistů z jejich vlivu na život, ale kdo je vnitřně komunista, asi je komunista pořád. Což dokazujete tímto článkem.

Nacisté se demokracií nikdy neoháněli a dokonce ani jeji ochranou. Pokud si hrajete na historika a znalce dějin, tak byste měl vědět, že Hitler prohlásil: Odmítáme demokracii, odmítáme parlamentní systém. Ostatní o nás prohlašují, že jak se dostaneme k moci, tak je zlikvidujeme, protože jsme netolerantní. Mají pravdu, jsme netolerantní. Naším cílem není demokracie, ale likvidace stran, které si říkají demokratické.

11 0
možnosti
ZH

To, že mám rozdílný názor a právo na jiný výklad souvislostí nemusí nutně znamenat, že má někdo více inteligence nebo většího pinďoura. Vy zřejmě máte jiné postoje, mnohem bližší tomu nacistickému. To je vážně smutné. Ten H. citát nic nedokazuje a je spíše důkazem toho, co říkám já, totalitní hnutí kandiduje v demokratické soutěži, aby ji pak zlikvidovalo. To, že se tím někdo cynicky holedbá nijak nemění podstatu věci.

1 5
možnosti
PT

P20e30t33r 70T79o39m64e87k

3. 7. 2018 10:56

Proč lžete? Až se to jednou dozvědí vaše vnoučata, budou se stydět. Za vás..

5 0
možnosti

Až autor,Zdenek Horner, s přebytkem svých teoretických znalostí, úspěšně a prokazatelně integruje do naší společnosti aspoň jednu imigrantskou rodinu, pak by bylo záhodno ho navrhnout na Nobelovu cenu.

11 0
možnosti
MD

To k povodni zatopenemu domu prijeli hasici, dum oblozili pytli s piskem a zacali pracne odcerpavat kalnou vodu. A z vikyre hledi stari obyvatele domu na proudy vod a zkazu hned za pytli s piskem. A predpoved meteorologu zni, bude jeste dlouho 'huste' prset. Snad ti mladsi, na vodnich skutrech, to vnimaji jinak. Zatim.

1 0
možnosti
Foto

počet migrantů neklesá, pouze přibývají trochu pomaleji.

Ale zase mají vyšší porodnost.

7 0
možnosti
Foto

a hrozí, že za každým může nakonec přijít celá jeho rodina

2 0
možnosti
VF

Slyšel jsem, že když se Titanic potápěl, kapela hrála dál. Tak hrajte, hrajte...

12 0
možnosti
MZ

Díky takovým jako jste vy, a vám podobným -fobum, vznikla migrační krize, a její následky .

9 0
možnosti
MK

RvRvRvRvRvRvRvRvRv

Hodně Vás to baví lhát už rovnou v titulku? Máte-li skoro plný barel vody a odtok (návratová politika) je MENŠÍ než přítok (nově příchozí), je zřejmé, že v dohledné době začne barel přetékat (z Německa do ČR), tedy POČET MIGRANTŮ STOUPÁ!!!

Stačí nebo je potřeba ještě více po lopatě?!!

20 0
možnosti
Foto

Sluníčka měly matiku jinak, nebo se jí vůbec neučily (daleko pravděpodobnější)

10 0
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 20,61
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik