Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro pana Hornera, který nechápe slovo asociál,m tak je to jedimec jehož chování se vymyká společenským zásadám.

0 0
možnosti

Takové společenské zásady protektorátu, to muselo být pro vás blážo.;-D

0 0
možnosti
Foto

Už se tu demokraticky maže. Někomu není pravda příjemná.

0 0
možnosti

Normální je, že někoho vyzvu a on zanechá svého tapetování, na vás neplatí vůbec nic.

0 0
možnosti

J27i50ř43í 78J83a33n58d89a

12. 3. 2018 20:07

Jak říkal Felix Holzmann:

"Sem si nezapisuji žádná fakta, ale jen to, co se skutečně stalo"

1 0
možnosti

Vyhlazovací tábor to nebyl ale polovina Romů tam zahynula nebo byla poslána do Osvětimi.Tak o čem je řeč? Vyhlazovací tábory byly Brzezinka/ Birkenau/, Treblinka,Chelmno,Belžec a ještě jeden.Vy vyhlazovacím táboře se šlo přímo na

smrt, v ostatních se na smrt čekalo.... asi 3 měsíce. Že v Letech se na smrt čekalo déle...Je tady několik ignorantů. Holokaust to bohužel byl.Rv

Žid se ve Terezíně neubytuje ani nenají. Pieta. Byl Terezín vyhlazovací tábor?

3 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

R^nějak mám guláš v té dcere Ivance a manželce a půlce kačenky;-D

to je fakt postfaktickej mišmaš;-D

karmaR^

1 0
možnosti

Jen poznámka z hlediska chronologického.....VPT nemohla být a to ani prezidentem ponížena, bo se již dávno před tím sama zdiskreditovala a to zejména svou neobjektivnosti ve zpravodajských pořadech...:-P:-P:-P

3 0
možnosti
Foto

Pro pana Hornera.Vězeňský pracovní tábor v Letech byl podle Úřadu pro vyšetřování zločinů komunismu, historiků z Historického ústavu Akademie věd, Dr. Nečase., Dr. Rataje místem utrpení a lidských tragédií, ale nebyl místem holocaustu. Jím se pro některé vězně z Let staly až koncentrační vyhlazovací tábory v Osvětimi (Auschwitz, Auschwitz-Birkenau), kam je pražská německá kriminální ústředna poslala jednotlivě za trest či ve dvou hromadných transportech „asociálů“ (4. 12. 1942, 7. 5. 1943). Zbylí vězňové byli při likvidaci infekcemi zamořeného tábora v Letech odesláni do moravského cikánského tábora v Hodoníně nebo do donucovacích pracoven v Praze-Ruzyni či Pardubicích. Část vězňů, převážně etnicky necikánského původu, byla propuštěna na svobodu a tábor byl v roce 1943 spálen. Cikánů v Letech podle uvedených zdrojů bylo 20 procent a převaha Cikánů v Ltetech byla v od dne 4. 12. 1942 do 7..5. 1943 a pak tábor spálen. Stačí zdroje ???

4 0
možnosti

Falšujete zcela záměrně vyznění těch zdrojů. Není to tak jak předkládáte, já bych vás za to zavřel, protože vy děláte v této věci tu nejšpinavější práci. Tento můj blog je věnován především vám a vaší metodě a také vaší drzosti.

Tvrdíte, že přesně citujete nebo připustíte, že jste si vytvořil podivuhodný sestřih z původních zdrojů? ;-€

0 2
možnosti
Foto

Myslím, že neověřené zprávy se šířily, co svět světem stojí. Ostatně Satan si nic jiného nepřeje a snaží se. Žádná postfaktická doba nebo postfaktický svět není. jsou to jen rádoby vydumaná cizí slova, která mají budit zdání učenosti. Jsou jen lidé, kteří uvěří hlouposti či zlé lži. Ostatně v Rusku za Lenina či Německu za Hitlera jich zrovna málo nebylo. Rozumný člověk si nad informacemi uvažuje a případně si je ověřuje. Člověku, který je ochoten uvěřit lecčemu, můžete argumentovat horem dolem a moc Vám to nepomůže. A případné usměrňování svobody slova jen lžím napomůže.

1 0
možnosti
Foto

Cituji: "Žádná postfaktická doba nebo postfaktický svět není. jsou to jen rádoby vydumaná cizí slova, která mají budit zdání učenosti."

Přesně tak, žádná postfaktická doba není.

Ale účel toho označení je mnohem horší. Má sloužit jako alibi (v posfaktické době přece můžete lhát a manipulovat, protože taková je přece doba...)

2 0
možnosti

Bože, to je blábol.

13 0
možnosti

Nějak zoufale postrádáte argument, typicky posfaktická reakce. Blahopřeji, jste první v řadě.;-D

1 1
možnosti

Naprosto chápu Vaše rozhořčení nad rozdílnými pohledy na utrpení lidí, které způsobila jedna destruktivní síla, a to stejnými metodami. Ovšem naprosto nechápu, proč jste to doslova "zazdil" touto svou větou, cituji: "Výpovědi svědků směly být zveřejněny desetiletí po vzpomínkách téch správně bílých utrpení ostatních."

Správně bílých utrpení? To je naprosto absurdní demagogie, a to i kdybyste tu formulaci myslel ironicky.

Stejně demagogická je Vaše snaha křečovitě spojit prezidenta Zemana s nacistickými zvěrstvy. Pokud svou kritiku založíte na emotivním ventilování své averze vůči prezidentu Zemanovi, těžko se stanete reprezentantem faktické exaktní argumentace, po které voláte.

4 0
možnosti

Nedělám si v tomto textu žádný nárok na exaktní přesnost, ale přesto, vy jste se na škole za socialismu učil o holokaustu Romů? Osobní výpovědi a vzpomínky těchto Romů vyšly za socialismu nebo až po 1989?

0 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik