Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Permanentně by referenda měly mít své periody. To by nás oživilo!!

1 0
možnosti
Foto

Dobrý, myslím, že máte dobře našlápnuto. Možná by to šlo udělat najednou - tedy řekl bych dvě mouchy jednou ranou.

Vypadalo by to následovně.

Vyhlásíme referendum na nějaké zajímavé datum, třeba 1. máje /tady jsou ještě atavismy obyvatel - těch starších samozřejmě, kteří jsou voličským grundem - a tak jistě přijdou /zmateni vlajkami a říznou dechovkou v ulicích/

Dostanou dvě obálky. V první bude otázka:

" Chcete vypadnou z EU, z toho hnusného prohnilého spolku neomarxistů, který naši krásnou soběstačnou zem vysává dnes a denně a sune nám tady desetitisíce sexuální nadržených Afričanů?"

V druhé bude otázka:

" Chcete žit v zemi, kde bude zase pendrek ke koupi /žádnej Kaufland, žádný slevový akce/, kde budou v TV dva kanály / se stejným programem /, na hranicích drábové a v kešeni tak akorát na uživení, ale nějaký výlety do Tunisu či Egypta ani náhodou?"

A bude vymalováno.

4 2
možnosti
PK

Na rozdíl od Vás jsem pro evropskou hospodářskou spolupráci, ale řada aktivit Bruselu je kontraproduktivní. V tom má vámi milovaný AB pravdu, ať se novináři snaží sebevíc, tak popularita Junckerů a Angely klesá. A to až moc. Výstup či vykopnutí z EU by se projevilo negativně, ale že by tady neprodával Schwarz-Lidl, Pepík Hornbach nebo Neckermann, v tom se hluboce mýlíte.

0 0
možnosti
MB

Já mám zcela nereálný sen ! Stabilita všeho, zákonů - O politicích v podstatě pak není slyšet - Někdo někam dojel - navštívil jiného státníka, prezident v chudobinci rozdal dary a klidně se pak žije - podniká ... V podstatě každý den, můžeme studovat, co bylo zregulováno - pak zase znovelizováno - kdy přestane platit to platné a naopak. Jsme před volbasmi - za volbami - tedy ještě před a za referendem.

2 0
možnosti
PK

Ne že bych byl proti, ale jeden z více důvodů proč to dnes tak nejde - "podniká" hodně šmejdů (určitě víc jak v dobách minulých) a ti nevymýšlí jak vyrobit kvalitní výrobek. Svět je na rozdíl od nějaké zbožňované první republiky otevřený, dostanete se na konec světa za pár hodin a relativně za pár šupů. Tím neříkám, že se nevymýšlí kraviny jako zákaz kouření i v putykách. A teď se to bude napravovat, sněmovna a senát neví kam dřív skočit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik