Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Okamurovi vůbec nejde o islamisty ani právo šaría. Okamura je úkolován z Kremlu. Nejdřív musí prosadit referendum, potom referendum o výstupu z EU, potom návrat do náručí Ruska. Má na to 15 let.

0 0
možnosti

No konečně. Kdyby tomu tak nebylo budou nové volby a Babiš dostane 60 procent, Asi by to bylo nejlepší,protože to nikdo s Babišem je ubohý od všech 8 stran.To ty strany nevědí,

0 0
možnosti

ANO jsem nevolil ale pokud budou předčasné volby tak dostanou můj hlas. A je zajímavé že toto slyším poslední dobou po volbách čím dál častěji.Hezký den všem

1 0
možnosti

Pokud mají politici něco v makovici, tak by jim to mohlo dojít. Nebudete, dle mého, totiž zdaleka jediný...

0 0
možnosti

"...Zákaz práva šaría je fraška. V rámci naší legislativy žádné cizí právo u nás neplatí..."

To je absolutni nesmysl. Nelegalove take nemaji zadne prava a pobyt na uzemi a presto jich prichazi miliony a hlavne JSOU TU a nikdo s nimi nehne! Jsou oblasti v Evrope kde si práva šaría provadi a nikdo s tim nic NECHCE delat. Bylo by na cely seznam co podle "legislativy žádné cizí právo u nás neplatí" a prece existuje, vi se o tom a nic. NIC!.

3 0
možnosti

P92e43t76r 10T52o97m94e71k

26. 10. 2017 12:16

Šmarja, čím je tenhle prolhaný blog zajímavý, že se ocitnul mezi třemi, kromě toho že je prolhaný? Admini vzpamatujte se.

4 1
možnosti

Nekdo ma tak "kvalitni" blogy, ze je vypichly mezi tremi co dva tydny...nekdo tak nekvalitni, ze se nedostal od ledna mezi "vyvolene", ackoliv ho i sami ctenari blogu ocenili (a ackoliv drive se mu co dva tydny take postestilo). Tem dekuji, jelikoz jejich hodnoceni jistou objektivitu ma (vzhledem k poctu). Asi budu muset zacit psat taky "spravne".

0 0
možnosti
Foto

R^tak budeme mít takové větší čapí hnízdo z celé republiky jen místo žab do něj budou nosit japonské suši-čápům se to klape zobákem když si žijí na vysoké noze:-)

0 0
možnosti

Vyjednávání o vládě předpokládá i ústupky, takže se Okamurovi vůbec nedivím. Má zcela pravdu v tom, že z pozice opozice nic zvláštního ve státě neprosadí.

3 1
možnosti

No asi takhle. Neříkal bych hop, dokud nejsme na druhé straně. Tedy zatím se pohybujete v oblasti spekulací a svých domněnek a nevím tedy, kam tím míříte. Snad pouze Vaše ego má potřebu si něco (nevím co) dokazovat.

2 0
možnosti

šarija není v právu žádného evropského státu, přesto v nich existují území, kde se vesele praktikuje a šíří... A začalo to tam stejně, jako to teď zkouší u nás :-/

4 0
možnosti

Každý rozumný, jestli se chce domluvit, tak musí ze svých požadavků slevit.

Po každých volbách to tak bylo! Problém je v tom, že když slevovalo ODS nebo ČSSD, tak to nikomu nevadilo. Proč by to mělo vadit nyní??

4 0
možnosti

Kompromisy jsou obecně někdy nutné k domluvě, ale v politice, myslím, na to doplatily právě tradiční strany, že nezastávaly tvrdě svoje principy programů - viz opoziční smlouvy, přeběhlíci atd. Takže před voliči ztratily "glanz", tím, že slevily ze svých zásad.

1 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS