Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sorry jako! Rv

K těmto názorům a psaní pana Hornera se nemohu svobodně a pravdivě vyjádřit tak, jak bych chtěl a jak by si pan Horner zasloužil, protože by to bylo to poslední, co by mně zdejší administrátoři tady umožnili napsat. Rv;-€

(A tu radost jim neudělám :-))

7 0
možnosti

Typický JakoNacista, ;-D kdyby mohl, tak by nám to nandal, ale bez rizika, tak nějak bezpečně - jako...

0 1
možnosti

Pochopí někdy ti okamurobijci, jaký je rozdíl mezi fašismem a nacismem?

1 0
možnosti

P91e98t87r 87T81o15m46e30k

24. 10. 2017 10:12

Možná, že ne ale obojí je zlo. A Okamura je zlo i když i on občas může říct pravdu.

0 1
možnosti

V20á50c29l70a93v 46M84a44c38h

23. 10. 2017 21:52

myslím že jste své již vykonal a můžete s klidným svědomím emigrovat také

10 0
možnosti

když si všimnu jména autora, tak mě už nezarazí vůbec nic:-)

12 0
možnosti

V Egyptě existuje zákon, na jehož základě jsou zbaveni egyptského občanství všichni muži, kteří si vzali izraelskou manželku. Mnoho Egypťanů totiž jezdí za prací do Izraele, a je logické, že si tam mnoho z nich najde ženu. Pokud si ji vezmou za manželku, musejí čelit děsivé praxi, která je naprosto analogická norimberským rasovým zákonům v nacistickém Německu. Tvůrci tohoto zákona prohlásili, že jde o nezbytný zákon, který udržuje historickou integritu islámu a také reflektuje současnou politickou situaci. Podle velkého Proroka muslimové nakonec Židy zcela zničí a Egypt nemůže tuto svatou Allahovu vůli ignorovat. Právě tohle je islám. Takové zákony, které fatálně zasahují do životů desítek tisíc lidí, existují v jedné z nejliberálnějších muslimských zemí - v Egyptě. A nejde o jediný zákon tohoto typu, který v Egyptě (a obecně ve světě islámu) nalezneme.

Ti, kdo kritizují islám, si velice dobře uvědomují, že rasismus (odborně arabský aristokracismus) a antisemitismus jsou nedílnou součástí islámu. Ovšem lidé jako Vy jsou z pro mne nepochopitelných důvodů ochotni naprosto demagogicky (ba přímo barbarsky) zaměňovat smysl pojmů. Pro Vás jsou takzvaní "jakonacisti" prakticky všichni, kdo nemají stejný názor jako Vy. Nejenže tím degradujete a převracíte smysl tak závažného pojmu jako je nacismus, ale zároveň používáte rétorickou metodu diktátorů, a nikoli lidí, kteří hledají pravdu v pluralitě názorů.

Zde je odkaz na jeden z článků, který informuje o egyptských rasových zákonech:

https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/202401-egypt-tresta-manzelstvi-s-zidovkami-hrozbou-zbaveni-obcanstvi.html

22 0
možnosti

Článek z roku 2010! Poněkud neaktuální. Navíc se tam píše, že zákon je namířen proti osobám, které prošly izraelskou armádou. Zákon z roku 1976. Odhaduje se existence asi 30000 sňatků, no to je tedy zákaz.

0 10
možnosti

J37a50n 50R53á20ž

23. 10. 2017 21:09

S napětím jsem čekal na komentář pana Hohnera. Následovalo zklamání. Málo úderné.Chybí přirovnání Okamury k Himlerovi, Babiše k Hitlerovi a voliče Okamury ke zfanatizovaným xenofobním, islafobním nacistům.

18 0
možnosti

A co, řekněme, nepokrytí fašisté, kteří se přímo k fašismu sami hlásí? Těm byste také neomezoval jejich práva? A pokud náhodou ano, proč zrovna jim? Děkuji za odpověď.

2 0
možnosti
Foto

já nevím jestli je to s tou emigrací tak špatný nápad-alespoň teď na zimu bych emigrovala někam do tepla celkem ráda:-)

podle toho rozdělení patřím asi mezi gaučové mopslíky:-)

0 0
možnosti

Komik, který neví, co je rasismus, přišel s teorií, že nacismus spočívá v přímé demokracii. Vtipné.

16 1
možnosti

I92v46o 60B36o77u45š23e

23. 10. 2017 20:24

Možná byste to měl přečíst ještě několikrát. Nebo se raději s někým poradit.

2 4
možnosti

Projednou s vámi musím souhlasit. Zdravý rozum je opradu to, co vám chybí. Ale jsem rád, že jste na to přišel sám a přiznal to veřejně.

25 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS