Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nikoho není potřeba vtahovat do války. Ta válka už začala a my, islamofobové, jí chceme vyhrát.

2 0
možnosti

P19e41t29r 81B66ü30r35g88e98r

5. 10. 2017 14:50

"Člověk je jediné zvíře, které nezabíjí jen z hladu, ale i z krutosti a pro zábavu, z nudy nebo bez motivu"

To je ovšem další (o dost menší) Váš omyl, pane autore. Tím druhým zvířetem je kočka.RvRv

1 0
možnosti
Foto

Podlidská špína Horner na nás naplivala a nyní mlčí? Inu statečný člověk.

0 0
možnosti

Pane Hornere, tato Vaše argumentace mne přímo vyděsila.

Paradoxně tím, že považujete antisemitismus a islamofobii za analogie, tak relativizujete (a tím pádem zlehčujete) problém antisemitismu.

Žádná paralela judaismu a islámu neexistuje, proto je antisemitismus založen na zcela iracionálních základech, avšak kritika islámu, kterou vy označujete jako "islamofobii", je naopak založena na zcela konkrétních, doložitelných a ověřitelných závadných principech islámu. Islám je militantním náboženstvím, sám Muhammad ho šířil mečem a po něm to opakovali jeho nástupci. Je založen na zcela jiných základech, než judaismus. Islám je navíc principiálně silně antisemitským náboženstvím, což názorně dokládají dochované výroky i konkrétní činy Proroka Muhammda. Pokud tohle nepochopíte, tak nepochopíte ani to, proč se celý muslimský svět nachází v tak strašlivém marastu, který evidentně také nevidíte.

Zde se opět hodí citovat slavného židovského vědce a publicistu Dana Schueftana: "Není jednoduché říci jasně a nahlas, že kultura, jež uznává, že ženy jsou rovnocenné lidské bytosti, je nadřazena kultuře, která se k ženám chová jako k dobytku. A že ta druhá kultura není pouze jiná, nýbrž je podřadná vůči té první, je těžké to říci, protože to je politicky nekorektní."

5 0
možnosti
Foto

Cituji: "Úkolem doby je naopak rozmělnit náboženské protiklady."

A v tom je jádro pudla. Snaha o rozmělnění čehokoliv je už ze své podstaty násilím. Jediné, čeho můžete dosáhnout je dočasně vynucená nerovnováha. No a jednou vychýlené kyvadlo se vždycky vrátí, při čemž ten návrat bývá o to prudší a bolestnější, oč více bylo kyvadlo vychýleno.

Zvážíme-li, že ono "rozmělnění náboženských protikladů" v praxi znamená obhajibu hidžábů, ale zákaz křížů, je zřejmé, že nejde o žádné sbližování, ale snahu o vytlačení jednoho druhým, dokonce autochtonního alochtonním. Bláboly o sbližování jsou jen jedna velká lež.

3 0
možnosti
Foto

Vy asi neznáte publikaci pátera Vrby o církevním vlastnictví, která vyšla pod patronací katolických censorů před první světovou válku, která tu židovskou dominanci prokazuje na těžko vyvratitelných faktech?

0 0
možnosti

J28i72r58i 49T28i82c20h70y

5. 10. 2017 2:35

Ja jsem necetl Mein Kampf, ale muj otec mi rekl, ze tam byly zajimave pasaze. Urcite bylo par Nemcu, co to s nacizmem mysleli dobre. Nakonec se to ukazala byt zlocinecka ideologie, zejmena v cinech a dnes je resolutne odmitnuta. Rovnez tak komunisticka ustava znela hezky, byli i "hodni" komuniste, ale komunizmus se projevil coby zlocinecka ideologioe na urovni nacizmu. V soucasne dobe se islam projevil coby zhoubna ideologie. Treti svetova valka jiz vlastne jprobiha s islamem. Neni bojovana na valecnych polich tankovymi divizemi, ale bojem proti teroristum, vrahum, pronikajicim emigrantum a zvrhlym ideologum.

3 0
možnosti
Foto

Zakazování "doslovného" (upřímného) výkladu Koránu = znemožňování kritiky islámu. Islamofobie = iracionální název. Psaní blogu = křiklounství. "Islamofobie je velmi nebezpečná. " - zastrašování. "Jejím cílem je zatáhnout dvě civilizace do války. Je to stejný cíl, který mají též islamisté." - demagogie.

2 0
možnosti

RvRvRv Fobie je strach; někdy se dodává z neznámého. Většina těch, kdo aktivně odmítá v ČR islám to nedělá ze strachu, ale s plným vědomím odmítá nenávistnou ideologii. Když Vy něco odmítáte, třeba zbytečný úřední úkon, činíte tak ze strachu?

Ale zkusme to z jiné mísy; souhlasíte s tím, že Marie byla sestrou Árona a Mojžíše? Až si odpovíte po pravdě, seznáte, že se zde bavíme o nesmyslech, tedy že islám tím nesmyslem je. Proto k žádnému dialogu nejsou muslimové ochotni, zvláště ne o Koránu, ve kterém těch zjevných chyb (a vševědoucí by se jich určitě nedopustil) najdete více.

Tak jak je to, dle Vás s tou Marií???

7 0
možnosti

Nenávistnou ideologii nikdo nedokázal, nezažaloval, akorát o ní plká. Nedokážete ani specifikovat, co vlastně odmítáte. Konkrétně v tomto článku žádnou debatu nezavádím, ale může být, že se ve srovnání historických či mytologických faktů nějaké texty liší; to je předmětem vědy. Korán nesepsal Mohamed, a není ani jisté zda řekl co zapsali lidé, žádný božský stenograf.

0 11
možnosti

On někdo tutlá masová znásiňování, střelbu bezvěrců, rozjíždění lidí auty apod. ze strany nemuslimů? Aha. A ten váš výmysl jménem "kulturní rasismus" jste evidentně stále nedokázal opustit..

9 0
možnosti
Foto

Když někdo podlidské špíně vysvětlí, že nejde o rasismus, vymyslí si rasismus „kulturní“, aby vás mohl pošpinit nálepkou „rasista“.

3 0
možnosti

Co už se na tu islamofobii vybodnout a napsat pro změnu něco islamofilii?

1 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,89
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik