Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Je to prosté - Je podezření, že někdo okradl Vás i mne. Tedy, pojďme to řešit ... Pak z toho lze vyvolat i politický přídech příběhu ! To předvedli poslanci Ano ... Zbytečně popisovat taktiku AB, ztracené spisy Hnízda, které dokladují, že Herodesová s dětmi nic nevlastnila - na zasedání tedy ani nechodila, nic neřídila . Volby jsou pořád - loupí se pořád - kdy tedy šetřit ? ... Obávám se, že se propadáte do atmosfery 50 let. Mj., tam to muselo vypadat ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Tentokrát Karma, pane Hornere.

3 1
možnosti
JP

Kauza necekala 10 let. To se vam jen snazi namluvit Babis. Aspon si o tom neco nastudujte, nez napisete clanek.

7 0
možnosti
Foto

Nechce se mi ta data přesně hledat, Ale pokud žádosti o dotaci došlo před deseti lety pak je tato kauza stará 10 let.

0 4
možnosti
PV

P26a87v60e98l 16V73é84b96r

7. 9. 2017 6:22

Podle vás umřela spravedlnost, protože sněmovna umožnila policii vyšetřovat dva své členy, u kterých jsou odůvodněné předpoklady, že se dopustili něčeho nečestného a protizákonného (opravdu se domníváte, že konkrétně u Bureše nebude striktně dodržen zákon a bude mu činěno bezpráví? Při stavu jeho finančního konta, takže bude mít nejlepší právníky?)

Podle vás by též umřela spravedlnost, kdyby sněmovna neumožnila policii vyšetřovat tyto dva své členy, protože by tím kryla jejich špinavosti.

Prostě: Ať udělá, nebo neudělá, sněmovna cokoliv, všechno špatně. Nemá šanci se ve vašich očích zachovat správně.

4 2
možnosti
JK

Dnes v Česku umřela spravedlnost? Co to je za přepjaté vyjádření? Sněmovna vydala Babiše a Faltýnka ke stíhání. Nic víc nic mín. Necháváte se příliš unášet koloritem vystoupení ve sněmovně. A že o ně požádala policie krátce před volbami? Co má být? Může to být načasované, ale také nemusí. Může to být prostě tak, že policie v určité fázi došla v prošetřování tak daleko, aby usoudila, že může ty dva obvinit. Skutečnost, že za chvíli budou volby, nahrává jak protivníkům Babiše a Faltýnka, tak jim samotným, neboť mohou poukazovat na to, že jde o komplot.

14 1
možnosti
Foto

Je samozřejmě možné že ta kauza nemá s volbami co dělat, ale bohužel zvonku to tak vyzerá.

0 4
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik