Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No teda, fakt by nestačily tři řádky?

2 0
možnosti
KT

Pindy naší Mindy. Škoda času, který jsem strávil čtením tohoto blohu.

Již nikdy více.

7 2
možnosti
KC

iDNES.cz tradičně kope za multikulturu a příspěvky problematické úrovně vyzvedá na čestná místa. Nihil novi sub Sole!

4 1
možnosti
TJ

Obávám se, že nepozornost čtenářů také není nic nového pod sluncem, článek kritizující Lidl jsme na titulní straně (dokonce na rozdíl ode dneška na prvním místě titulky) poutali již včera.

Mějte se, hezký víkend :)

2 1
možnosti
PK

Díky za výborný článek a nadsázkuR^, ale čekají Vás zlé časy, bo rozezlených čtenářů je zde mraky. Dnes jsem jel se psem ze cvičáku a stavil jsem se v Lídlu a byl jsem dosti naštvaný jaká tam byla fronta evidentně se to k nakupujícím nedostalo, nebo naopak ukazují jak jím kyks, nebo programovaný retuš je u pozadí.

4 2
možnosti

asi ta sabotáž Jurečkovi kiksla;-D

0 0
možnosti
JD

Pane Horner, s Vašimi názory hluboce nesouhlasím, ale musím ocenit Váš smysl pro humor. Za mě karma, přestože si ze mě děláte legraci.

5 0
možnosti
RJ

Nějak jste pane Hornere přehlédnul, že na celý problém s křížky v lidlovském letáku upozornili občané Belgie a mediálně to následně rozmázla televize RTL. Takže nevím, proč se apriori navážíte do nás a potažmo V4.

A propos, vaše představy o tom, jak se vytvářejí letáky pro mezinárodní řetězce Lidl aj. jsou mírně řečeno "hurvínkovské". Rozhodně taková věc není svěřována 17 letým Afgáncům na výměnné brigádě, a fotografie, které se na tyto letáky používají se rozhodně nevyhledávají googlováním...

21 0
možnosti
DK

Na tu otazku uz neprimo odpovedel v jednom z drivejsich clanku, kde se hned v perexu priznal, ze hledal tema, kde by se dalo Cechy nejak zkritizovat a nakonec se mu ulevilo, kdyz mu jedno konkretni spadlo primo do klina...On vlastne pan Horner na takovem principu funguje...Netrpelive vyckava, az se najde nejake tema a vznikne nejaka kauza, a pak po ni vytouzene skoci. Predstavte si, kdyby zadne tema nenasel? Mel by takovy zivot pro nej smysl?

10 1
možnosti
DK

"Chápete, že je to pro ty citlivkovité země horší než někdejší karikatury Mohameda pro muslimy?" - jo, kdyby to tak byla pravda, ze?

A mimochodem, pokud by nekdo umazaval naopak pulmesice, byl byste mezi prvnima, ktery by pistel...Je to jen o pokrytectvi, o nicem jinem.

13 0
možnosti
DK

Nedej boze, aby ten pulmesic umazali treba v Rusklu, to by jen takovy Ziegler napsal 3 clanky hned a dalsi v den vyroci. ;-D

3 0
možnosti
MS

Tak dlouhý článek, a přitom je každému (kromě autora) jasné, že umazávat náboženské symboly země, ke které se propagační materiál vztahuje, je zvrácená politická a náboženská korektnost. Je to totéž, jako kdyby cestovní kanceláře umazaly půlměsíce ze všech mešit na svých propagačních materiálech k Orientu. Jsem si jist, že kdyby se tak stalo dříve, než s těmi řeckými kostely, bouři vody ve sklenici vody by tady předváděl autor. :-/

25 0
možnosti
PS

Stále marně hledám to poselství které se nám redakce idnes snaží protěžováním tohoto blogera sdělit. Přestože redakce tvrdošíjně umísťuje tyto díla na titulní stranu, bloger pravidelně dosahuje žalostné karmy. Tedy hodnocení, jenž má dle redakce detekovat dobrý blog. Mám to chápat tak, že čtenář si dobrý blog instinktivně najde, zatímco paskvil mu musí být vnucen ?

32 1
možnosti
PT

P42e91t78r 11T94o31m13e71k

3. 9. 2017 10:29

Přesně na to jsem myslel taky. Redakci ale nejde o kvalitu. Jim jde o názorové souznění. A v tom si zřejmě sedli.

11 0
možnosti
PT

P74e36t31r 29T19o11m52e14k

3. 9. 2017 10:21

Jednak je to blablabla, ale navíc Hornere, je to hodně hloupé a ubohé. Dělat si srandu z něčeho, co sranda není, protože je to součástí probíhajícího PODVOLENÍ je odporné. Já vím, že to opakuji neustále ale ono nic jiného nezbývá.

18 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik