Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRvRv Všechny ženy po pravici (Mohameda) jsou k použití kdykoli. A dobrý muslim Mohameda kopíruje, neb je mu vzorem a Evropanky jsou pro něj děvky!

Tedy u nás zákon násilné "užití" ženy trestá, kdežto u muslimů naopak doporučuje.

Ale to Vy dobře víte, provokatére!!!

13 0
možnosti
ZO

Nechapu, proc stale obhajujete neco, co nam neni prirozene. Navic zde nebudeme zit spolu, ale vedle sebe.

8 0
možnosti
PT

Že se Hornere nestydíš. Provokuješ, protože víš, že ničím jiným zajímavý nejsi.

14 0
možnosti
MD

Autor prosel cely les, sbiraje klaciky a klacky kde nejake byly k nalezeni, by 'podsprajcoval' svoji ne a ne stojici teorii.

10 0
možnosti
PD

když už chcte srovnávat, tak to dělejte pořádně. Ano, i u nás dochází ke znásilnění, bohužel. jenže u nás není tento čin relativizován frustrací pachatele, neznalostí pachatele, provokováním oběti, oběť není podříznuta svým bratrem, aby smyl hanbu z rodiny, oběť není trestána zákonem za nemanželský sex

15 1
možnosti
ZH

Na základě čeho toto tvrdíte? Nic proti ničemu, ale nějaké legislativní zdroje znáte?

0 3
možnosti

"Díky islamofobním žalobám na existenci islámu se také v nejbližší době dočkáme upřesnění pojmu náboženská svoboda, a možná i pojmu náboženství či vyznání"

Naši Větci a průskumníci Na Nobelovku!

(není nad školu hrou, pardon - nad pokusi s lidmi)

0 0
možnosti
Foto

Máte v něčem pravdu, třeba v tom čtení Koránu. Dlouho mi stačila kapitola 17 z Labyrintu světa:

A odejda odtud dím vůdci svému: „Čím pak oni, že to jistý jest a pravý náboženství základ, dovodí?“ Odpověděl mi: „Poď a viz.“ I vejdeme za kostel na plac; a aj, tu bílí ti a umytí lidé, ohrňujíce lokty, jiskříce očima, hryzouce pysky a řvouce strašlivě, běhají, koho potkají, šavlují a ve krvi lidské se máchají. Čehož já zlekaje se a zpátkem běže, řekl sem: „I což pak to oni dělají?“ Odpovědíno mi: „Disputují o náboženství a dovodí, že Alkorán pravá jest kniha.“

Když Saturnin cituje súru krávy, považoval jsem to za parodii. Až při čtení Koránu jsem zjistil, že ten text citoval Jirotka přesně.

Ale vaše vývody o znásilnění jsou poněkud zavádějící. Nevím, kolik případů ročně u nás je, ale v každém případě názor společnosti je kodifikován v §185 trestního zákona.

A konečně, možná se skutečně dočkáme upřesnění pojmu náboženská svoboda, ovšem tady je s Islámem ukryto čertovo kopýtko, není to totiž náboženství, ale theokratický systém, který je podle jeho stoupenců závazný i pro ty, kteří nejsou mohamedáni. Měl by tedy Islám být považován (také) za politické hnutí a jako takové, s jeho jasně deklarovanými cíli, je v rozporu s ústavou.

Na závěr jeden citát Kemala Atatürka: "Religion is an issue of conscience. Everyone is free to conform to the commands of their conscience. We show respect for religion. We are not against a way of thinking or thoughts. We are only trying not to mix religious affairs with the affairs of the nation and the state, we are avoiding reactionary actions that are based on evil intent and deeds."

5 1
možnosti
Foto

U toho znásilnění vypadlo: srovnejte to to se zákony "marry your rapist", které s velkou slávou odstranili v Jordánsku a Libanonu, ale platí ve všech ostatních islámských zemích.

Pokud jste znalec, možná namítnete, že něco takového je i v Bibli (Dt 22:25-30), jenže to 1) není v civilním právu žádné země a 2) je to možnost, kterou může zvolit otec oběti (je to text skoro 3000 let starý, tak z argumentace vynechte ženská práva).

1 0
možnosti
MP

Správně.Ale obávám se, že náš folk Vás příliš chválit nebude.

1 5
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,59
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik