Diskuse

Mezi respektem a tolerancí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Ad blog o svastice:

Je pozoruhodné, že autorovi, který poměrně často používá nálepku fašizmu, vadí totéž v grafické podobě od jiného autora.

0 0
možnosti
Foto

mnohé brunety jsou přebarvené blondýny-když si projdete seznam našich královen krásy je jasné, jaká je mužská preference posledních desetiletí

pokud chce blondýnka být opravdu obdivována a obletována musí si zajet na dovolenou do Řecka, Španělska nebo Itálie:-)

0 0
možnosti
Foto

když v rodině zahynou ženy muži se o děti postarají? 8-o

Většinou tak že si najdou jiné ženy:-)

většina svobodných matek nejsou svobodnými matkami ze svobodné vůlě ale protože se partner odmítá postarat:-/

0 0
možnosti
JS

Naprosto chápu, že chcete vyjádřit, jak je důležitý respekt a úcta k člověku, Vy ale mezi sebou směšujete věci, které s demonstrací odlišné sexuální orientace vůbec nesouvisejí.

Když v rodině tragicky zahynou ženy, tak se o potomky musejí postarat muži. To vyplývá z logiky situace. To ale rozhodně neznamená, že pozůstalí muži se automaticky stávají analogií homosexuálních mužů, kteří spolu sexuálně žijí. A navíc – uvědomujete si vůbec, že přirovnáváte sexuální soužití osob stejného pohlaví k rodině postižené tragédií?

Dále píšete, cituji: "Pak přiřaďme ke komunitě LGBT+ i svobodné matky". Opravdu se domníváte, že člověk, který demonstruje svou bisexualitu nebo třeba transsexualitu je srovnatelný se svobodnou matkou? Naprostá většina svobodných matek vnímá svou situaci jako problematickou, a to jak z hlediska rodinného a výchovného, tak i pracovního a ekonomického. Bisexuál však demonstruje své právo chovat se bisexuálně. To prostě není srovnatelné. Dokonce i svobodná matka, která se rozhodne být svobodnou matkou cíleně a záměrně, vnímá, že na sebe bere riziko výchovy dětí v neúplné (nestandardní) rodině. Bisexuál však svou nestandardnost spočívající v sexuálních kontatech s osobami obou pohlaví (defacto promiskuitu), požaduje uznat za standardní chování hodné respektu.

Jak na to chcete naroubovat skutečnost, že se někomu líbí brunety a jinému blondýnky, opravdu nechápu.

3 0
možnosti
ZH

Mám respekt a úctu k člověku, ale ... prostě pořád dokola.

1 0
možnosti
Foto

Citace z článku:

"Nenávistníci si nemohou dovolit osoby rozličné orientace nezákonně napadat. Kdyby to zákon nezakazoval, tak by to ovšem dělali, tolerují totiž jen se skřípěním zubů a běda, když jim tu toleranci naruší nějaký obscénní karneval za přítomnosti relativně oplzlých jednotlivců."

Zdroj: http://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=618742

______

Pane Hornere, vy jste totálně mimo (bohužel ne poprvé a nepochybně ani naposledy)!Rv

Onen "obscénní karneval za přítomnosti relativně oplzlých jednotlivců" (mimochodem - v tomto jediném, tj. v takovém pojmenování Prague Pride, se nemýlíte) totiž hlavně sám o sobě narušuje jakýkoli jinak všude přítomný a existující respekt k k LGBT! Veřejnou obscénností a oplzlostmi se totiž jakýkoli respekt absolutně nezískává, ale naopak naprosto ztrácí a mohou si za to osoby LGBT jedině samy!

A u těch nenávistníků (kteří skutečně někde mohou také být) takové veřejné obscénnosti a oplzlosti (navíc trapně prezentované jako jakási "hrdost") jen zvyšují jejich důvod, proč osoby LGBT nechtějí ani tolerovat.

Proto se vůbec nedivím těm osobám LGBT, kteří se na akce typu Prague Pride samy dívají s hlubokým despektem a nechutí a nemají absolutně žádnou potřebu se jich jakkoli zúčastňovat!

7 2
možnosti
ZH

A co udělají nebo by měli udělat ti, co nechtějí LGBT ani tolerovat? Vyhlazovat, zavírat, likvidovat?? Jak vás znám, tak všechno dohromady.

1 0
možnosti
AK

Autor by měl dát pozor, aby se neprovinil nenávistí k nenávistníkům...

6 1
možnosti
MS

Ve smyslu, jak píšete, lze mít ke každému respekt; ovšem proto, že je člověk, ale ne proto, že je LGBT aktivista.

5 0
možnosti
ZH

Zatím jste první a jediný, kdo to pochopil. Karma

3 0
možnosti
Foto

Za respektem je vždy nějaký výkon. Respekt nezískáte pouze tím, že jste. Musíte si jej zasloužit. Proto respekt nelze požadovat jaksi automaticky.

Můžete si ho ovšem vynutit, což ovšem opět vyžaduje výkon. Zda je takovým výkonem třeba Prague Pride bych nechala na laskavých čtenářích.

9 0
možnosti
PV

P52a82v72e11l 79V93é11b45r

15. 8. 2017 9:30

Co se týče Prague Pride - nejsem laskavý, byť čtenář...

0 0
možnosti
PS

Sportovec na olympiádě má můj respekt -- za tím vším je spousta dřiny.

Veterán z druhé světové má můj respekt -- ani vám nemusím vysvětlovat proč.

Chirurg má můj respekt. Pán s rodinou na procházce můj respekt nemá, nezaslouží si ho. Až ho poznám blíže a zjistím, že je neurochirurg můj respekt získá, zasloužil si ho. Homosexuál v parku můj respekt nemá, ničím si ho nezasloužil. Pokud se ovšem dozvím, že je to hasič co zachránil člověka, opět bude mít můj respekt, bez ohledu na jeho sexuální orientaci. Ale bude to zasloužený respekt, pokud vyžadujete respekt jen z důvodu jiné sexuální orientace tak jste zcela mimo. Ad-absurdum, nechcete po nás respektovat pedofila který má zcela očividně jiné sexuální preference.

12 0
možnosti
Foto

Prostitutky nejsou promiskuitní, to si pletete. a V Berlíně jsem kdysi četl stížnost jedné lesbické prostitutky, která si stěžovala, že to pro ni je "těžký džob".

Nicméně, samozřejmě, se do prostituce mohou pustit i ženy s promiskuitními sklony. Velmi dobře popsáno to bylo v knize a filmu:

Kráska dne / Belle de jour (1967) | ČSFD.cz

https://www.csfd.cz/film/1088-kraska-dne/prehled

80 % ·

Počet hodnocení: 1.9 tis.

Jiskřivé dílo, oscilující na rozhraní pikantní reality a surrealistické vize a řadící se k nejdůmyslnějším průhledům do podvědomí moderních žen.

0 0
možnosti