Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prague Pride není demonstrace, to je show a reklama na odlišnost.

A ti, co tam polonazí šaškují, si tímhle respekt získají stěží.

12 0
možnosti
TB

Tak já myslím, že Češi jsou obecně docela liberální a navíc tu homosexuály nikdo neutlačuje. Znám jich pár a jsou úplně v pohodě. Dokonce mi přijde i vcelku logické, aby dítě žijící a vychovávané třeba 2 lesbami (biol.matka + "tetička"), mohlo být tou druhou osvojené.......ale co mě vadí na tom Prague Pride je ta forma, kdy polonazí lidé procházejí Prahou a dávají na obdiv svoji sexualitu........představte si, kdyby stejnou formu zvolili třeba demonstrující odboráři nebo třeba zahrádkáři - tak je budou skoro všichni považovat za blázny nebo úchyly ;-)

2 0
možnosti
JR

J75a13n 12R39á66ž

2. 8. 2017 8:43

Kdyby byl takový článek uveřejněn v první polovině minulého století, měl by smysl. Dnes nikdo nepochybuje, mimo naprostých hlupáků, že ženy i homosexuálové jsou si v našem civilizačním okruhu s muži i heterosexuály lidsky i v právech rovni. Takže feminismus a exhibice nesebevědomé části LGBT komunity jsou víceméně trapné projevy, které nemají širokou podporu veřejnosti. Toť vše!

12 0
možnosti
ZZ

rád budu necivilizovaný

2 1
možnosti
Foto

Jiří Čunek sice nepatří k mým oblíbencům, nicméně s jeho vyjádřeními citovanými v článku naprosto souhlasím.

Jediným "přínosem" Prague Pride bude to, že u nás opět o něco vzroste počet HIV pozitivních osob.

12 0
možnosti
MD

Adolescenti v sobe tez nemivaji casto zcela jasno a cini navzajem si zcela odporujici prohlaseni. Vetsina z nich z toho posleze 'vyroste'.

2 0
možnosti
MB

p. Hornere, tolerantnost společnosti se pohnula. To považuji za dobré. Nicméně sofistikovaně , své postižení vystavovat v průvodech a nutit majoritu k uznání respektu, dokonce pak hodnoty ... ? - Pak považuji za šíleně kontraproduktivní , naopak, obracející se proti jim samým ! :-)

19 0
možnosti
ZZ

Bůh přece jasně určil podřazenost ženy, když trestal ženu za hřích, kterého se dopustila, když utrhla zakázané jablko ze stromu poznání" bude pod jhem muže svého", ani slovo není v Bibli o tom, že to nebude platit od 1.8.2017, když to zpochybní autor tohoto blogu

1 1
možnosti
MB

Z Bible - Žena je tvor nečistý ... ještě , snad i chápu. Muž dal ženě Lístek zápudný ! Asi se ji zbavil ... Jak, něco napsal - předal ? .... Myslím to korektně - Jsou nějaké vysvětlující stanoviska ? ... (děkuji) ... :-)

0 0
možnosti
MS

Pane Hornere, polovina britských muslimů chce, aby byla homosexualita postavena mimo zákon. Čechy pohrdáte, jsou podle vás málo tolerantní a nerespektují minority, ale většina vašich oblíbených muslimů by homosexuály rovnou zavřela do vězení. Necítíte se ve vašich myšlenkách poněkud rozpolcen?

20 0
možnosti
Foto

Myslím, že velmi mnozí by si přáli ještě daleko drastičtější postih homosexuality.

0 1
možnosti
Foto

Viděl bych to spíše na něco jako mezi exhibicionizmem a komplexem:-/ Slepá ulička v pokračování linie lidského rodu, ač se mnozí v ní neocitli vlastní vinou. Obávám se ovšem, že někteří i ano, neb jí nedokázali přijmout a se s ní vyrovnat. Oni sami!

9 0
možnosti
Foto

P.S.: že je za tím i biznis, to je též nepochybné, neb i ona čtyři procenta jsou také i kupní silou, zákazníky, někdy pak i zbožím:-/

1 0
možnosti
JK

Každý pochod (průvod) je demonstrací něčeho. A když vezmeme z několika významů slova demonstrace dva, které se k pochodu Prague Pride vztahují, a sice demonstrace jako ukázka (předvádění) a jako protest, pak se musím ptát, proč chtějí homosexuálové něco předvádět a proti něčemu protestovat? Když jste zvolil příměr se ženami, pak naprosto rozumím protestům a demonstracím sufražetek, které měly jasný cíl - dosáhnout volebního práva žen a jejich rovnoprávnosti žen před zákonem. Co a za co však demonstrují feministky a homosexuálové?

Znám mnoho žen a hovořím s nimi a jednám jako s lidmi, ale s drtivou většinou z nich nikoli kvůli jejich sexuální orientaci na muže, ale protože jsem nucen nebo chci s nimi mluvit a jednat jako s lidmi. V takových případech mě vůbec nezajímá, jak to mají se sexem. Znám i několik homosexuálů obojího pohlaví, a zase s nimi jednám jako a hovořím jako s lidmi a jejich sexuální orientace mě v tomto případě nezajímá vůbec. Mohu však jednoznačně říct, že z těch homosexuálů, které znám a o jejichž sexuální orientaci vím, se nikdo neúčastní žádných LGBT pochodů a festivalů, tak jako většina žen, co znám, není feministkami. Jsou ženami, berou to jako fakt a nějak se vyrovnávají se svým životem. Totéž dělají ti homosexuálové, které znám.

Asi takhle - jsem muž, heterosexuál, syn, otec a děda, a co je na těchto faktech zajímavého, k hrdosti nebo k demonstraci?

Jinak samozřejmě chápu, že vás výroky Jiřího Čunka popudily.

19 0
možnosti
Foto

Občas, pane Kvapile, spolou souzníme. Což považuji za plus.

A já mohu jen podpořit toto Vaše prohlášení:

Asi takhle - jsem muž, heterosexuál, syn, otec a děda, a co je na těchto faktech zajímavého, k hrdosti nebo k demonstraci?

1 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik