Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

"My si v neomarxismu umíme práci efektivně rozdělit." - jen technicka...nazyvejte to treba "ukoly"...Nerikejte tomu prace, tim urazite vsechny lidi, kteri na rozdil od vas, opravdu pracuji. ;-)

6 0
možnosti
PS

Vaše články jsou očividně tlačeny na titulní stranu idnes.Na druhou stranu vaše karma svědčí o nezájmu ze strany čtenářů. Jsem si jist že toto špiclování, kdy uvádíte jména a komentáře lidí by jen tak neprošlo. Jak můžete vědět, že za paní/pána nepíše kolega v práci, který si chtěl kolegy vystřelit? Může to být nudící se potomek který má v ruce tablet kde je táta/máma přihlášený. Popravdě vy tu klidně můžete šířit hoaxy, a redakce vás ještě podporuje.

6 0
možnosti
JP

Anekdota, vy jste ale veselá kopa. Muselo to dát práce a přitom je to taková blbost.

4 0
možnosti
ZH

Na faktech přece houby sejde, důležitá je pravda zdravého rozumu.

0 1
možnosti
RV

Možná typickou panímámu zmátlo, že ministr Herman je z Hnutí ANO

Zdroj: http://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=616465

Místopředseda KDU-ČSL se patrně infiltroval jako tajný agent do ANO

1 0
možnosti
ZH

Gratuluji, jste jediný, kdo si anekdoty všiml. Jinak máte samozřejmě pravdu.

0 1
možnosti
Foto

A nemluvil nahodou ucitel Igor Hnizdo primo o samotnem Radku Bangovi, kdyz popisoval pribeh z partyzanskych dob? Me by to uz ani neprekvapilo..

3 0
možnosti
KC

Zatímco Rusové jako ultra plus marxisté v minulosti marxizmus opustili, což se jim vyplatilo, západní Evropa se dnes stala vyznavačem ještě nebezpečnější formy marxismu - kulturního marxizmu neboli neomarxizmu. V neomarxizmu je všechno vzhůru nohama, všechno proti zdravému rozumu, všechno proti lidem a normálnímu pořádku. Jak je to možné? Odpověď je jednoduchá: západní Evropa degenerovala pro dlouhodobý život v klidu a luxusu v jakýsi jedovatý levicový neřád, neodiktaturu založenou na zvrhlosti kultury, kdy je subjekt jí zasažený hnán vůlí být sám sobě úhlavním nepřítelem. Takový deficit zdravého rozumu není ničím jiným než projevem neúcty k hodnotám, na nichž byl Západ vybudován, což vede ke konečnému výsledku v podobě zániku toho, kdo rezignoval na život a stal se sebevrahem.

19 2
možnosti
JR

J55a51n 61R48á30ž

1. 8. 2017 9:42

Západoevropská tradiční levice nemá co nabídnout té části občanů, jejichž zájmy vždy obhajovala - zaměstnancům a živnostníkům, protože její vůdcové dlouhodobě ignorují skutečné zájmy této skupiny. A t.zv. Nová levice dokončuje úpadek Evropské levicové politiky, když vyměnila obhajobu zájmů zaměstnanců a živnostníků za prosazování zájmů feministek, homosexuálů a ideologie multikulturalismu.

S potěšením pozoruji, že ideologie Nové levice nemá významnou podporu u občanů zemí střední Evropy, kteří "dobrodiní" socialismu poznali v praxi a zatím(!) si tak zachovávají většinově zdravý rozum.

4 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,51
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik