Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fakticky nazvat drtivou většinu oponujících diskutujících Daliborky chce opravdu fantazii hodnou Tolkiena, pane Hornere. To je jako bych se podíval na Ropáky od Svěráka ml. a viděl v tom reprezentativní vzorek divokých prasat v ČR. ;-D

1 0
možnosti

K čemu je financování neziskovek?????

5 0
možnosti

K90a71r17e72l 14J68a73n51d63a

23. 7. 2017 14:08

"Fakturu by bylo vhodné poslat architektům destrukce centrálního státu v Libyi. Scénář se opakuje od Afghánistánu po Libyi. Vojenské porážky se relativně snadno dosáhne, ale destrukční důsledky vyžadují ohromné investice, které se v patřičné výši nikdy neprosadí. Liberální kapitalismus svojí fanatickou politikou podfinancování veřejného či státního sektoru vždycky vyklouzne, vyvázne a vykroutí se bez viny"

Zdroj: http://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=615057

1) Proč nadáváte na destrukci centrálního státu, když byla vyvolána právě snahou o podpoření lidskoprávní agendy?

2) Stesky na podfinancování veřejného či státního sektoru mě vždycky spolehlivě nadzdvihne - "dejte mi své peníze, já vím líp, co s nimi udělat".

5 0
možnosti
Foto

Snad jed detail. Pro destrukce centrál. mocí státu byla stránka ,,lidskoprávní" toliko záminkou. Někdy holt stačí vše správně načasovat, např. i otřesný snímek tragedie jedince, dát tomu ten správný text, a hned to má ,,globál. rozměr", a už to jedeRv Třeba jako arabské jaro, že:-/

2 0
možnosti

Myslím, že vy jste takový Daliborek z jiného pólu názorového spektra.

A oba jste tak nějak marní.

A svým způsobem zábavní.

11 0
možnosti

já nikdy něco, jako o nějakém Daliborkovi neuvidím, Bůh mi dal svobodu si na svět udělat vlastní názor a nemůže ho ovlivnit ani nějaký režižér a ani jeho dílo, z dílny kohokoliv, mě nemůže oslovit. to, že je jméno Daliborek v poslední době často používáno v diskuzích nebo v názorech proti určité skupině diskutéru, mě utvrzuje, mě opravňuje se domnívat, jaký byl propagandistický záměr tvůrců

10 0
možnosti
Foto

Svět podle Daliborka po projekci8-o

Dovolím si doporučit, a nejen autorovi, pana Hatema B. obzvláště(!) pak i jeho, viz.:

http://berrezouga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=613799R^!

4 0
možnosti

Trapas, jako vždy.

1 0
možnosti

Ha, neziskovkari se zachtelo dalsich verejnych penez...Pobavila me veta "Liberální kapitalismus svojí fanatickou politikou podfinancování veřejného či státního sektoru vždycky vyklouzne, vyvázne a vykroutí se bez viny." Naopak...je treba zamezit financovani neziskovek, ktere jen parazituji na vykonne casti spolecnosti a oslabuji ji. Bez toho tolik kritizovaneho kapitalismu by penize na lidi jako jste vy proste nebyly. Uz samotny pojem "fanaticka politika podfinancovani" je krecovity asi stejne jako vas "kulturni rasismus", ktery jste sice nevytvoril, ale ochotne prevzal. Nevim, co konkretniho myslite slovy jako "dezorientovaná kulturně rasistická svinstva o nadřazenosti, nereformovatelnosti, nepřizpůsobivosti, nevyužitelnosti apod.", ale pokud je o nereformovatelnosti rec v souvislosti s Islamem, pak je zcela na miste a je v samotnem Islamu zakomponovana...Paklize dojde k reforme Islamu, uz to vlastne nebude Islam, ale nejake nahradni nabozenstvi z Islamu odvozene. Ale je mozne, ze ta nereformovatelnost se tykala neceho jineho, z clanku nevyplyva ceho konkretne. Neprizpusobivost realne existuje, je to pojem, ktery se vam nelibi, ale nam ostatnim se zase nelibi realita z neprizpusobivosti vyplyvajici. A jeji projevy muzete videt vsude mozne, napriklad v tech "neexistujicich" no-go zonach nebo ghettech. Nedavno jsem videl dokument nemecke TV, kde popisovali zvyky a vnimani spolecnosti migranty z muslimskych zemi...Meli nemecke zakony zcela na haku a vubec se to nebali pred kamerou rikat (proc by se taky bali, kdyz dobre vi, jak je zapadni spolecnost bezzzuba). Nemecke policisty oznacovali pojmem "holky" (asi nema smysl vysvetlovat, jak k teto prezdivce prisli). Proste imigranti maji ze zapadni civilizace slusne receno srandu, ale samozrejme zadna neprizpusobivost podle Hornera neexistuje...A nevyuzitelnost?! Asi sjte statistiku uspesnosti zamestnani z lonskeho roku nevidel...ale to jsou prece ta fakta, kteryma se porad ohanite, kdyz mluvite o te sve dezorientovanosti.

22 0
možnosti

No, nevim pane Hornere, ale zatim tady nevice dezorientovane pusobity vy...A co se tyce posledniho slovicka z vaseho vyctu - nadrazenosti...zalezi...Je nesmysl nadrazovat jednu rasu nad druhou, jestli to myslite takto...nicmene clovek prichazejici do urcite civilizace, by ji mel respektovat a on je ten, kdo by se mel podridit a je samozrejmosti to po nem vyzadovat. Je i normalni povazovat nejakou kulturu za zaostalou, neni na tom nic nekorektniho, alespon z faktickeho hlediska ne. Otazkou je, jak jsou zvolena kriteria. Pokud existuje kultura, ktera napriklad za kazdeho uplnku obetuje panny ve jmenu nejakeho boha, bude zcela korektni ji povazovat za barbarskou. Vy byste si to pri sve politicke korektnosti mozna nedovolil, ale na realite to nic nemeni a politicka korektnost je soucasti popirani reality. V podstate jste takovy Daliborek...jen na opacne strane. ;-)

18 0
možnosti

Daliborek je velice jednoduchý,frustrovaný chudák a jeho názory tomu odpovídají.Jak píšete,přesně takové názory kolem sebe šíří zdejší "vlastenci" a je otázka zda jsou schopni zamyslet se nad tím,že uplně stejné věci říká člověk evidentně se sníženou inteligencí,který stejně jako oni hltají "alternativní" weby...to opravdu o jejich inteligenci a schopnosti zpracovávat informace nesvědčí.Položí si někdo z nich otázku,jsem stejný hlupák jako Daliborek,když adoruji "trubadura vlastencu" Hnídka,nebo toho kašpara,který si hraje na velmistra "Řádu národa" a dělá volební "vlasteneckou" kampan na jeho koncertech...?

7 4
možnosti
Foto

A zdalipak si položíte podobnou otázku i Vy, když do všeho a všech až tak vidíte?Zkrátka, projekce. Po projekci,žeRv

4 0
možnosti

Stačilo mi přečíst první větu: "není důležité, co si Daliborek doopravdy myslí"! Jo ahá, tak už jsem doma! Dále číst je ztráta času!

11 0
možnosti
Foto

Přečíst neuškodí. Není vzorek jako vzorek, atˇ Zdenda, či Daliborek A někdy by neuškodil. Velkej bič a malej dvorek. A pak jiní ,,etabl-frustráti" vše svedou. Třeba na ilumináti;-D

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS