Diskuse

Radikální flašinet odporu vůči humanitě iracionálně skřípe

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P49e13t62r 34T88o80m16e76k

4. 7. 2017 20:30

Tak pane Hornere, bude to číslo nebo ne?

0 0
možnosti

Dal som karmu. Toto dielo je ako Kameňák. Síce brak ale vidieť sa to musí.

0 0
možnosti
Foto

Nejsem intelektuál, který sleduje jen a pouze vysoké, široké a hluboké umění.

Čtu leccos (i když blesk a podobné plátky nepoužívám ani namísto toaletního papíru).

Nicméně z 1. dílu Kameňáku jsem viděl úhrnem asi 10 minut (procházel jsem kolem televizní obrazovky a konverzoval, ze zvědavosti jsem i kousek odkoukal) a řekl jsem si, že tohle opravdu vidět nemusím.

Abych navázal na vaše tvrzení, že „síce brak ale vidieť sa to musí“ – stačí přečíst jeden dva autorovy články; zbytek považuji za mrhání časem.

1 0
možnosti
Foto

připomínáte mi moderátora, tuším, že se jmenoval Jambor, ze socialistického pořadu Aktuality. Také plácal půl hodiny absolutně o ničem. Hlavně, že používal vznosná a hlavně cizí slova. Jako byste mu z oka vypadl.

5 0
možnosti

A pamatujete komentátora Ivana Brože, zvaného Pershing? Brož byl český diplomat, překladatel, publicista a spisovatel literatury faktu. Ještě známější byl jako televizní komentátor a popularitu mu získalo nejfrekventovanější slovo v jeho komentářích - „Pershing“. Díky tomu získal stejnojmennou přezdívku.

Před rokem 1989 psal politicky zaměřené knihy, úvahy, brožury aj., které byly volně dostupné nebo pro tzv. vnitřní potřebu, např. pro vojáky, učitele, lektory KSČ atd. Později byl dlouholetým spolupracovníkem Haló novin.

Jeho dílo obsahuje takové perly jako Americký militarismus a Evropa, 1972, Izraelská agrese netrvala jen šest dnů, 1972, Leninská politika mírového soužití a sovětsko-americké vztahy, 1975, 60 let sovětské zahraniční politiky, 1977, K současné politice amerického imperialismu, 1980 nebo Amerika bez retuší, 1986.

0 0
možnosti
Foto

R^zrnko pochopení v moři nenávistiR^

0 4
možnosti

Můžete mi prosím tady tu nenávist ukázat? Vidím jen opačné názory. O nenávisti nemůže být ani řeč.

2 0
možnosti

P31e60t19r 10T46o61m53e62k

4. 7. 2017 12:25

Opravdu bych se to rád od vás dověděl pane Hornere. Kolik milionů muslimů a nevzdělaných Afrických jinokulturních přistěhovalců je Evropa schopna pojmout, ubytovat je, krmit je, vzdělávat je,.....? Neodpovídáte protože nevíte nebo protože je vám to jedno?

3 0
možnosti
Foto

"Nadřazený flašinet falešné humanity natlučený do hlavy Univerzitou Karlovou notně skřípe!" - tak by se dalo v kostce parafrázovat adekvátní vyjádření.

Nechápu, pane Hornere, kde berete vůbec tu drzost nálepkovat (radikální flašinetáři) a navážet se do lidí, kteří v drtivé většině naopak chtějí uchránit naši skutečnou humanitu před importem nadřazeného muslimského středověkého svinstva hlásajícího a propagujícího takové lahůdky, jako je právo šaria, nerovnoprávnost žen, nadřazenost muslimů nad ostatními lidmi, tresty smrti za homosexualitu a odpadlictví od víry, apod.!?

Vám se musí moc líbit import a bezbřehé (milion Afričanů přijde a za stejnou dobu se další dva miliony vydají na cestu a další 4 miliony se u nich doma v Africe narodí) zaopatřování mladých cizích převážně mužů, kteří přicházejí v drtivé většině jen a pouze parazitovat, z prostředků, které tím takto vlastně "odmítáte" poskytovat našim nejpotřebnějším lidem (důchodcům, postiženým, nemocným, bezdomovcům), na které pak proto nezbývá!

Vám se musí hodně líbit "vděk" takových příchozích muslimských mužů, který oni zřetelně dávají najevo masovým vražděním a znásilňováním, nadřazeností a pohrdáním, ničením a nerespektováním ničeho, kromě jejich vlastní islámské nadřazenosti a požadavků!

A dokonce jste v článku pojmenoval i podle vás hlavního viníka této skutečné novodobé katastrofy - "Málo peněz na adekvátní politiku sbližování a začleňování" těchto ve skutečnosti převážně ekonomických imigrantů - tedy vetřelců!? 8-o

Nějak vám ten váš hloupý a nadřazený flašinet falešné humanity skřípe - cožpak nevidíte, že třeba takové Švédsko na to vaše údajné "sbližování a začleňování" vynaložilo obrovské množství peněz a prostředků a dnes hořce pláče, protože výsledek je doslova děsivý?! Protože na jakékoli sblížení a začlenění je třeba obou stran, a ta imigrantská muslimská o něco takového jaksi "vůbec nemá zájem"?

14 0
možnosti

P73e42t58r 98Č83e42j58k74a

4. 7. 2017 10:16

Musím říct, že ta část "málo peněz na adekvátní politiku sbližování a začleňování" mě hořce rozesmála. Pan Horner je ten ukázkovej příklad toho, co jsem tu popsal předtím v jedné diskuzi - Evropa prožívá syndrom týrané ženy - zase, chyba musíme hledat v nás, prostě jsme málo vstřícní, dáváme do toho málo peněz, a proto to nefunguje.... opravdu, řešením asi bude dát jim ty domy, byty, auta, měsíční gáži 50 tisíc... a pak snad budou hodný - a co když ani pak? ;-D Protože on je problém opravdu někde jinde a pan Horner je k tomu slepý, hluchý, hlavně nebýt xenofob, protože být nařčen z takového přístupu, tak by si to musel asi jít někam hodit. ;-)

11 0
možnosti

P36e76t88r 45Č31e41j85k92a

4. 7. 2017 9:37

Je zajímavé, že pořád apelujete na zodpovědnost západu.... co takhle apelovat i na zodpovědnost států Afriky - například razantně snížit tu porodnost. Parafrázuji to.... aby ta neudržitelnost situace byla zřejmá. Máte dejme tomu někde na malé vesničce v nějaké zemičce 40 párů (tedy 20 žen), kterým se narodí 100 dětí (jsou státy s porodností pěti dětí na ženu). Jenže protože je to chudá zaostalá zemička, tak z těch 100 dětí 50 zemře. Přispěchá "západ", řekne, že takhle to zkrátka není možné, aby tolik dětí umíralo, rozhodne se jednat a ob 2-3 generace z těch 50 "bývalých" dětí máte najednou 200 dalších dětí a díky pomoci jich zemře třeba "jenom" 20 z 200.... Jenže všechny zdroje mají své limity a když se najednou místo 100 dětí narodí 10 tisíc dětí, tak jim prostě pomoci nedokážete ani kdybyste se rozkrájel (jak říkám, jakékoliv zdroje (lidské, finanční, materiální....) jsou omezené!) - a tak jich neumře 50 (jako na tom začátku) ale třeba 2 tisíce..... A to je přesně ta krutá pravda, kterou popisuju - čím víc dětí se budeme snažit teď zachránit, tím víc jich v budoucnu bude umírat, pokud nezačneme řešit populační nárůst v Africe - je to příliš velké sousto a je třeba vidět důsledky ne za 2 - 3 roky ale za 20 - 50 let! Berte to jen jako ukázkový příklad. Dokud se nenajde řešení porodnosti, tak se nenajde funkční humanitární řešení pro svět - neexistuje! A co je ta největší ironie - vy sám sice všechny okolo kritizujete, ale žádné jste sám nikdy nepředložil!

10 0
možnosti

oponentní názor na názor autora blogu by se mohl jmenovat "flašinet falešné humanity a vnuceného multikulti povážlivě skřípe". Autor po mě vyžaduje, až u mě zazvoní profesionální převaděči s tlupou muslimů, abych je ubytoval, nasytil, ošatil koupil jim mobil a platil kredit, dával jim královské kapesné aby proboha nestrádali a nesmí mě zajímat co jsou zač, jestli mají doklady a když jestli jsou pravé a jaké mají úmysly nejen nyní ale i v budoucnu. a to vše ve jménu tzv. humanity. můj strejda byl slušný použiji jeho výraz "houno", já si budu rozhodovat o tom, komu pomůžu a koho vyhodnotím jako nebezpečného vyžírku.

12 0
možnosti

autor, zpočátku píšící relativně rozumně, postupem času tvoří (pokud to někdo pravidelně sleduje) čím dál větší nesmysly... je otázkou, jestli jsou příčinou zvyšující se honoráře nebo postupující duševní nemoc :-(

9 0
možnosti

R^

Vy o voze, ostatní o koze. ;-D

1 0
možnosti