Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

jakým právem, pane autore, mi svými argumenty nutíte do mé země tzv. uprchlíky přes můj výslovný odpor? nechci po vás nic víc ale ani nic míň, než odpověď na jednoduchou otázku : jakým právem?

26 0
možnosti
ZH
IK

Krásná ukázka demagogie. A co tak nabádat lidi, aby nevyužívali služeb deratizérlů a dezinsektorů a argumentovat při tom ochranou zvířat?

7 0
možnosti
ZZ

vy máte na lidskost patent?

4 0
možnosti
JR

J94a10r20a 62R23a85n90k

17. 5. 2017 20:35

Na lidskost patent mit nemusite, ta bud je, nebo neni:-/

0 2
možnosti
Foto

Hehe, LOL, na takový blábol jste musela vypít hodně šnapsu, že? A co je podle vás lidštější? Když udělá Evropa opatření, díky jemuž se k nám migranti přestanou snažit dostat a ušetří se tak tisíce životů, stejně jak to udělala Austrálie, nebo pozérsky, krátkozrace a falešně budeme "zachraňovat" (rozumějte - pašovat) od Libyjských břehů a tím roztáčet migrační kolotoč, ze kterého vypadávají tisíce utopených migrantů, stovky (dnes už možná tisíce) mrtvých, tisíce zraněných a desetitisíce (možná už statisíce) poškozených evropanů při teroristických útocích a kriminální činnosti migrantů? Taková "lidskost" kterou máte na mysli Vy je u mě tfujtajbl. Pořád tu šermujete Kanadou. Tak zrovna Kanada má daleko blíže (téměř totožné) k názorům a řešením Austrálie, než EU. Co přesně udělá Kanada s ilegálním migrantem ze země, jako je třeba Maroko, nebo Sůdán, když přijde na policii a žádá azyl? Nemyslím ty, co přejdou z USA, ale takové, co je pašují na lodích z Afriky. Asi se budete divit, až si to zjistíte.

1 0
možnosti
ZH

Vám se v hlavě všechno motá, nedokážete rozlišit mezi migrantem a ilegálním migrantem a neustále s tím obtěžujete okolí. Zkuste se nad tím jednou zamyslet. Generalizace a paušalizace je trapná. Nikde ve svém článku nepíšu nic na podporu nelegálních migrantů, ani na podporu migrace; spíše naopak, ale u vás je přání otcem myšlenky.Ale třeba jste povolán v jiném oboru.

0 1
možnosti
Foto

Tak nevím, kdo by se měl cítit trapně, když už si tu hrajete na slovíčkaření. V celém článku píšete o uprchlících a jedním dechem je identifikujete jako... vlastně jsou to, podle Vás, lidé z celého tzv. třetího světa. Znáte vůbec definici uprchlíka, jak je uvedena v Úmluvě? Z toho, co se sem hrne se do té definice vejdou jednotky procent z nich. A to jen v první bezpečné zemi. Takže tu generalizujete a paušalizujete Vy. Migranti mi nevadí, pokud si standardně zažádají o pracovní vízum, o přesídlení, studentské vízum a je jim schváleno a nebo uděleno, nebo k nám přijdou v rámci EU, jako její občané, apod... Nesdílím však přesvědčení, že bychom byli povinni přijmout a opečovávat každého, kdo se k nám dokáže nějak dostat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 824
  • Celková karma 22,15
  • Průměrná čtenost 972x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik