Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OJ

Obávám se, že my všichni, kdo píšeme panu Hornerovi nesouhlasné reakce, jsme mu skočili na vějičku. Touto diskuzí jen podporujeme spasitelský komplex pana Hornera, který tak může stát "proti všem" a tím ho utvrzujeme v jeho přesvědčení o potřebnosti mohamedánského obohacení naší kultury. Postoje pana Hornera nejsou ze světa racionality, ale ze světa víry. Tam, vážení diskutující, jakákoli argumentace končí.

Proto se omlouvám, že sám jsem porušil zásadu, že "S Pavly Korčaginy se nediskutuje." Moc mne to mrzí. Opravdu.

0 0
možnosti
OJ

Pan Horner má zajisté právo tyto své názory psát do blogu. Možná je také užitečné, aby nositelé názorů, jako má pan Horner, občas jako hosté vystoupili na půdě nějaké univerzity, aby si studenti mohli udělat představu, jak vypadali komunističtí politruci. Ti chytřejší z nich také někde vzadu v podvědomí tušili, jaké nesmysly vyprávějí, ale sociální status jim nedovoloval přestat. Stejně tak i pan Horner. Nevěřím, že to má v hlavě tak pomotané, aby nedokázal vyvodit důsledky z faktů o islámu a mohamedánech, ale nemůže jinak. Už se s neomarxismem tak sžil, že musí s vynalézavostí jemu vlastní konstruovat tu nejodpornější propagandu.

0 0
možnosti
Foto

Fakt se nepřestávám divit. Vy, pane Hornere, militantní feminista a horujete pro přijímání šovinistických pralidí, co u nás feminismus zadupou o 100 let zpět. Víte, jak jsou na tom s právy a rovností žen v zemích odkud k nám přichází?

A nejen feminismus. Ale i ochrana menšin. Víte jak jsou na tom menšiny v zemích, odkud k nám přichází?

A co Váš smysl pro sociální spravedlnost? Víte jaký sociální a hodnotový systém panuje v zemích, odkud k nám přicházejí? Že je v těch zemích velmi rozšířené a obecně tolerované otroctví, tak jak ho známe u nás v malém a s kriminálním pozadím (ukrajinské, kosovské, ruské a jiné gangy co obchodují s "bílým masem" a "otroky")?

1 0
možnosti
ZH

Právě proto k nám přicházejí s nadějí, kterou mnohdy ani neumí správně definovat.

0 1
možnosti
ML

M12a20r57t62i34n 83L68a97c32o

17. 5. 2017 19:01

Pán Horner, ďakujem za vymazanie môjho príspevku do diskusie. Partička zhulených vítačov vám očividne po chuti nie je. ;-)

2 0
možnosti
ZH

Nic jsem nemazal, vůbec jsem nebyl na netu, pracuji často i mimo internet :-)

0 1
možnosti
MS

Nemám žádný problém s tím, kdybychom zde v rámci solidarity přijali přiměřený počet uprchlíků a dočasně je umístili v nějakých sběrných zařízeních (stejně, jak to dělá Turecko), kde by ve zdraví přečkali válku a poté se vrátili domů budovat rozmlácenou vlast. A vůbec mi nebude vadit, že to bude financováno z našeho rozpočtu (když je potřeba pomoci, něco obětovat musíme). Co mi však zcela zásadně vadí je to, že nás EU nutí do integrace imigrantů a vytváření multikulturní společnosti. Když to přeženu, tak se najednou ocitáme v podobné situaci, jako v roce 1968. Tehdy nás velký východní bratr nutil do jeho pojetí socialismu, dnes nás EU nutí do vytváření multikulturní společnosti. Rozdíl je jen v tom, že východní bratr nás umravňoval (jak je jeho zvykem :-P) pomocí tanků, kdežto EU sankcemi a soudy. Podle mne by u nás bylo na místě celonárodní referendum k této otázce. A konat by se mělo podle toho, jak se vysloví většina občanů. Je to přece naše republika a máme tedy plné právo si sami rozhodovat, s kým ji chceme sdílet.

12 0
možnosti
JK

J71a13n 83K83o63z77á72k

17. 5. 2017 11:55

Po delší době jsem si vás přečtl. Opět jste nezklamal. Na tolika hloupostech musela pracovat celá Filozofická fakulta UK.

12 0
možnosti
JM

Naše společnost směřuje do záhuby. Migranti (většina příchozích nejsou uprchlíci) zde působí jen jako nástroj nebo katalizátor. Příčinou té záhuby jsou lidé s Vašimi názory. Rovnost, humanita, lidská práva a svobody jsou jistě úžasné věci. Vy a lidé stejného názoru ale ve svém zápalu zapomínáte, že aby tyto hodnoty platily pro každého, je k tomu třeba každému přidat i povinnost. Povinnost chovat se podle těchto zásad i k ostaním. Pokud někdo nesplní tuto svoji povinnost, přisvojuje si dotyčný větší práva a svobody a tím je konec rovnosti. Aby všechny ty výše uvedené dobré věci fungovaly pro všechny a dlouhodobě, je nutné se nějak vypořádat s těmi, kdo neplní svoji povinnost. A právě v tom většinou zastánci humanity a lidských práv většinou žalostně selhávají. Protože nejlépe fungujícím způsobem vypořádání je trest a právě trestání je v rozporu s názory těchto zastánců.

17 0
možnosti
ZH

Pěkná ukázka nezlomného přesvědčení o nějaké otázce, k níž rozhodně nejsou žádné důkazy. Prostě máte názor a mnozí mají jiný názor. Zákony platí pro všechny.

0 0
možnosti
PS

P63e44t17r 22S97u42s78k17e

17. 5. 2017 9:46

Tak problémy s uprchlíky jsou statisticky okrajové. Hmm.

Podle statistiky si pravděpodobněji zlomím ruku na zledovatělém chodníku, než že si ji zmrzačím v mixéru. Přesto nejsem takový blázen, abych ji do zapnutého mixéru dobrovolně strkal. Asi tak.

22 0
možnosti
Foto

To je lživé a škodlivé "skorodesatero pokrytců" a nadřazených nebezpečných hlupáků!Rv

Pokud ho zastávají nějací jednotlivci, mají své právo na názor.

Pokud ale něco takového vyučují třeba na Univerzitě Karlově Praha, tak je takový ústav zralý na rozpuštění a jeho profesoři patří umístit do ústavu pro choromyslné!

Jinak to tady i za mě popsal pan Pícl a další. R^

14 0
možnosti
KM

K85a18r83e97l 97M30a43s40e24k

17. 5. 2017 10:24

Jen klid, Mazurku, vy nebudete nikdy rozpouštět vzdělávací ústavy a umisťovat profesory do ústavů pro choromyslné.

1 15
možnosti
Foto

Fukušima vůbec nebyla žádnou katastrofou. Tou byla vlna tsunami.

2 0
možnosti
ZH

Nic o tom nevíte. Všichni na planetě jsme dostali dávku z Fukušimy. Přečtěte si o tom něco, třeba o důsledcích v blízkém ekosystému.

0 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,53
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik