Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Až na to, že na násilné projevy při demonstracích mají v posledních letech monopol levičáci Vašeho ražení pane Hornere.

0 0
možnosti
EK

Tady nejde o tu poblázněnou holku, beztak to nejspíš udělala kvůli nějakému klukovi, který jí to nalil do hlavy, ale o svobodu. Okamžitě kriminalizujeme každý náznak sympatií k fašismu, ale na stejně levičáckou antifu a podobné organizace si nikdo netroufne, ty jsou chráněni a naší multikulti frontou podporováni. Zákon má platit pro všechny nebo se má zrušit. Já osobně jsem pro svobodu vyjádřit svůj názor, třebas extrémní, jen to nesmí být molotovovým koktejlem.

5 0
možnosti
EK

Omlouvám se, chráněny a podporovány.

0 0
možnosti
ZB

Karma.Jak čtu diskuzi,dost "vlastencu" si plete základní pojmy.Vedle skutečného vlastence,třeba Karla Čapka,by postavili i toho vyholeného hlupáčka od "dělníka" Vandase...Je dost smutné,kdo všechno se dnes vydává za vlastence a lze si jen připomenout,že i Hitler se prezentoval jako velký vlastenec a jeho projevy byly plné vlasteneckých frází o záchraně národa...

2 3
možnosti
Foto

Takže i Vy si představujete vlastenectví jako snahu o zrušení států a hranic? Bavíte mě stále lépe. A při představě Karla Čapka, jak horlivě přikyvuje té nanynce, jsem dostal další záchvat smíchu.

5 0
možnosti
TV

Pane Hornere, kamenuje se povětšinou v jiné kultuře, té sluničkové na Blízkém Východě. Jinak je mi líto skautů... když už i v jejich řadách se politicky agituje.. rozumíte tomu vůbec? Pozdravujte Frantu, máte přeci zhruba stejné školy, ne? Pokud tedy HTF UK není HaTeFree Univerzity Karlovy :). Zdar a sílu.

2 1
možnosti
VC

Nebuďte na ni zlí. Je to horlivá mladá dívenka. Vždyť i Pavel Kohout byl v jejich letech poblouzněný. K rozumu přišel až o móc později.

4 1
možnosti
JP

J38a76n 48P25a14l52l19a77s

8. 5. 2017 0:24

Dobrý večer, Vy se mi snad zdáte.

Nejspíše je chyba, že vlastenci neměli dost dlažebních kostek pro její ukamenování na místě.

Zdroj: http://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=602994

Pokud vím, kamenování žen je doménou jiné „civilizace“.

9 1
možnosti
ZH

Opravdu?Ve staré dobré stále platné bibli je kamenování běžným jevem. Civilizace, které se dovoláváte, která se toho vzdala ve jménu Ježíše pak hrozí jenom lynčováním, jak milé proti ukamenování :-/

2 6
možnosti
MS

Ať se vám to líbí nebo ne ta 16letá skautka projevila víc odvahy,než desítky žvanilů na Idnesu. Postavit se Neonacistovi,nebo jakémukoli extrémistovi přímo na ulici je výzva i pro urostlé chlapy,natož pro 16letou holku.

Můžeme tu diskutovat o kravinách,co řekla a jak to řekla,ale FB výzva,která vyzývala k veřejnému lynči 16leté holky je ubohost a jako rodič s klidným svědomím můžu napsat,že v případě ohrožení svých dětí bych se nebál autory podobných výzev zabít takovým brutálním způsobem,že by pro ostatní byli odstrašující příklad.

7 4
možnosti
VP

Kdyby to byl skutečně neonacista a extrémista tak by asi dopadla jinak. Jen papouškujete co vám média diktují. Co kdyby jste naopak ocenil že si ten chlap s tou holkou civilizovaně povykládal. Kdo co píše na FB už je jiná věc.

16 1
možnosti
VV

U tech co vas kritizuji pane Hornere bude asi dnes vecer moc smutno. Jinak diky za zajimavy clanek.

1 4
možnosti
Foto

Pane Hornere, když ta dívenka, mimo jiná "moudra" říká: ...Kamarád říkal, že stát neexistuje a hranice nejsou a že na tohle už se vůbec nehraje......mělo by to nadzvednout každého racionálně uvažujícího člověka a přimět ho k zamyšlení, co se vlastně s naší dospívající generací stalo. Ten citát je známkou nejenom nezralosti, ale i naprosté hlouposti, jako by ta dívenka nikdy nechodila do školy a nikdy neměla dějepis. A pokud jí za to chcete chválit, začínám mít podezření, že nejenom dějepis jste na škole neměl ani vy.

20 2
možnosti
ZH

Ona jenom říká, co je právním stavem země. Podepsali jsme EU dohodu o volném pohybu zboží, kapitálu a lidí... za to bych se na ni nezlobil a ve škole jí ani pětku nedal.

2 6
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,35
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik