Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor blogu neví, jak mocné a rozprostřené síly stojí za genderovou lží. Prý tu není cituji:"aby umožnila šířit okrajové genderové postoje". Buďte si jist pane autore, že spravedlnosti se zastávali odpůrci registrovaného partnerství, když vysvětlovali potřebu podporovat rodinu jenoho muže, jedné ženy a dětí, na jejíž úroveň se tento zákon prodíral. A to ještě s falešnými sliby, že tyto páry o děti nebudou usilovat... Takováto hnutí přinášejí nemoci a špatné vztahy. Zdravá společnost se jim brání stejně jako hetero sprostotě a jiným útokům proti lidské přirozenosti. Prý jim chybí zkušenost s vlastním tělem. Tu nám chce autor připravit nebo naordinovat?

2 0
možnosti
Foto

Tolik zbytečných slov...

1 0
možnosti

Heterosexualita si nenárokuje pojem "jediná správná" Ona si to ani nenárokuje homosexualita ani další ...sexuality. Ale heterosexualita je normální způsob plození a běžná výchova dětí. Tak jsem článek paní Součkové pochopil.

1 0
možnosti

J35a61n 16U41l97r89i36c11h

17. 4. 2017 13:10

Strašné ze si někdo dovolí říct, ze ženy mají byt ženy a muži zase muži. Homosexuál snad neni muž? Lesba neni žena?

3 2
možnosti

Není, jsou to zrůdy..

1 0
možnosti

"Aby žádná odlišná fyzická dispozice nevedla k nedůstojnému životu ve strachu ze společenské reakce." - na to jste přišel jak? Teď byl na idnes příběh dívky, která se narodila bez části ruky, ale na její biomechanickou náhradu se za pár dní vybralo kolem 4,5 mil. Takže žádný strach ze společenské reakce, naopak:-)

2 0
možnosti

Ty kraso. Nemate trosku problem s pochopenim psaneho textu? Ja myslel, ze je to problem mladych, ale uz si to tak jednoznacne nemyslim.

6 0
možnosti

Nejsem si jistý jestli autorka měla na mysli homosexuály a lesbičky.Spíš si myslím,že chtěla poukázat na největší důvody rozvodovosti a nefunkčních manželství,ale je to jen moje domněnka.

Není veřejným tajemstvím,že se v dnešní době heterosexuální lidé rozvádí právě kvůli tomu,že nejsou schopni se domluvit jaké role budou zastávat.V době kdy chodí do práce oba je domluva,kdo umeje nádobí,nebo vyzvedne děti ze školky samozřejmě zbytečná,ale myslím si,že základní instinktivní role muž a žena je dána už přírodou,kterou nikdo neovlivní.Příroda se odjakživa nazývala matka,nikoli otec. Můžeme spekulovat proč.

8 0
možnosti

Tak jako to je asi jadrem veskerych lidskych konfliktu, ze se nekdo nemuze vzajemne dohodnout, jake role se budou zastavat. Kdyby se vsichni domluvili na tom, co budou delat, neexistovsly by zadne spory, to je jaksi logicke. Problem je, ze nikdo nema univerzalni nsvod ns to, co ma kdo delat. Ale pokud je vsechno dano prirodou a nelze to ovlivnit, pak je tedy jakekoli chovani v poradku, protoze musi byt v souladu s prirodou. Tedy tim padem maji pravdu vsichni s priroda chtela, at zijeme v nekonecnem sporu. Coz si nakonec spoustu filozofu skutecne myslelo.

1 1
možnosti

No, u toho textu te damy je hlavne problem to, ze je zmateny a paradoxni. Ona sice uvadi, ze muzi se maji chovat jako muzi a zeny jako zeny, ale zaroven primo vyjadruje, ze role muze a zeny je snadno vzajemne zsmenitelna - tvrdi totiz, ze by si mohls kdykoli s .manzelem sve role prohodit, kdyby byl duvod. Taky tvrdi, ze chodi vydelavat do prace, ale klidne by se nechala i zivit muzem (coz, priznavam, bych se taky nechal zivit nejakym muzem). Cili neni uplne jasne, jestli je priznivcem nejakych rodovych predispozic, nebo je priznivcem rovnosti...

1 1
možnosti

Ja tam zadny rozpor nevidim. Ta zena rika, ze role muze a zeny ve spolecnosti rozdilne (coz evidentne jsou), ale ze na papire plati rovnost. Jinymi slovy zena muze vydelavat tolik co muz (nebo klidne vice), ale je nesmysl vychazet z nejakych statistik, zjistit podle nich,ze zena ma prumerne mene nez muz a delat z toho nesmyslne zavery, ze jsou zeny diskriminovane, pripadne tlacit zeny umele do ridicich pozic, proto, ze je je jich tam malo. Ta statistika ma totiz mnoha jina vysvetleni, nez ze se jedna o diskriminaci...

6 0
možnosti

Co to?! Ta pani psala o genderove vyvazenosti, vy se otirate o homosexualitu. Chapete doufam, ze jsou to dva ruzne pojmy...

12 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS