Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Důležité je také to, že Holanďani dali volbami rovněž důkaz toho, že nepodporují tu partaj, která chce prosazovat vystoupení z EU !!

0 0
možnosti

Jo? A myslíte, že referendum o vystoupení by podle toho dopadlo?

0 0
možnosti

Čím byl populismus poražen? Premiér Rutte se posunul doprava a prosadil poměrně přísnou politiku vůči migrantům přes odpor Strany práce, která byla hlavním propadákem volem (pokles mandátů na 1/4). Populismus nezvítězil díky realizmu, místní "sluníčkáři" propadli.

3 0
možnosti

U inteligentnich volicu nemaji sanci. Ti jednodussi populistum na tu vejicku skoci. A Hollandani ukazali, ze inteligence maji dost. Ostatne staci se podivat na jejich skolstvi. Neni Hollandana, ktery by plynne nehovoril nejmene dvema svetovymi jazyky. A vetsina ovlada i tri.

1 0
možnosti

Jaké tři jazyky umí většina Holanďanů? Myslím těch s jedním L, ne těch vašich se dvěma :-)

1 0
možnosti

Váš blog se dá shrnout do jediné věty:

ČR prosperuje, proto není důvod mnoho měnit, proto změňme prezidenta ...

Já v tom tedy moc logiky nevidím:-)

1 0
možnosti

Jó, když nemáte pane Lázeňský UK, tak tom nemůžete rozumět.

To autor je pašák, ten tu okecávačku zvládnul.

1 0
možnosti
Foto

Ještě by pan autor mohl objasnit, co je to ten populismus - jestli to náhodou třeba také není prosazování toho, co si přeje většina rozumných lidí a co je všeobecně prospěšnou nutností!

Opakem pak je praktikování fašismu v podobě prosazování a mocenského vnucování lidem takových věcí, které vůbec nechtějí a které jim prokazatelně škodí a ještě se u toho lživě tvářit, kdovíjaká to není "demokracie".

Nevím, jestli pan autor je obětí jeho studií na UK nebo jestli je mimozemšťanem (tedy pro mě). V každém případě mě existence autorových názorů docela děsí! Rv

6 2
možnosti

Lide TAM, maji zatim jeste co {jist a pit}, jeste se TAM mohou, i kdyz uz s problemem, hlasit k tomu ci onomu filozofickemu pohledu na existenci cloveka, svet a spolecnost.

ZATIM.

Dejiny se nemeni pri pruchodu sinusovky nulou ci jejich malych hodnotach. Proto jsou jejich zmeny vzdy tak tragicke a bolestne. Ovsem pro absolventy tezko uchopitelna vec.

1 0
možnosti

Pěkná ukázka, jak v tolika napsaných větách neříci vůbec nic

1 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, jak hodně lidí / i zde na blogu /, je jistě schopno rozlišit, kdo byl v minulosti populistický, nicméně jakýsi "nos" pro to, kdo je podobného zaměření v době nynější, jim chybí.

Holandsko, jistě i Francie apod. jsou země, kde je muslimů habaděj. Pokud bychom se spolehli jen na informace, které zde prezentují někteří blogeři, bylo by naprosto jasné, že v těchto zemích musí zvítězit jakákoli strana, která má v programu jediný bod a tím je "skoncujme s islámem".

A ono tomu tak kupodivu není.

Že by byl celý národ zblblý? Nerozumný?

Nebo je to jinak?

Autorovi karma R^

7 6
možnosti

Samozřejmě nemáte žádný argument pro to, proč je tedy ten váš islám tak úžasný...

3 1
možnosti

Karma.Přes 80 procent Holandanu jsou podle zdejších kritérií pravdoláskaři a vlastizrádci;-)Peroxidový šášula oslovující primitivy a burany prohrál...jedno z jeho volebních hesel "ani euro na podporu vědy a kultury" muže opravdu oslovit jenom primitiva...

5 8
možnosti

V Holandsku bohužel primitivové a burani tyto volby vyhráli.

Ale v ČR nemají porimitivové a burani v příštích prezidentských volbách šanci. Vyhrají lidé moudří a Zeman obhájí svůj post prezidenta republiky.

5 3
možnosti
Foto

Populisty, kteří chtějí dělat to co lid žádá, je nutné porazit ?

Řekl bych, že je to snaha zvrátit podstatu demokracie.

9 0
možnosti

J28a39n 63B60u61r75d11a

16. 3. 2017 9:29

No a teď ti, co chtějí zvrátit podstatu demokracie, vyhráli volby. A jak z toho teď ven? ;-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS