Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Pane Hornere, jistě jste si všiml, že zveřejňování národnosti se netýká jen Romů.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/432125-na-videnskem-letisti-zadrzeli-cecha-pasoval-80-plazu.html

http://ostrava.idnes.cz/soud-v-novem-jicine-uzavira-tragedii-ve-studence-fuh-/ostrava-zpravy.aspx?c=A160223_172730_ostrava-zpravy_jog

Věřím, že nikoho nenapadne tvrdit, že co Cech, to pašerák plazů. Letadlem jsem už dlouho necestoval, takže nemám osobní zkušenost, ale nikdo z mých známých si mi nestěžoval, že by se na něj na letišti vrhlo speciální komando s výkřikem: "Koukej ukázat, kde máš ty plazy"

Pokud jde o tu druhou zprávu, tam je to horší. I já se občas přistihnu, že když takhle k večeru jedu za tmy a na zadek se mi lepí kamion a občas pro zábavu blikne dálkovými, jsem přesvědčen, že je to Polák. A když mě konečně předjede, vidím, že jsem se opět nemýlil.

1 0
možnosti
MR

M68i60l79a28n 98R66a42d44e51k

15. 3. 2017 21:29

kdo a jak je zahani? a vbuec proc by je lide meli zahanet? Nikdo jim nic nedela. Vitenamci jsou take odlisni, a nejsou na pokraji spolecnosti

0 0
možnosti
VV

Naopak. Ti jsou uspesni ve vyrobe a distribuci pervitinu.

1 3
možnosti
MB

Já už jsem si vybral a tedy sděluji. Žádní Romové neexistují - jde o Cikány, kteří se na svém sjezdu rozhodli přejmenovat. Rom v české historii - pojmosloví - žádnou oporu nemá ! Na názvu, pak absolutně nezáleží . Jde o to, že když se např. v paneláku někdo přistěhuje - Totálně lhostejno, zda je to Cikán - Rom - Tečkovaný - Pruhovaný - Jde o to, zda v neděli až je na řadě - Vytře chodbu. To, je celé ! ... :-)

6 0
možnosti
DK

Jeden z mala blogu/clanku ktery jsem nedocetl, tak pokud nekde nize nebyla vysvetlivka, ze jde o ironii, tak gratuluji k temto blabolum a demagogii:-). Snaha multikulturalistu zamlcovat vsechny statistiky a tak presvedcovat, ze vsichni jsme stejni, je uchylna. Nejsme.

14 0
možnosti
MP

Díky za názor. Radši to ani nebudu číst. Zřejmě škoda času, styl asi neměnný.

0 0
možnosti
ML

Cikáni jsou tu cca 500 let a chovají se pořád stejně. Vietnamci jsou tu cca 30 let a jsou integrovaní naprosto dokonale. Obviňovat nás z rasismu můžete jak chcete, ale vždy narazíte na fakta.

21 0
možnosti
ZH

Kdepak. Od něj se fakta úspěšně odrážejí...

5 0
možnosti
MK

M96i49l25a33n 55K46e76s64l

15. 3. 2017 16:02

Oznámit etnickou příslušnost není na škodu.Tak jako vy jste přesvědčený,že každý Moravák chlastá,tak mnozí lidé jsou přesvědčeni,že vše špatné dělají Rómové.Takto by bylo vše všem jasné.Myslím,že když Rómové jsou mezi námi již od 15.století,tak by bylo načase,aby v tom 21.století již mezi nás zapadli.Zajímavé je,že takoví Slováci,Poláci zapadnou okamžitě a nemají problémy.Rómové a vlastenectví.Zrovna v současnosti trneme,co se bude dít v Británii v rámci Brexitu.Není vyloučeno,že tam přestanou vyplácet přistěhovalcům dávky.Co budou chudáci čeští vlastenečtí Rómové dělat?Začnou v Británii pracovat nebo se vrátí do své vlasti.To by teda bylo veselo.Byty prodali,prachy utratili,co teď.Pane-glgnite si.(Omlouvám se Rómům,kteří již mezi nás zapadli.Je jich dost.Tak jako se kdysi říkalo:Na tancovačce bylo pár našich kluků,no a pak tam bylo ještě plno ožralých vojáků.On byl ožralý jeden.Tak to je nějak i s těmi Rómy,akorát je jich více.)

2 0
možnosti
DK

Začnou v Británii pracovat nebo se vrátí do své vlasti.

Tak možnost 1 je z oblasti sci-fi. Myslíte, že jeli do GB za prací nebo za dávkami?

4 0
možnosti
OF

Článek není napsán jasně a srozumitelně. Nicméně mám pocit, že pod článkem neprobíhá diskuse, ale slet čarodějnic , navíc ty čarodějnice si navzájem dávají plusová znaménka.Už jen chybí, aby dorazila "dívka na koštěti "M.Š a její nejmenovaný obdivovatel.;-D;-D;-D R^

3 19
možnosti
LJ

K věci o začleňování cikánu by nebylo ?

10 1
možnosti
VP

V ČR žádný rasismus NENÍ ! Lidi prostě nemají rádi etnika, kteří mají geneticky vrozenou nepřízpůsobivost. Jsi prostě zase mimo a překrucuješ a úrážíš jako vždycky. Je dobře, že je zde tvoje fotka !

10 2
možnosti
OF

etnika, která....

Chodil jsem do polské školy. S tvojí češtinou bych propadl v páté třídě.

To jen tak na okraj. Vladimíre, trochu slušněji, prosím...:-P

2 0
možnosti
TP

T31o10m59á13š 20P69í28c28l

15. 3. 2017 14:33

Dobrý den, zatajování identity je škodlivé v tom, že by si pak neinformovaný člověk nemusel dávat pozor, pokud by se pohyboval nějakou temnější nocí, jelikož obecné povědomí je, že jsou to fajn lidé statisticky se nějak nevymykající celé společnosti, a kvůli své neinformovanosti by sám sebe či svůj příruční majetek vystavil ohrožení.

7 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,22
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik